Ultimele noutăţi


Strada Horea și Strada Serelor, zona adiacentă Casei Tineretului și sediul Finanțelor Publice, reabilitate la finele săptămânii trecute

07 August, 2018
Lucrările de modernizare a străzilor Horea și Serelor, tronsonul cuprins între zona adiacentă Casei Tineretului și sediul Finanțelor Publice, au fost finalizate. După o perioadă de intervenții majore, băimărenii pot circula în condiții excelente pe aceste două drumuri. Lucrările au fost începute și finalizate la sfârșitul săptămânii trecute astfel încât circulația să nu fie obstrucționată în momentele aglomerate ale zilei. 
Citește mai departe

Primăria Baia Mare scutește de la plata penalităților 1500 de firme cu datorii

02 August, 2018
Agenții economici datornici vor fi scutiți de plata dobânzilor și penalităților dacă își plătesc impozitele locale până la data de 31 octombrie 2018. Decizia a fost votată, la propunerea primarului Cătălin Cherecheș, de către consilierii băimăreni în cadrul ultimei ședințe de Consiliu Local. Schema de ajutor va fi aplicată începând cu data de 15 august și de pe urma ei urmează să beneficieze aproximativ 1500 de firme care își desfășoară activitatea economică pe raza municipiului Baia Mare.  
Citește mai departe

Cetățeni de Onoare – Municipalitatea băimăreană prețuiește foștii deținuți politici

31 Iulie, 2018
În semn de apreciere, duminică, 29 iulie 2018, cu ocazia sărbătoririi Zilei Imnului Național, primarul Cătălin Cherecheș a conferit titlul de Cetățean de Onoare doamnei Eva Gligor și domnilor Virgil Silviu Dragomir, Ioan Filip, Victor Florea, foști deținuți politici. 
Citește mai departe

Seniorii băimăreni, născuți în luna iulie, s-au sărbătorit alături de primarul Cătălin Cherecheș

31 Iulie, 2018
Seniorii băimăreni care și-au aniversat ziua de naștere în luna iulie au fost sărbătoriți sâmbătă, 28 iulie 2018, în cadrul unei petreceri organizată de Asociația Caspev. 
Citește mai departe

Inițiativă revoluționară a primarului Cătălin Cherecheș - Baia Mare, orașul cu cel mai modern sistem de orientare și marcaj stradal

20 Iulie, 2018
Băimărenii au remarcat schimbările survenite în intersecțiile bulevardului București cu alte artere de circulație din Baia Mare. În aceste zone au fost montate primele indicatoare ce fac parte din noul sistem de orientare și marcaj stradal din municipiu. 
Citește mai departe

Primarul Cătălin Cherecheș dinamizează dezvoltarea turistică în Baia Mare și Maramureș

17 Iulie, 2018

Primăria Baia Mare dorește investiții masive în domeniul turistic. Astfel, la ultima ședință extraordinară a Consiliului Local, aleșii băimăreni au aprobat în unanimitate propunerea primarului Cătălin Cherecheș de a înființa o societate nouă sub denumirea de Baia Mare Eco Travel. 
Citește mai departe

Rămas bun, Gheorghe Marcaș - un reper pentru comunitatea economică băimăreană!

12 Iulie, 2018
„Atât timp cât îmi va da Dumnezeu putere şi sănătate, voi fi în continuare un om al Băii Mari”. Și așa a și fost. A fost un om care a trăit, a simțit fiecare vibrație a acestui oraș, un om care știe cum s-a construit Baia Mare și comunitatea noastră, un om care a avut inițiativa de a îndemna și pe alții să contribuie dezvoltarea acestui oraș. 
Citește mai departe

Prețurile la apă și canalizare rămân neschimbate în următorii ani

02 Iulie, 2018
Tarifele pentru apă și canalizare rămân neschimbate în municipiul Baia Mare. Anunțul a fost făcut public de către primarul Cătălin Cherecheș în cadrul ședinței ordinare de Consiliu Local.
Citește mai departe

După un meci excepțional, Minerul Baia Mare a promovat în Liga a III-a

02 Iulie, 2018
Minerul Baia Mare a promovat în Liga a III-a în urma victoriei cu 2-0 a manşei retur de pe terenul celor de la CSC Sânmartin. În tur, cele două adversare au remizat alb în confruntarea de pe stadionul „Viorel Mateianu”.
Citește mai departe

La inițiativa primarului Cătălin Cherecheș, Municipiul Baia Mare investeşte în domeniul turismului

02 Iulie, 2018
În cadrul ultimei ședințe ordinare a Consiliului Local, primarul Cătălin Cherecheș a propus aleșilor băimăreni două proiecte de hotărâre cu privire la dezvoltarea sectorului turismului în cadrul administrației locale
Citește mai departe
Se incarca...