Ultimele noutăţi


Baia Mare se reconstruiește pe proiecte europene în valoare de peste 120 de milioane de euro

15 August, 2018
În cadrul unei conferințe de presă primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș a prezentat o analiză a proiectelor depuse deja pentru obținerea de finanțări europene.
Citește mai departe

Primarul Cătălin Cherecheș ia atitudine! FĂRĂ PUTUROȘI și PENALI în funcții publice

15 August, 2018
Primarul municipiului Baia Mare împreună cu reprezentanții Coaliției pentru Baia Mare din cadrul Consiliului Local susțin inițiativa civică „Fără penali în funcții publice!”. 
Citește mai departe

Mesajul primarului Cătălin Cherecheș la praznicul Adormirii Maicii Domnului

15 August, 2018
Sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului să ne fie moment de comuniune în credință și pace, iubire și dăruire. 
Citește mai departe

Rămas bun, maestre Dumitru Fărcaș - simbol unic al folclorului românesc care a dus la rang de artă taragotul

09 August, 2018
„Cânt ca să nu sufăr, vă cânt ca să nu suferiţi”. Și a plecat să cânte, ca nimeni altul, cu taragotul său unic în corul îngerilor. Legenda taragotului ne-a inspirat de multe ori, prin cântecul său pe care l-a transformat în artă, să iubim creația folclorică și să credem în valorile adevărate ale României. Artistul care a cucerit o lume întreagă a știut de fiecare dată, prin întreaga sa activitate, să păstreze nealterate comorile folclorice moștenite din străbuni.
Citește mai departe

Proiectele primarului Cătălin Cherecheș dau roade

09 August, 2018
Ani la rând, municipiul Baia Mare a fost dat ca și exemplu negativ atunci când venea vorba despre poluare. Astăzi însă lucrurile s-au schimbat. Baia Mare este cel mai verde municipiu din România. Și acest lucru este confirmat de datele centralizate de Institutul Naţional de Statistică. Potrivit acestora, Baia Mare este singurul municipiu din România care depăşește normele impuse de Organizația Mondială a Sănătății de 50 metri pătrați/locuitor suprafaţă spaţii verzi, având 119,2 metri pătrați/ locuitor suprafaţă spaţii verzi.
Citește mai departe

Strada Horea și Strada Serelor, zona adiacentă Casei Tineretului și sediul Finanțelor Publice, reabilitate la finele săptămânii trecute

07 August, 2018
Lucrările de modernizare a străzilor Horea și Serelor, tronsonul cuprins între zona adiacentă Casei Tineretului și sediul Finanțelor Publice, au fost finalizate. După o perioadă de intervenții majore, băimărenii pot circula în condiții excelente pe aceste două drumuri. Lucrările au fost începute și finalizate la sfârșitul săptămânii trecute astfel încât circulația să nu fie obstrucționată în momentele aglomerate ale zilei. 
Citește mai departe

Primăria Baia Mare scutește de la plata penalităților 1500 de firme cu datorii

02 August, 2018
Agenții economici datornici vor fi scutiți de plata dobânzilor și penalităților dacă își plătesc impozitele locale până la data de 31 octombrie 2018. Decizia a fost votată, la propunerea primarului Cătălin Cherecheș, de către consilierii băimăreni în cadrul ultimei ședințe de Consiliu Local. Schema de ajutor va fi aplicată începând cu data de 15 august și de pe urma ei urmează să beneficieze aproximativ 1500 de firme care își desfășoară activitatea economică pe raza municipiului Baia Mare.  
Citește mai departe

Cetățeni de Onoare – Municipalitatea băimăreană prețuiește foștii deținuți politici

31 Iulie, 2018
În semn de apreciere, duminică, 29 iulie 2018, cu ocazia sărbătoririi Zilei Imnului Național, primarul Cătălin Cherecheș a conferit titlul de Cetățean de Onoare doamnei Eva Gligor și domnilor Virgil Silviu Dragomir, Ioan Filip, Victor Florea, foști deținuți politici. 
Citește mai departe

Seniorii băimăreni, născuți în luna iulie, s-au sărbătorit alături de primarul Cătălin Cherecheș

31 Iulie, 2018
Seniorii băimăreni care și-au aniversat ziua de naștere în luna iulie au fost sărbătoriți sâmbătă, 28 iulie 2018, în cadrul unei petreceri organizată de Asociația Caspev. 
Citește mai departe

Inițiativă revoluționară a primarului Cătălin Cherecheș - Baia Mare, orașul cu cel mai modern sistem de orientare și marcaj stradal

20 Iulie, 2018
Băimărenii au remarcat schimbările survenite în intersecțiile bulevardului București cu alte artere de circulație din Baia Mare. În aceste zone au fost montate primele indicatoare ce fac parte din noul sistem de orientare și marcaj stradal din municipiu. 
Citește mai departe
Program Casierii
Str. Gheorghe Şincai, Nr. 37
Luni - Miercuri   08:15 - 15:00
Joi                         08:15 - 16:00
Vineri                    08:15 - 14:00
Newsletter
Înregistrează-te cu adresa ta de e-mail pentru a primi periodic cele mai importante noutăți.
Programul audiențelor

Catalin Cherecheş  -  Primar

 
Miercuri 14.11.2018 - ora 14:00
Joi 15.11.2018 - ora 17:00

Noemi Erika Vida  -  Viceprimar

Marţi - ora 12:00

Izabella Morth - Arhitect Şef

Luni - ora 14:00

Dorin Coste - Director General Direcția Generală de Acțiune Civică

Miercuri - ora 12:00

Lia Mureșan - Secretar Municipiu

Joi - ora 12:00

Marius Aoșan  -  Director Executiv Direcția Utilități Publice (salubrizare)

Joi - ora 13:00

Raluca Muntean  - Șef Birou Spații Verzi Amenajare Peisagistică

Joi - ora 13:00

Simona Nistorică   -  Șef Serviciu Administrare Drumuri (starea drumurilor)

Joi - ora 13:00
Se incarca...