Ultimele noutăţi


Peste 100 de tineri, lideri ai elevilor din România, au fost invitații primarului Cătălin Cherecheș

21 Ianuarie, 2018
Timp de 3 zile, municipiul Baia Mare a fost gazdă pentru Adunarea Generală a Consiliului Județean al Elevilor Maramureș, eveniment la care au participat reprezentanți ai Consiliilor Județene a Elevilor din mai multe zone ale țării. Cătălin Cherecheș, primarul municipiului Baia Mare a participat la unul dintre modulele întâlnirii și a vorbit tinerilor despre ce ar trebui să însemne activitatea lor în cadrul unor astfel de foruri ale tinerilor.
Citește mai departe

La inițiativa primarului Cătălin Cherecheș, Părintele Simion Mesaroș a devenit cetățean de onoare al Municipiului Baia Mare

18 Ianuarie, 2018
Biserica „Sfântul Anton” din Baia Mare a fost gazdă primitoare pentru conferirea titlului de Cețățean de Onoare al Municipiului Baia Mare părintelui Simion Mesaroș. Distincția a fost oferită în urma hotărârii Consiliului Local și a Primarului Municipiului Baia Mare „cu smerenie și recunoștință pentru dragostea dăruită comunității băimărene și pentru efortul depus în susținerea și promovarea curățeniei spirituale”, 
Citește mai departe

Primarul Cătălin Cherecheș coordonează acțiunile Comandamentului de iarnă

18 Ianuarie, 2018
În noaptea de 16 spre 17 ianuarie 2018 am avut parte de o nouă repriză de iarnă autentică. Au căzut precipitații sub formă de ninsoare într-o cantitate apreciabilă. Încă de la primele ore ale dimineții primarul Cătălin Cherecheș a luat primele măsuri în cadrul Comandamentului de iarnă pentru ca acțiunea de îndepărtare a zăpezii de pe străzile din municipiu să se desfășoare în condiții normale. 
Citește mai departe

S-a semnat acordul pentru Capitala Tineretului din România 2018-2019 de către municipiul Baia Mare

16 Ianuarie, 2018
 
Municipiul Baia Mare și Federația Organizațiilor Neguvernamentale de Tineret din Maramureș, împreună cu Guvernanța pentru Capitala Tineretului din România, formată din Consiliul Tineretului din România (CTR) – Mihai Dragoș, președinte, Federația Tinerilor din Cluj (FTR)- Tudor Ogner, președinte, Grupul PONT – Andras Farkas, manger proiect și secretar general programul “Capitala Tineretului din România” și Banca Comercială Română (BCR) – Sorin Cordovan, director regional, au semnat, luni, 15 ianuarie 2018, acordul de purtare a titlului Capitala Tineretului din România de către municipiul Baia Mare.
Citește mai departe

CS Minaur a câștigat Baia Mare Winter Cup 2018

14 Ianuarie, 2018
Cel mai puternic turneu de handbal al acestui început de an în România, Baia Mare Winter Cup 2018 a fost câștigat de CS Minaur.
Citește mai departe

TURNEU INTERNAȚIONAL DE TINERET - HANDBAL MASCULIN, BAIA MARE WINTER CUP, 12-14 ianuarie 2018

08 Ianuarie, 2018
În perioada 12-14 ianuarie, vă așteptăm la Sala Sporturilor ,,Lascăr Pană"  la Turneul Internațional de Tineret - Handbal Masculin ,,Baia Mare - Winter Cup". 
Citește mai departe

Colonelul Dorin Ioan Coste, este începând cu data de 3 ianuarie 2018 directorul general al Direcţiei Generale de Acţiune Civică din cadrul Municipiului Baia Mare.

03 Ianuarie, 2018
 
Colonelul Dorin Ioan Coste, este începând cu data de 3 ianuarie 2018 directorul general al Direcţiei Generale de Acţiune Civică din cadrul Municipiului Baia Mare.

Direcția, înființată la inițiativa primarului Cătălin Cherecheș, are în subordine Direcția Poliția Locală și Direcția Relații Publice din cadrul administrației locale, fiind creată din dorința de a dezvolta relația cetățenilor cu autoritatea locală.
 
Citește mai departe

Mesajul primarului Cătălin Cherecheș de Anul Nou

03 Ianuarie, 2018
 ”Sunt emoționat că am avut onoarea să vă rostesc câteva cuvinte înainte să încheiem 2017 și să începem noul an împreună. În acest moment nu o să vă vorbesc despre îndeplinirea dorințelor și nici despre ce ne așteaptă în anul nou. De această dată vreau să începem noul an apreciind lucrurile pe care le avem deja. De multe ori, firea omului îl face să lupte pentru mai mult, să se gândească mai mult la ceea ce vrea să obțină decât să se bucure pentru ce a obținut, să se grăbească să ajungă la ziua de mâine în loc să trăiască momentul de acum. Toți avem dorințe, toți ne confruntăm cu ceva, dar astăzi, în prima zi a anului, cel mai important lucru este să ne gândim la aspectele care sunt cu adevărat importante.
Au fost momente în care, așa cum știu că și mulți dintre voi ați avut, am simțit ce înseamnă să ai parte de zile grele. Au fost zile în care mi-aș fi dorit să retrăiesc clipe din viața mea, momente cărora nu le-am dat destulă importanță și le-am înțeles magnitudinea și valoarea doar ulterior. Este un moment de acest gen, pe care vreau să îl apreciem împreună, un moment în care trăim adevăratul sentiment de a fi acasă.
Astăzi îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru faptul că m-am născut băimărean, într-un mediu despre care pot să spun că este unul din cele mai frumoase din lume, că am crescut într-o societate în care ne cunoaștem vecinii, în care ne îngrijim bătrânii, în care ne iubim copiii, în care valorile creștine sunt încă reguli de viață, într-un oraș în care căldura, sufletul și credința oamenilor ne fac să ne simțim acasă.
Să ne bucurăm împreună, în familia noastră băimăreană, pentru anul care a trecut, pentru cel care a venit deja, dar mai ales pentru această clipă în care toți împărtășim același sentiment de iubire. Iubirea de a fi băimărean. Iubirea de a fi acasă.”
 
La Mulți Ani Baia Mare!!!
 
Citește mai departe

Concert de Anul Nou - Opera Group Project, Dirijor Cristian Sandu, 1 ianuarie 2018, ora 18.00, la Catedrala Episcopală Sfânta Treime

27 Decembrie, 2017
În prima zi a Noului An vă invităm să luați parte la un eveniment cultural de excepție!
Citește mai departe

Revelionul Băimărenilor - Concert 3 Sud Est - 31 Decembrie 2017, ora 23.00, pe scena din Piața Libertății

27 Decembrie, 2017
Băimărenii sunt așteptați să petreacă împreună Revelionul, în Centrul Vechi, Piața Libertății, alături de formația 3 Sud Est!
Citește mai departe
Program Casierii
Str. Gheorghe Şincai, Nr. 37
Luni - Miercuri   08:15 - 15:00
Joi                         08:15 - 16:00
Vineri                    08:15 - 14:00
Newsletter
Înregistrează-te cu adresa ta de e-mail pentru a primi periodic cele mai importante noutăți.
Programul audiențelor

Catalin Cherecheş  -  Primar

 
Joi 19.04.2018 - orele 14:00-16:00
Vineri 20.04.2018 - orele 13:00-16:00

Noemi Erika Vida  -  Viceprimar

Marţi - ora 12:00

Izabella Morth - Arhitect Şef

Luni - ora 14:00

Dorin Coste - Director General Direcția Generală de Acțiune Civică

Miercuri - ora 12:00

Lia Mureșan - Secretar Municipiu

Joi - ora 12:00

Marius Aoșan  -  Director Executiv Direcția Utilități Publice (salubrizare)

Joi - ora 13:00

Raluca Muntean  - Șef Birou Spații Verzi Amenajare Peisagistică

Joi - ora 13:00

Simona Nistorică   -  Șef Serviciu Administrare Drumuri (starea drumurilor)

Joi - ora 13:00
Se incarca...