Ultimele noutăţi


Capitala Tineretului din România preambulul pentru Capitala Europeană a Tineretului în 2022

04 Mai, 2018
Este oficial! Timp de un an Baia Mare deține titlul onorant de Capitala Tinerilor din România. Mii de tineri au fost prezenți în Centrul Istoric al Municipiului Baia Mare pentru a asista la preluarea mandatului de către tinerii băimăreni de la tinerii din Bacău.
Citește mai departe

Primarul Cătălin Cherecheș ia atitudine! Autoritatea locală intervine în cazul fetiței ucise la Cuprom

04 Mai, 2018
Primarul Municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, împreună cu reprezentanții Poliției Locale s-au implicat în identificarea suspectului care a săvârșit oribila crimă de la Cuprom. 
Citește mai departe

Caroline și Mark Cook – Cetățeni de onoare ai Municipiului Baia Mare

27 Aprilie, 2018
Fondatorii Fundației Hope and Homes for Children, Caroline și Mark Cook, au primit titlul de Cetățean de Onoare al Municipiului Baia Mare, distincția fiind oferită în urma hotărârii Consiliului Local și a Primarului Municipiului Baia Mare .
Citește mai departe

Eficiență în Baia Mare - Certificatele de urbanism eliberate în trei zile și autorizațiile de construire în șapte zile

25 Aprilie, 2018
La inițiativa comună a primarului municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș și ai consilierilor Coaliției pentru Baia Mare și ai Partidului Național Liberal, aleșii băimăreni au aprobat, în unanimitate, instituirea unor taxe speciale pentru agenții economici care doresc să urgenteze eliberarea unor documente
Citește mai departe

Primăria Baia Mare intră în ritm alert în reabilitarea străzilor. Strada George Coșbuc – prima finalizată

17 Aprilie, 2018
Timp de 4 zile pe strada George Coșbuc din Baia Mare s-au executat lucrări de reabilitare a carosabilului, artera de circulatie fiind inchisa circulatiei .
Citește mai departe

Anul 2020 - Termen maxim de finalizare a unui proiect mult așteptat - Zona Statuii Ostașului Român – Liceul de Arte - Ștrand – Stadion municipal

14 Aprilie, 2018
Consilierii locali băimăreni au aprobat proiectul prin care se va continua reabilitarea Câmpului Tineretului, respectiv a zonei Statuii Ostașului Român, aleea principală de acces dinspre centrul vechi, respectiv reamenajarea zonei din fața bisericii ortodoxe, deviindu-se calea de acces auto cu realizarea unui peron pentru părinții care își aduc copiii la Liceul de Artă.
Citește mai departe

Din 2 mai, Baia Mare devine Capitală a Tineretului din România

13 Aprilie, 2018
În ședința extraordinară a Consiliului Local a fost aprobat bugetul pentru organizarea de către Municipiul Baia Mare a evenimentului "Baia Mare – Capitala Tinerilor”.
Citește mai departe

Ordine pe străzile Băii Mari – marcaje și reparații

13 Aprilie, 2018
Au demarat lucrările de reparații și întreținere la drumurile de pe raza municipiului Baia Mare. În acest an marcajele rutiere ocupă un loc important pe agenda administrației locale băimărene.
Citește mai departe

Ambasada SUA aduce bucuria în sufletul copiilor

05 Aprilie, 2018
Primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș a participat miercuri 4 aprilie la acțiunile cuprinse în campania „Dăruiește din suflet pentru un zâmbet de copil”, desfășurate în cadrul Centrului de Reabilitare Socială pentru copii în situație de risc din Baia Mare.
Citește mai departe

Mesajul primarului Cătălin Cherecheş cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române

03 Aprilie, 2018
''Se împlinesc 168 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române, o structură vitală pentru siguranța națională, pentru siguranța comunităților locale, pentru asigurarea climatului de liniște și ordine publică. 
Citește mai departe
Programul audiențelor

Catalin Cherecheş  -  Primar

 

Noemi Erika Vida  -  Viceprimar

Marţi - ora 12:00

Izabella Morth - Arhitect Şef

Marți - ora 14:00

Dorin Coste - Director General Direcția Generală de Acțiune Civică

Miercuri - ora 12:00

Lia Mureșan - Secretar Municipiu

Joi - ora 12:00

Marius Aoșan  -  Director Executiv Direcția Utilități Publice (salubrizare, amenajare peisagistică, starea drumurilor)

Joi - ora 14:00

 

Se incarca...