Ultimele noutăţi


Vezi programul actualizat! Festivalul Castanelor are loc în perioada 21 - 27 septembrie în Baia Mare

14 Septembrie, 2015
Vezi programul actualizat al Festivalului Castanelor (14 septembrie 2015). Click pentru mai multe...
Citește mai departe

Anunț de interes public: Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană a Municipiului Baia Mare intră în dezbatere publică

09 Septembrie, 2015
Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană a Municipiului Baia Mare intră în dezbatere publică. Pe parcursul celei de a doua săptămâni a lunii septembrie, administrația publică locală va organiza consultări publice la care sunt invitați să participe cetățenii, reprezentanții societății civile, Consiliile Civice de cartier, dar și organizațiile non-guvernamentale.
Citește mai departe

Apel pentru cultură

07 Septembrie, 2015
Am lansat astăzi, 7 septembrie 2015, un apel național pentru cultură, în contextul candidaturii Municipiului Baia Mare, dar și a altor 13 orașe din țară, pentru obținerea titlului de Capitală Europeană a Culturii 2021.
Citește mai departe

Comunicat de presă: O sibiancă, expert cultural Sibiu 2007, coordonează proiectul municipiului Baia Mare în competiția pentru titlul de Capitală Europeană a Culturii 2021

07 Septembrie, 2015
Consiliul Local al Municipiului Baia Mare, întrunit în ședință extraordinară luni, 7 septembrie 2015, a aprobat modificarea Hotărârii nr. 99/2015, privind noua componență a Consiliului de Conducere care gestionează Fundația Baia Mare 2021. Director Executiv a fost numită o sibiancă. Andreea Ciortea, expert cultural și educațional, a fost nominalizată la conducerea organizației responsabilă de candidatura municipiului la titlul de Capitală Europeană a Culturii în 2021, alături de Rodica Brad, secretar și Adriana Suciu, membru.
Citește mai departe

PROGRAM OFICIAL: Festivalul Castanelor are loc în perioada 21 - 27 septembrie 2015, în Baia Mare. Vezi programul complet al manifestărilor

04 Septembrie, 2015
Municipiul Baia Mare organizează în perioada 21 - 27 septembrie 2015 Festivalul Castanelor. Programul complet îl găsiți mai jos. Acesta poate suferi modificări care vor fi anunțate pe site-ul municipiului Baia Mare, www.baiamare.ro
Citește mai departe

HCM Baia Mare VS. U Alexandrion Cluj, duminică la Sala Sporturilor

26 August, 2015
HCM Baia Mare întâlnește “U" Alexandrion Cluj duminică, 30 august de la ora 16.30, în Sala Sporturilor "Lascăr Pană”, partida contând pentru prima etapă a Ligii Naționale.
Citește mai departe

HCM Minaur Baia Mare VS. CSM Bucureşti, duminică la Sala Sporturilor

26 August, 2015
Cea de a treia etapă din Liga Națională de Handbal Masculin reprezintă pentru HCM Minaur Baia Mare o confruntare în compania handbaliștilor de la CSM București.
Citește mai departe

Comunicat de presă: Dramaturgul Radu Macrinici a fost numit director interimar al Teatrului Municipal Baia Mare

24 August, 2015
Începând cu data de 24 august 2015, Teatrul Municipal Baia Mare are un nou director, interimar, în persoana dramaturgului Radu Macrinici. Acesta va ocupa funcția până la organizarea concursului pentru ocuparea postului de manager al instituției, responsabilitățile sale în acest moment fiind coordonarea activității artistice și configurarea stagiunii 2015 - 2016. 
Citește mai departe

Restricții de circulație pentru autovehiculele de mare tonaj care transportă material lemnos și agregate de carieră

24 August, 2015
La inițiativa primarului Cătălin Cherecheș, Consiliul Local al Municipiului Baia Mare, întrunit în ședință extraordinară în data de 18 august 2015, prin Hotărârea nr.367/2015 care reglementează circulața autovehiculelor destinate transportului de mărfuri și a utilajelor cu masă totală maximă autorizată mai mare de 4,5 tone în municipiul Baia Mare, a hotărât să restricționeze circulația pentru autovehiculele de mare tonaj care transportă material lemnos și agregate de carieră. 
Citește mai departe

Comunicat de presă: Prima ediție Heritage Fashion & Music Festival Baia Mare, un melanj de cultură și artă, tradiție și modern

10 August, 2015
În perioada 7 - 9 august 2015, Piața Cetății din Baia Mare a găzduit prima ediție Heritage Fashion & Music Festival, eveniment organizat de Fundația Baia Mare 2021 cu susținerea Municipiului Baia Mare. Designeri români, muzicieni de renume și artiști care promovează identitatea românească au fost prezenți în cadrul celor trei seri de evenimente în fața publicului băimărean. 
Citește mai departe
Newsletter
Înregistrează-te cu adresa ta de e-mail pentru a primi periodic cele mai importante noutăți.
Programul audiențelor

Catalin Cherecheş  -  Primar

-

Noemi Erika Vida  -  Viceprimar

Marţi - ora 12:00

Izabella Morth - Arhitect Şef

Luni - ora 14:00

Dorin Coste - Director General Direcția Generală de Acțiune Civică

Miercuri - ora 12:00

Lia Mureșan - Secretar Municipiu

Joi - ora 12:00

Marius Aoșan  -  Director Executiv Direcția Utilități Publice (salubrizare)

Joi - ora 13:00

Raluca Muntean  - Șef Birou Spații Verzi Amenajare Peisagistică

Joi - ora 13:00

Simona Nistorică   -  Șef Serviciu Administrare Drumuri (starea drumurilor)

Joi - ora 13:00
Se incarca...