Ultimele noutăţi


Mesajul primarului Cătălin Cherecheș de Ziua Copilului

01 Iunie, 2018
La mulți ani copii! Sunteți cei care ne colorați cu inocența voastră fiecare moment al vieții, sunteți cei care ne arătați că lumea voastră este una plină de lumină și speranță, o lume în care binele triumfă mereu și în care greutățile dispar. Sunteți sursa noastră de energie și bucurie.
 
Astăzi este ziua viitorului României, o zi în care vă sărbătorim pe voi, cei mici. Copiilor din Baia Mare le urez să se bucure de viață și copilărie, să fie încrezători și puternici, să rămână sursa noastră de inspirație zilnică.
 
Vă aștept, copii minunați, să petrecem de ziua voastră la manifestările pe care le-am organizat special pentru voi. Timp de patru zile, în perioada 1-4 iunie, vă aștept în Centru Vechi al municipiului Baia Mare unde am pregătit pentru voi o lume magică.
 
Jocuri gonflabile, personaje din piesele voastre preferate de teatru, dans, cântec, ateliere de creație dar și cei care vă colorează copilăria, veselii de la Gașca Zurli sunt cadoul meu pentru voi. În Parcul Regina Maria trenulețul, bucuria voastră când vizitați locurile de joacă de aici va ieși astăzi din depou și va circula gratis pentru voi timp de patru zile’’
 
Citește mai departe

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Cluj Napoca trebuie să ia de urgență măsurile care se impun pentru aducerea drumurilor naționale la un stadiu normal de funcționare

30 Mai, 2018
Drumurile naționale care traversează municipiul Baia Mare se află în administrarea Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere prin Direcția Regională de Drumuri și Poduri Cluj Napoca
Citește mai departe

La inițiativa primarului Cătălin Cherecheș, elevii premianți vor fi recompensați cu premii substanțiale

30 Mai, 2018
Administrația Publică Locală a Municipiului Baia Mare investește în educație. Astfel, la inițiativa primarului Cătălin Cherecheș, elevii performanți care învață bine la toate disciplinele vor fi premiați. 
Citește mai departe

Siguranță pe străzile din municipiul Baia Mare

25 Mai, 2018
Primarul Cătălin Cherecheș cere transparență și eficiență Poliției și Procuraturii. Ordine și disciplină pe străzile din municipiul Baia Mare. A fost mesajul transmis de primarul Cătălin Cherecheș în cadrul celei mai recente conferințe de presă organizate la sediul Primăriei Baia Mare.
Citește mai departe

Recunoștință pentru mediul de afaceri băimărean

25 Mai, 2018
Oamenii de afaceri din Baia Mare distinși cu titlul de cetățean de onoare. Zece oameni de afaceri prosperi care își desfășoară activitatea economică în Municipiul Baia Mare vor deveni cetățeni de onoare.
Citește mai departe

Exercițiu de alarmare publică sub comanda primarului Băii Mari

25 Mai, 2018
Instituțiile statului dar și cele ale Administrației Locale, pregătite în caz de situații de urgență. Aceasta a fost concluzia trasată de primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, în urma unui exercițiu de alarmare organizat ieri, 24 mai
Citește mai departe

Mesajul primarului Cătălin Cherecheș cu ocazia Zilei Eroilor

17 Mai, 2018
’În fiecare an, de Ziua Înălțării Domnului, îi comemorăm pe eroii noștri căzuți în războaie, pe cei care s-au jertfit pe altarul patriei pentru ca noi astăzi să cunoaștem ce înseamnă să fim liberi în simțiri și gândire.
Citește mai departe

S-a realizat primul pas în vederea înființării Centrului Sportiv Național Lascăr Pană

17 Mai, 2018
După o perioadă în care chiar și noi, cei din mediul administrativ, ne-am luptat cu birocrația instituțiilor statului, astăzi s-a realizat un prim pas în înființarea Centrului Sportiv Național „Lascăr Pană” .
Citește mai departe

După ani de zile de așteptări, băimărenii din cartierul Valea Borcutului vor avea drumuri complet reabilitate

11 Mai, 2018
Străzile din cartierele municipiul Baia Mare intră în reparații capitale. Un exemplu concret este și strada Valea Borcutului. 
Citește mai departe

Demersuri pentru un oraş mai sigur – Mutarea romilor și demolarea cocioabelor, monitorizare video și anihilarea cerșetoriei

07 Mai, 2018
Municipalitatea face demersuri concrete pentru ca oraşul Baia Mare să devină mai sigur pentru membrii comunităţii. Astfel, în următoarea perioadă, în municipiu vor fi montate primele camere de supraveghere de ultimă generaţie. 
Citește mai departe
Se incarca...