Ultimele noutăţi


Moșul le va aduce celor 11 mii de copii din grădinițele şi clasele primare din Baia Mare, jucării Lego

22 Noiembrie, 2017
Cu susținerea Consiliului Local, 11.000 de copii din grădinițele și clasele primare din Baia Mare vor primi cadouri de sărbători.
Citește mai departe

Baia Mare – Capitala Tineretului din România 2018-2019

13 Noiembrie, 2017
Cu multă muncă, dăruire, dragoste și aplecare față de tineri, Municipiul Baia Mare a obținut titlul de Capitala Tineretului din România 2018-2019.
Citește mai departe

Inaugurarea Coloniei Pictorilor Baia Mare

13 Noiembrie, 2017
După ce a fost restaurată, fiind executate ample lucrări de consolidare și reabilitare, dar și de modernizare, Colonia Pictorilor a fost redeschisă publicului.
Citește mai departe

Modele adevărate de credință și iubire, astăzi, în 8 noiembrie, îi sărbătorim pe Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril împreună cu soborul tuturor puterilor cerești

08 Noiembrie, 2017
Mihail şi Gavril sunt cei mai cunoscuţi dintre arhangheli, despre care se spune că luptă în oastea cerească pentru respectarea poruncilor lui Dumnezeu. Asemenea lor, dar pe Pământ, jandarmii, cei ocrotiţi de Mihail şi Gavril, asigură respectarea legilor oamenilor. Arhanghelul Mihail impune în lume dreptatea împotriva nedreptătii, pedepsește pe cei care încalcă voia lui Dumnezeu și săvârșesc nedreptatea și păzește pe cei care sunt drepți. Sfântul Gavril este arhanghelul bucuriei, al blândeții și milei dumnezeiești, al bunelor vestiri.
Citește mai departe

Primarul Cătălin Cherecheș se ține de cuvânt. Se construiesc două case pentru seniorii Băii Mari

01 Noiembrie, 2017
În ședința de Consiliu Local de ieri un subiect important l-a reprezentat aprobarea demarării a două investiții majore, de suflet, care îi privesc pe seniorii noștri, pe cei care au construit, cu propriile mâini, orașul și județul nostru, cei care ne-au crescut și ne-au educat. Centrul Rezidențial în zona Parcului Regina Maria și a Centrului Rezidențial și de Îngrijire Medicală pe Valea Borcutului sunt cele două investiții care vor oferi peste 200 de locuri pentru bunicii noștri, care sunt singuri și au nevoie de respectul și protecția noastră.
Citește mai departe

Deszăpezirea și salubritatea Băii Mari, prioritatea zilei pentru primarul Cătălin Cherecheș

31 Octombrie, 2017
Ieri, primarul Cătălin Cherecheș a convocat o ședință operativă la care au participat factorii responsabili pe diferitele paliere din Primăria Baia Mare. Subiecte privind modul în care se va face deszăpezirea în municipiu, salubritatea, zonele verzi, stadiul proiectelor europene ce vor fi implementate în Baia Mare, sistemul de publicitate stradală și chioșchiurile pentru vânzarea presei scrise, târgul de Crăciun și multe altele.
Citește mai departe

Sărbătoriţii lunii Octombrie la Caspev

31 Octombrie, 2017
Primarul Cătălin Cherecheş a fost alături de seniorii băimăreni la aniversarea celor născuţi in luna octombrie. “ De fiecare data particip cu bucurie şi onoare, la Caspev, la aceste zile speciale alături de cei care au construit orașul şi județul nostru.
Citește mai departe

Primarul Cătălin Cherecheș solicită sprijin pentru Aeroportul Baia Mare de la ministrul Fondurilor Europene, care s-a aflat într-o vizită oficială în Maramureș

31 Octombrie, 2017
VIZITĂ OFICIALĂ  Ministrul delegat pentru Fonduri Europene, Marius Nica, s-a aflat într-o vizită oficială în Maramureș. Cu ocazia vizitei în Baia Mare, acesta s-a întâlnit cu oficialii administrației județene dar și cu primarul Cătălin Cherecheș. Cu această ocazie a fost semnată și o investiție majoră, finanțarea proiectului „Drumul Nordului”.
Citește mai departe

Împreună cu Răzvan Theordorescu în Centrul Istoric al Băii Mari

27 Octombrie, 2017
Am avut plăcerea să îi prezint academicianului Răzvan Theodorescu, care ne-a onorat cu vizita sa în Baia Mare și care va reveni la Inaugurarea Coloniei Pictorilor în 10-11 noiembrie, Centrul Istoric al Municipiului Baia Mare și Cinematograful Minerul. Acesta din urmă a fost recuperat de către municipalitate, cu mari eforturi, în anul 2015 și care în urma proiectului de reabilitare pe care l-am finalizat vom demara, anul viitor, lucrările pentru o sală de spectacole multifuncțională în care să se poată desfășura, în varianta de proiecte culturale selectate calitativ de către specialiști avizați, atât concerte de filarmonică și operă, punerea în scenă a unor piese de teatru, dar și vizionări de film, respectiv concerte de diverse genuri muzicale. Toate acestea din dorința de a ridica nivelul cultural al municipiului, pentru a oferi comunității evenimente de prestigiu și bine șlefuite estetic.
Pe lângă publicul avizat și iubitor de artă și cultură, ne dorim ca acest spațiu și evenimentele ce se vor desfășura să aibă un rol educativ major în rândul generației tinere.
Îi mulțumesc Excelenței Sale, domnului academician Răzvan Theodorescu, pentru sprijin, pentru încrederea acordată și pentru încurajare.
Citește mai departe

Respect și prețuire pentru românii care Servesc patria! și un îndemn pentru cei responsabili de existența lor

25 Octombrie, 2017
Îmi revine deosebita onoare de a transmite cele mai sincere mulțumiri, tot respectul și prețuirea pentru românii care au ales să își dedice viața și cariera în serviciul patriei noastre, România. Sărbătorim anual, la data de 25 octombrie, Ziua Armatei Române, moment în care avem obligația morală de a le mulțumi bravilor bărbați, dar și femeilor care au ales această nobilă și dificilă meserie, chiar dacă Statul Român nu sprijină în măsura așteptărilor și nevoilor existente, activitatea lor.
Citește mai departe
Newsletter
Înregistrează-te cu adresa ta de e-mail pentru a primi periodic cele mai importante noutăți.
Programul audiențelor

Catalin Cherecheş  -  Primar

-

Noemi Erika Vida  -  Viceprimar

Marţi - ora 12:00

Izabella Morth - Arhitect Şef

Luni - ora 14:00

Dorin Coste - Director General Direcția Generală de Acțiune Civică

Miercuri - ora 12:00

Lia Mureșan - Secretar Municipiu

Joi - ora 12:00

Marius Aoșan  -  Director Executiv Direcția Utilități Publice (salubrizare)

Joi - ora 13:00

Raluca Muntean  - Șef Birou Spații Verzi Amenajare Peisagistică

Joi - ora 13:00

Simona Nistorică   -  Șef Serviciu Administrare Drumuri (starea drumurilor)

Joi - ora 13:00
Se incarca...