Ultimele noutăţi


Prețuiesc femeia! Concert Direcția 5 și Holograf de 1 Martie 2016 la Sala Polivalentă

14 Februarie, 2016
Băimărencele sunt așteptate de 1 Martie la un concert extraordinar organizat de primarul Cătălin Cherecheș și Consiliul Local. Direcția 5 și Holograf concertează marți, 1 martie, de la ora 17.00 la Sala Polivalentă "Lascăr Pană" din Baia Mare. 
Citește mai departe

Ziua Unirii Principatelor Române: Să fim uniți, să ne respectăm și să ne iubim, să îi aducem acasă pe frații și copiii noștri plecați peste hotare

24 Ianuarie, 2016
Aniversăm astăzi, 24 ianuarie 2016, 157 de ani de la Mica Unire, între Moldova și Țara Românească, primul eveniment major care a dus la formarea statului național unitar. Acest pas a fost unul vital înspre înfăptuirea Marii Uniri de la 1918 și se leagă strâns de personalitatea lui Alexandru Ioan Cuza, unul dintre marii români cu care astăzi ne putem mândri cu adevărat. 
Citește mai departe

Taxele și impozitele locale pot fi achitate la casieriile Direcției de Venituri începând cu data de 7 ianuarie

04 Ianuarie, 2016
Băimărenii, contribuabili persoane fizice și juridice, pot beneficia și în 2016 de reducerea de 10 % acordată de Administrația Publică Locală a Municipiului Baia Mare, achitând integral până la data de 31 martie 2016 taxele și impozitele locale. Aceste plăți pot fi efectuate online pe site-ul www.baiamare.ro sau la casieriile aparținând Direcției de Venituri a Municipiului Baia Mare începând cu data de 7 ianuarie 2016. 
Citește mai departe

Din 5 ianuarie puteți achiziționa abonamentul anual de parcare cu 100 de lei, valabil în parcările publice de pe raza municipiului Baia Mare

04 Ianuarie, 2016
Municipiul Baia Mare, prin Serviciul Public Ambient Urban (SPAU), a pus în vânzare începând cu data de 5 ianuarie 2016, abonamentul anual pentru parcările publice de pe raza orașului nostru. Prețul unui abonament anual, valabil în toate parcările publice de pe raza municipiului Baia Mare, este de 100 de lei. Cetățenii au posibilitatea și de a-și achiziționa abonamente lunare, prețul unui asemenea tichet fiind de 20 de lei. Abonamentele pot fi achiziționate ddin următoarele locații și după următorul program:
Citește mai departe

La mulți ani, băimăreni! La mulți ani, Baia Mare!

31 Decembrie, 2015
Noul an să ne găsească în pace și iubire, sănătoși și cu putere de muncă, plini de speranță și încredere, dar mai ales cu dorința de a continua să reconstruim și să dezvoltăm împreună Baia Mare. Sărbători fericite și "La mulți ani"!
 
Cu prețuire,
 
Cătălin Cherecheș
Primarul Municipiului Baia Mare
Citește mai departe

Concertul de Anul Nou are loc vineri, 1 ianuarie 2016, la Catedrala Greco - Catolică Sfânta Cruce din Baia Mare (RFN)

27 Decembrie, 2015
Iubitorii de muzică clasică sunt așteptați vineri, 1 ianuarie 2016, de la ora 18.00 la Catedrala Greco - Catolică Sfânta Cruce din Baia Mare (RFN) unde va avea loc tradiționalul deja Concert de Anul Nou.
 
Citește mai departe

Revelionul Băimărenilor are loc în Centrul Vechi joi, 31 decembrie 2015, de la ora 23.30

27 Decembrie, 2015
Băimărenii sunt așteptați să treacă împreună în noul an joi, 31 decembrie 2015, de la ora 23.30, în Centrul Vechi al municipiului Baia Mare. Din program nu lipsesc focurile de artificii și un concert susținut de trupa Gașca de Acasă.
Citește mai departe

Eveniment în cartierul Firiza: Concert de colinde la Căminul Cultural joi, 17 decembrie, de la ora 18.00

16 Decembrie, 2015
Băimărenii care locuiesc în cartierul Firiza sunt așteptați joi, 17 decembrie 2015, de la ora 18.00, la Căminul Cultural din Firiza la un concert de colinde. 
Citește mai departe

În pofida convingerilor care ne diferențiază, să fim toți devotați României!

30 Noiembrie, 2015
"Față de patrie nu ți-e îngăduit să ai convingeri, ci numai devotament” - Nicolae Iorga. Evit să folosesc citate în general, însă am considerat că de această dată, ținând cont și de contextul perioadei tulburi pe care o traversăm, este fundamental. Cu atât mai mult cu cât fiecare dintre noi, indiferent de convingerile pe care le avem și care ne diferențiază, simțim în piept iubire și devotament față de țara noastră. 
Citește mai departe
Newsletter
Înregistrează-te cu adresa ta de e-mail pentru a primi periodic cele mai importante noutăți.
Programul audiențelor

Catalin Cherecheş  -  Primar

-

Noemi Erika Vida  -  Viceprimar

Marţi - ora 12:00

Izabella Morth - Arhitect Şef

Luni - ora 14:00

Dorin Coste - Director General Direcția Generală de Acțiune Civică

Miercuri - ora 12:00

Lia Mureșan - Secretar Municipiu

Joi - ora 12:00

Marius Aoșan  -  Director Executiv Direcția Utilități Publice (salubrizare)

Joi - ora 13:00

Raluca Muntean  - Șef Birou Spații Verzi Amenajare Peisagistică

Joi - ora 13:00

Simona Nistorică   -  Șef Serviciu Administrare Drumuri (starea drumurilor)

Joi - ora 13:00
Se incarca...