Ultimele noutăţi


Mesajul primarului Cătălin Cherecheș de Ziua Drapelului

26 Iunie, 2018
Astăzi, în zi de mare sărbătoare naţională ne închinăm cu respect în faţa tricolorului, unul dintre cele mai importante simboluri ale României. Noi, românii, avem obligația să prețuim Drapelul Naţional, acesta fiind crezul generaţilor întregi care s-au jertfit pentru apărarea țării.
Citește mai departe

Municipiul Baia Mare va deveni model de bună practică în ceea ce privește câinii fără stăpân

26 Iunie, 2018
În timp ce alte orașe din România se luptă cu problema câinilor fără stăpân, Municipiul Baia Mare devine un model de bune practici în acest domeniu
Citește mai departe

Primăria Baia Mare construiește o grădiniță nouă în cartierul Vasile Alecsandri

19 Iunie, 2018
Administrația Publică Locală a municipiului Baia Mare investește în calitatea actului educativ. În acest sens, primarul Cătălin Cherecheș a semnat contractul de execuție a unei noi grădinițe în cartierul Vasile Alecsandri. 
Citește mai departe

Baia Mare inițiază cooperarea cu comunități din Rusia

19 Iunie, 2018
Primarul municipiului Baia Mare Cătălin Cherecheș și președintele Uniunii Rutenilor Subcarpatici din România, Mihai Lauruc au semnat luni, 18 iunie,un protocol de colaborare .
Citește mai departe

Primarul Cătălin Cherecheş a dat startul lucrarilor la blocul R1A de pe strada Vasile Alecsandri

18 Iunie, 2018
Veste bună pentru comunitatea băimăreană. Blocul R1A de la intersecţia străzilor Vasile Alecsandri şi bulevardul Republicii intră în reabilitare. 
Citește mai departe

Ziua scriitorului 2018 – Prestigiosul poet Vasile Morar onorat de comunitatea băimareană

18 Iunie, 2018
În ziua în care literatura română omagia 129 de ani de la plecarea în veşnicie a marelui poet naţional Mihai Eminescu, Baia Mare şi-a manifestat recunoştinţa faţă de scriitorii care au adus cel mai mare prestigiu comunităţii
Citește mai departe

În ritm alert! Primăria Baia Mare a finalizat lucrările de asflatare pe strada Crișan

13 Iunie, 2018
Administrația Publică Locală continuă în ritm alert ampla acțiune de reparație a drumurilor din întreg municipiul Baia Mare. Astfel, în aproximativ 24 de ore, în ritm alert, s-a reușit asfaltarea integrală a străzii Crișan, tronsonul rutier cuprins între intersecțiile cu strada Cloșca și Piața Păcii. 
Citește mai departe

La inițiativa primarului Cătălin Cherecheș, Baia Mare dezvoltă relații de colaborare cu Federația Rusă

12 Iunie, 2018
În pragul sărbătoririi Zilei Rusiei, primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș a cerut în plenul Consiliului Local votul de principiu al aleșilor băimăreni pentru realizarea unui parteneriat de colaborare important. Este vorba despre înnodarea unei relații a Municipiului Baia Mare cu Uniunea Rutienilor Subcarpați din România și Ambasada Rusiei.
Citește mai departe

Fotbalul băimărean redevine prioritate pentru primarul Cătălin Cherecheș

12 Iunie, 2018
După lungi ani de așteptare, Stadionul Municipal „Viorel Mateianu” intră în reabilitare.
Mult așteptatul moment pentru iubitorii fotbalului băimărean a sosit.
Stadionul Municipal „Viorel Mateianu” și terenul doi de antrenament intră în reabilitare. Decizia a fost luată de către aleșii băimăreni la ultima ședință de Consiliu Local, în cadrul proiectelor inițiate de către primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș. Ștrandul Municipal este într-o fază finală de proiectare și va deveni, după aproape 20 de ani de așteptare, o zonă de agrement la cele mai înalte standarde așa cum își doresc și băimărenii.
Citește mai departe

Mesajul primarului Cătălin Cherecheș de Ziua Copilului

01 Iunie, 2018
La mulți ani copii! Sunteți cei care ne colorați cu inocența voastră fiecare moment al vieții, sunteți cei care ne arătați că lumea voastră este una plină de lumină și speranță, o lume în care binele triumfă mereu și în care greutățile dispar. Sunteți sursa noastră de energie și bucurie.
 
Astăzi este ziua viitorului României, o zi în care vă sărbătorim pe voi, cei mici. Copiilor din Baia Mare le urez să se bucure de viață și copilărie, să fie încrezători și puternici, să rămână sursa noastră de inspirație zilnică.
 
Vă aștept, copii minunați, să petrecem de ziua voastră la manifestările pe care le-am organizat special pentru voi. Timp de patru zile, în perioada 1-4 iunie, vă aștept în Centru Vechi al municipiului Baia Mare unde am pregătit pentru voi o lume magică.
 
Jocuri gonflabile, personaje din piesele voastre preferate de teatru, dans, cântec, ateliere de creație dar și cei care vă colorează copilăria, veselii de la Gașca Zurli sunt cadoul meu pentru voi. În Parcul Regina Maria trenulețul, bucuria voastră când vizitați locurile de joacă de aici va ieși astăzi din depou și va circula gratis pentru voi timp de patru zile’’
 
Citește mai departe
Programul audiențelor

Catalin Cherecheş  -  Primar

 

Noemi Erika Vida  -  Viceprimar

Marţi - ora 12:00

Izabella Morth - Arhitect Şef

Marți - ora 14:00

Dorin Coste - Director General Direcția Generală de Acțiune Civică

Miercuri - ora 12:00

Lia Mureșan - Secretar Municipiu

Joi - ora 12:00

Marius Aoșan  -  Director Executiv Direcția Utilități Publice (salubrizare, amenajare peisagistică, starea drumurilor)

Joi - ora 14:00

 

Se incarca...