Ultimele noutăţi


Ziua Imnului Național: Iubirea de țară și de neam, temelia unui viitor mai bun

29 Iulie, 2015
Simbol al unității Revoluției Române de la 1848, "Deșteaptă-te Române" a fost interzis preț de jumătate de secol de către regimurile dinainte de 1989, fiind proclamat imn național al României în 1990. Alături de tricolor, stema țării și sigiliul statului român, imnul este un simbol național care îndeamnă la patriotism și iubire de neam, un puternic mesaj de libertate care ne însuflețește și ne provoacă emoții de fiecare dată când îl intonăm. 
Citește mai departe

Reprezentanții mass-media, bloggerii dar și studenții de la facultățile de jurnalism și științele comunicării, invitați să se alature proiectului Baia Mare – Capitală Culturală Europeană 2021

27 Iulie, 2015
Jurnaliștii, bloggerii dar și studenții la jurnalism și științele comunicării sunt invitați să se alăture proiectului Baia Mare- Capitală Europeană a Culturii în 2021. Astfel, Municipiul Baia Mare și Fundația Baia Mare 2021 lansează concursul „Bursele pentru jurnalism cultural Baia Mare 2021 – ediția I”. Competiția constă în propunerea unor subiecte culturale în contextul candidaturii pentru Capitală Europeană a Culturii în 2021, propuneri care vor fi trimise până la data de 15 august 2015 la adresa de e-mail media2021@baiamare.ro
Citește mai departe

Duminică 5 iulie, concert Direcția 5 și Orchestra Simfonică București în Centrul Vechi al municipiului Baia Mare

26 Iunie, 2015
Băimărenii sunt așteptați duminică, 5 iulie 2015, de la ora 19.00 în Centrul Vechi al Municipiului Baia Mare unde va avea loc un concert extraordinar "Te iubesc”, susținut de Direcția 5 și Orchestra Simfonică București.
Citește mai departe

Ziua Drapelului Național al României, moment de reconfirmare a iubirii pe care o purtăm țării noastre

26 Iunie, 2015
Sărbătorim anual, începând cu 1998, în data de 26 iunie, Ziua Drapelului Național al României. Să ne închinăm cu respect în fața unuia dintre cele mai importante simboluri ale țării - tricolorul. 
Citește mai departe

Seri culturale în Baia Mare. Vineri, sâmbătă și duminică băimărenii și turiștii sunt așteptați la concerte de Jazz & Blues în Piața Cetății

08 Iunie, 2015
Administrația Publică Locală a Municipiului Baia Mare propune cetățenilor și turiștilor iubitori ai muzicii de gen, trei seri de concerte de jazz & blues în Piața Cetății. 
Citește mai departe

Liga Națională, Play off: HCM Baia Mare și Minaur joacă marți finalele Ligii Naționale

25 Mai, 2015
HCM Baia Mare joacă marți de la ora 18.30 al doilea meci din finala Ligii Naționale în compania CSM București, la Sala Sporturilor Lascăr Pană. Băieții de la Minaur joacă al doilea meci din finală tot marți, de la ora 20.30. 
Citește mai departe

Prețuire eternă eroilor României

21 Mai, 2015
Sărbătorim astăzi Înălțarea Domnului, dar și praznicul Sfinților Împărați Constantin și Elena. Pentru noi, românii, aceste sărbători au o semnificație aparte fiind și momentul în care cinstim memoria eroilor neamului românesc.
Citește mai departe

Acțiunea Cătălin Cherecheș mută primăria în cartierul tău continuă săptămâna aceasta în Ferneziu și Firiza

19 Mai, 2015
Începând din această săptămână, se reia acțiunea "Cătălin Cherecheș mută primăria în cartierul tău”, demarată în luna martie. Programul acțiunilor și al audiențelor poate fi urmărit și pe site-ul www.baiamare.ro, secțiunea de noutăți.
Citește mai departe

Liga Națională, play off, semifinale: Minaur joacă joi, HCM Baia Mare vineri, la Sala Polivalentă din Baia Mare

13 Mai, 2015
Minaur întâlnește joi, de la ora 18.00 CS Dinamo București, iar fetele de la HCM Baia Mare joacă vineri, de la 17.30 cu HCM Roman, la Sala Polivalentă Lascăr Pană din Baia Mare.
Citește mai departe

În premieră pentru Europa de Est, Baia Mare găzduiește Forumul Mondial al Păcii

07 Mai, 2015
Municipiul Baia Mare găzduiește în perioada 7 - 10 mai, cel de-al 9-lea Forum Mondial al Păcii, un eveniment inițiat în 2007 de către Schengen Peace Foundation, care reunește anual lideri politici și religioși, activiști în domeniul promovării păcii, jurnaliști și reprezentanți ai mediului academic, precum și alți cetățeni activi și interesați de acest subiect.
Citește mai departe
Newsletter
Înregistrează-te cu adresa ta de e-mail pentru a primi periodic cele mai importante noutăți.
Programul audiențelor

Catalin Cherecheş  -  Primar

-

Noemi Erika Vida  -  Viceprimar

Marţi - ora 12:00

Izabella Morth - Arhitect Şef

Luni - ora 14:00

Dorin Coste - Director General Direcția Generală de Acțiune Civică

Miercuri - ora 12:00

Lia Mureșan - Secretar Municipiu

Joi - ora 12:00

Marius Aoșan  -  Director Executiv Direcția Utilități Publice (salubrizare)

Joi - ora 13:00

Raluca Muntean  - Șef Birou Spații Verzi Amenajare Peisagistică

Joi - ora 13:00

Simona Nistorică   -  Șef Serviciu Administrare Drumuri (starea drumurilor)

Joi - ora 13:00
Se incarca...