Articole contin tag-ul: Baia Mare

4 Ani de Club Athos
Unde:Club Athos Baia Mare
Tip/Categorie:Party
Data:Sâmbătă,08 iunie 2013,ora 22:00
Rezervări:0749 901 143,0741 060 445
Preț intrare:Intrarea liberă
442 de sportivi şi 69 de antrenori şi tehnicieni premiați la Gala Sportului Băimărean
Cea de a treia ediţie a Galei Sportului Băimărean a avut loc în 7 aprilie, în organizarea primarului Cătălin Cherecheş şi a Consiliului Local al municipiului Baia Mare. 
66 Halloween Party la Route 66
Unde:Route 66 Baia Mare
Tip/Categorie:Concert Folk
Data:Sâmbătă,3 octombrie,ora: 21:00
Rezervări:0722 283 874
8 Martie Ziua Femeilor la Mystique Pub
Unde:Mystique Pub Baia Mare
Tip/Categorie:Party
Data:Sâmbătă,08 martie 2014,ora 22:00
Rezervări:0748 125 115
Preț intrare:Intrarea Liberă
8 troleibuze noi şi moderne au ajuns în Baia Mare în prag de Crăciun
Cu câteva zile înainte de Crăciun, au ajuns în municipiul Baia Mare cele opt troleibuze noi şi moderne, care vor fi introduse în circulaţie din ianuarie 2014. 
8.916 pensionarii cu venituri sub 700 de lei primesc tichete valorice în prag de Crăciun
Seniorii de peste 50 de ani, cu o pensie mai mică de 700 de lei, vor primi înainte de Crăciun tichete valorice de 20 de lei din partea primarului Cătălin Cherecheş şi al Consiliului Local al Municipiului Baia Mare. 
9.500 de pensionari şi 4.050 de persoane cu dizabilităţi beneficiează de tichete de 20 de lei
La ultima şedinţă a Consiliului Local al Municipiului Baia Mare, printre alte proiecte importante, aleşii locali au aporbat şi o iniţiativă lăudabilă, venită din partea primarului Cătălin Cherecheş. Pentru al doilea an la rând municipalitatea va oferi tichete sociale unor categorii defavorizate, dar şi pachete pentru copiii din sistemul educaţional timpuriu, celor din învăţământul primar şi colindătorilor care vor trece pragul instituţiei în perioada sărbătorilor de iarnă.
90`s Party Boom Boom la Cafeneaua Nouă
Unde:Cafeneaua Nouă,Baia Mare
Tip/Categorie:Party
Data:Vineri,26 octombrie,ora 21:00
A fost înființată Comisia de Arhitectură și Estetică Urbană a Municipiului Baia Mare
În 14 aprilie 2015, în plenul ședinței Consiliului Local al Municipiului Baia Mare, prin Hotărârea nr.171/2015, aleșii au aprobat reorganizarea Comisiei de Arhitectură și Estetică Urbană, ca subcomisie a Comisiei Tehnice de Amenajarea Teritoriului și Urbanism, organ consultativ cu atribuții de avizare, expertiză tehnică și consultanță, aflată sub coordonarea primarului.
A fost constituit Consiliul Civic de Cartier Firiza
Aproximativ 70 de băimăreni care locuiesc în cartierul Firiza din Baia Mare s-au adunat la finalul săptămânii trecute la Căminul Cultural, unde, în prezenţa primarului Cătălin Cherecheş a avut loc şedinţa de constituire a Consiliului Civic de Cartier. Interesul manifestat de cetăţenii de aici este impresionant, acest cartier urmând să aibă cei mai mulţi membri dintre consiliile civice de cartier existente deja în celelalte zone ale oraşului nostru. Pe lângă problemele punctuale ale firizenilor, primarul Cherecheş le-a vorbit oamenilor despre demararea lucrărilor la proiectul care prevede extinderea reţelelor de apă şi canalizare, prevăzut pentru primăvara anului viitor, licitaţiile urmând să fie finalizate în acest an. Lipsa apei şi a canalizării este de peste 20 de ani cea mai mare problemă a băimărenilor din acest cartier, problemă care urmează a fi rezolvată odată cu implementarea proiectului finanţat prin fonduri europene, din care doar cartierul Firiza beneficiează de aproximativ 6 milioane de euro. 
Se incarca...