Ultimele noutăţi


Misiune economică austriacă în Baia Mare

16 Martie, 2018
In Baia Mare s-a desfășurat simpozionul economic austriaco-român cu tema „Tehnologie și servicii pentru gospodărire comunală” organizat de Secția Comercială a Ambasadei Austriei din București, în parteneriat cu Municipiul Baia Mare și Consiliul Județean Maramureș.
 
Citește mai departe

Baia Mare are contract nou pentru reabilitarea drumurilor

07 Martie, 2018
Primarul Cătălin Cherecheș a semnat acordul cadru pentru gestiune, întreținere și reparații străzi în Municipiul Baia Mare pe o perioadă de 4 ani. Alături de domnia sa au fost prezenți Dan Lucian Mihancea, reprezentantul liderului de contract ARL-Strabag, reprezentantul firmei care a câștigat licitația organizată, și Marcel Zoicaș, administratorul firmei Costrurom Baia Mare.
Citește mai departe

Se înființează Compartimentul de Integritate și Anticorupție al Municipiului Baia Mare

07 Martie, 2018
În luna februarie a acestui an, primarul Cătălin Cherecheș a avut o inițiativă fără precedent la nivel național în administrația publică. A anunțat înființarea Compartimentului de Integritate și Anticorupție în cadrul administrației publice locale a Municipiului Baia Mare. 
Citește mai departe

PREȚUIESC FEMEIA! - Băimărencele au parte în 9 martie de Ștefan Bănică Junior și Holograf

06 Martie, 2018
Băimărencele sunt așteptate pe 9 Martie la un concert extraordinar organizat de primarul Cătălin Cherecheș și Consiliul Local. Ștefan Bănică și Holograf concertează vineri, 9 martie, de la ora 18.00 la Sala Polivalentă "Lascăr Pană" din Baia Mare.
Citește mai departe

Mesajul primarului Cătălin Cherecheș cu ocazia zilei de 1 martie

01 Martie, 2018
Femeile sunt cele mai prețioase creaturi dăruite omenirii de Dumnezeu. Ele ne dau viață, ne iubesc necondiționat, ne protejează, ne sunt alături la bine, dar mai ales la greu. Știu mereu să ne ofere ceea ce avem nevoie: atenție, sprijin, dragoste, înțelegere. Sunt impulsul de care avem nevoie pentru a depăși momentele grele..
Citește mai departe

Au fost aprobate proiectele pentru reabilitarea a 27 de blocuri

01 Martie, 2018
In cadrul unei Ședințe extraordinare a Consiliului Local Baia Mare au fost adoptate hotărârile privind aprobarea actualizării documentațiilor și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiție: Creșterea eficienței energetice pentru 27 de blocuri de locuințe în Municipiul Baia Mare. 
Citește mai departe

Deschiderea oficială MaraMedica 2018

23 Februarie, 2018
" Mă bucură faptul că această onorabilă branșă își respectă statutul și din perspectivă academică și din perspectiva tehnologiei și a lucrurilor care vin înspre ajutorul medicilor și al personalului din spitale pentru condiții mult mai bune și pentru tratamente la nivelul pe care pacienții, dar și medicii le doresc"
Citește mai departe

Investițiile pentru Baia Mare 2018

20 Februarie, 2018
În ședința Consiliului Local din 16 februarie 2018 a fost aprobat Bugetul Municipiului Baia Mare pentru anul 2018. Consilierii locali au aprobat toate proiectele incluse în lista obiectivelor de investiții pentru 2018 de primarul Cătălin Cherecheș pentru dezvoltarea municipiului.
Citește mai departe

Complex Sportiv Național în Baia Mare

19 Februarie, 2018
Ministrul tineretului și sportului Ioana Bran, președintele Zetea și primarul Cherecheș fac front comun pentru un proiect de prestigiu care vizează sportul maramureșean
Citește mai departe

Centrul Militar Județean Maramureș - 50 de ani de istorie.

18 Februarie, 2018
''Avem în acest moment șansa prin partenerii pe care îi avem la nivel strategic să ne reconsolidăm, să ne recredibilizăm, dar nu trebuie să uităm că vorbim despre armata României și nu despre armata altui stat. Aici, în această țară, respectând toate parteneriatele pe care le avem, avem armata României și nu armata Uniunii Europene, nu armata Rusiei și nici armata Statelor Unite. Respectând partenerii noștri, cerem să fim și noi respectați!'
 
 
Citește mai departe
Program Casierii
Str. Gheorghe Şincai, Nr. 37
Luni - Miercuri   08:15 - 15:00
Joi                         08:15 - 16:00
Vineri                    08:15 - 14:00
Newsletter
Înregistrează-te cu adresa ta de e-mail pentru a primi periodic cele mai importante noutăți.
Programul audiențelor

Catalin Cherecheş  -  Primar

 
Joi 19.04.2018 - orele 14:00-16:00
Vineri 20.04.2018 - orele 13:00-16:00

Noemi Erika Vida  -  Viceprimar

Marţi - ora 12:00

Izabella Morth - Arhitect Şef

Luni - ora 14:00

Dorin Coste - Director General Direcția Generală de Acțiune Civică

Miercuri - ora 12:00

Lia Mureșan - Secretar Municipiu

Joi - ora 12:00

Marius Aoșan  -  Director Executiv Direcția Utilități Publice (salubrizare)

Joi - ora 13:00

Raluca Muntean  - Șef Birou Spații Verzi Amenajare Peisagistică

Joi - ora 13:00

Simona Nistorică   -  Șef Serviciu Administrare Drumuri (starea drumurilor)

Joi - ora 13:00
Se incarca...