Ultimele noutăţi


Deszăpezirea și salubritatea Băii Mari, prioritatea zilei pentru primarul Cătălin Cherecheș

31 Octombrie, 2017
Ieri, primarul Cătălin Cherecheș a convocat o ședință operativă la care au participat factorii responsabili pe diferitele paliere din Primăria Baia Mare. Subiecte privind modul în care se va face deszăpezirea în municipiu, salubritatea, zonele verzi, stadiul proiectelor europene ce vor fi implementate în Baia Mare, sistemul de publicitate stradală și chioșchiurile pentru vânzarea presei scrise, târgul de Crăciun și multe altele.
Citește mai departe

Sărbătoriţii lunii Octombrie la Caspev

31 Octombrie, 2017
Primarul Cătălin Cherecheş a fost alături de seniorii băimăreni la aniversarea celor născuţi in luna octombrie. “ De fiecare data particip cu bucurie şi onoare, la Caspev, la aceste zile speciale alături de cei care au construit orașul şi județul nostru.
Citește mai departe

Primarul Cătălin Cherecheș solicită sprijin pentru Aeroportul Baia Mare de la ministrul Fondurilor Europene, care s-a aflat într-o vizită oficială în Maramureș

31 Octombrie, 2017
VIZITĂ OFICIALĂ  Ministrul delegat pentru Fonduri Europene, Marius Nica, s-a aflat într-o vizită oficială în Maramureș. Cu ocazia vizitei în Baia Mare, acesta s-a întâlnit cu oficialii administrației județene dar și cu primarul Cătălin Cherecheș. Cu această ocazie a fost semnată și o investiție majoră, finanțarea proiectului „Drumul Nordului”.
Citește mai departe

Împreună cu Răzvan Theordorescu în Centrul Istoric al Băii Mari

27 Octombrie, 2017
Am avut plăcerea să îi prezint academicianului Răzvan Theodorescu, care ne-a onorat cu vizita sa în Baia Mare și care va reveni la Inaugurarea Coloniei Pictorilor în 10-11 noiembrie, Centrul Istoric al Municipiului Baia Mare și Cinematograful Minerul. Acesta din urmă a fost recuperat de către municipalitate, cu mari eforturi, în anul 2015 și care în urma proiectului de reabilitare pe care l-am finalizat vom demara, anul viitor, lucrările pentru o sală de spectacole multifuncțională în care să se poată desfășura, în varianta de proiecte culturale selectate calitativ de către specialiști avizați, atât concerte de filarmonică și operă, punerea în scenă a unor piese de teatru, dar și vizionări de film, respectiv concerte de diverse genuri muzicale. Toate acestea din dorința de a ridica nivelul cultural al municipiului, pentru a oferi comunității evenimente de prestigiu și bine șlefuite estetic.
Pe lângă publicul avizat și iubitor de artă și cultură, ne dorim ca acest spațiu și evenimentele ce se vor desfășura să aibă un rol educativ major în rândul generației tinere.
Îi mulțumesc Excelenței Sale, domnului academician Răzvan Theodorescu, pentru sprijin, pentru încrederea acordată și pentru încurajare.
Citește mai departe

Respect și prețuire pentru românii care Servesc patria! și un îndemn pentru cei responsabili de existența lor

25 Octombrie, 2017
Îmi revine deosebita onoare de a transmite cele mai sincere mulțumiri, tot respectul și prețuirea pentru românii care au ales să își dedice viața și cariera în serviciul patriei noastre, România. Sărbătorim anual, la data de 25 octombrie, Ziua Armatei Române, moment în care avem obligația morală de a le mulțumi bravilor bărbați, dar și femeilor care au ales această nobilă și dificilă meserie, chiar dacă Statul Român nu sprijină în măsura așteptărilor și nevoilor existente, activitatea lor.
Citește mai departe

Administrația băimăreană a finalizat lucrările de reabilitare a carosabilului de pe strada Culturii

24 Octombrie, 2017
Timp de 3 luni de zile pe strada Culturii din Baia Mare s-au executat lucrări de reabilitare la rețeaua de apă și canalizare. Administrația publică locală a dorit, ca pentru confortul băimărenilor, să finalizeze în acest an și lucrările de asfaltare și marcajele rutiere.
Citește mai departe

Ziua Medicului Pensionar. Respect şi preţuire pentru cei care şi-au dedicat viaţa ajutorării semenilor

24 Octombrie, 2017
Cei care au purtat zeci de ani halate albe s-au întâlnit marţi, 17 octombrie, pentru a sărbători Ziua Medicului Pensionar. Alături de ei, la acest important eveniment, s-a aflat şi primarul municipiului Baia Mare. Vizibil emoţionat,Cătălin Cherecheş le-a mulţumit pentru toate activitatea şi eforturile depuse de-a lungul carierei.
Citește mai departe

Festivalul Castanelor 2017, la un final de excepţie

24 Octombrie, 2017
Cea de-a XXV-a ediţie a Festivalului Castanelor a avut toate ingredientele unui eveniment de excepţie, un eveniment pe care băimărenii îl vor ţine minte multă vreme. Timp de două week-enduri s-au desfăşurat eveniemnte şi spectacole pentru toate vârstele şi toate gusturile.
Citește mai departe

Proiect pentru ajutorarea familiilor vulnerabile din Baia Mare

24 Octombrie, 2017
Primarul municipiului Baia Mare, domnul Cătălin Cherecheş, a declarat:
"Mi-aş dori ca cei care se ocupă de acest proiect să nu folosească vulnerabilitatea pe care o au unii dintre oameni. Mi-aş dori foarte mult ca acest proiect să nu fie un exerciţiu despre cum unii fac bani şi alţii nu fac bani. Mi-aş dori selecţia să fie făcută în cel mai transparent mod. Mi-aş dori ca oamenii să nu fie păcăliţi. Mi-aş dori ca oamenii să nu fie minţiţi. Mi-aş dori ca peste 16 luni, peste doi ani de zile să vedem nişte rezultate în nişte familii care chiar au înţeles că se află într-o situaţie dificilă şi vor să-şi depăşească situaţia."
Citește mai departe

Consulul Germaniei, prezent în Baia Mare

24 Octombrie, 2017
Am avut onoarea şi bucuria să-l primim în Baia Mare vineri, 13 Octombrie, pe consulul Republicii Federale Germania din Timişoara, Excelenţa sa, Ralf Krautkrämer.
Citește mai departe
Program Casierii
Str. Gheorghe Şincai, Nr. 37
Luni - Miercuri   08:15 - 15:00
Joi                         08:15 - 16:00
Vineri                    08:15 - 14:00
Newsletter
Înregistrează-te cu adresa ta de e-mail pentru a primi periodic cele mai importante noutăți.
Programul audiențelor

Catalin Cherecheş  -  Primar

 
Joi 19.04.2018 - orele 14:00-16:00
Vineri 20.04.2018 - orele 13:00-16:00

Noemi Erika Vida  -  Viceprimar

Marţi - ora 12:00

Izabella Morth - Arhitect Şef

Luni - ora 14:00

Dorin Coste - Director General Direcția Generală de Acțiune Civică

Miercuri - ora 12:00

Lia Mureșan - Secretar Municipiu

Joi - ora 12:00

Marius Aoșan  -  Director Executiv Direcția Utilități Publice (salubrizare)

Joi - ora 13:00

Raluca Muntean  - Șef Birou Spații Verzi Amenajare Peisagistică

Joi - ora 13:00

Simona Nistorică   -  Șef Serviciu Administrare Drumuri (starea drumurilor)

Joi - ora 13:00
Se incarca...