Articole contin tag-ul: Baia Mare

A fost inaugurată linia de troleibuz care leagă cartierul V.Alecsandri de restul municipiului
Cătălin Cherecheş, primarul municipiului, alături de consilierii locali şi de prefectul judeţului Maramureş, au inaugurat sâmbătă, 23 august,  noua linie de troleibuze din cartierul Vasile Alecsandri. Noua reţea are o lungime de aproximativ 5,1 kilometri şi cale dublă de rulare, fiind deservită de troleibuze noi, dotate după standarde europene, cu sisteme de afişaj şi avertizare sonoră. 
A fost semnat contractul de execuţie pentru proiectul european Piaţa Cetăţii – Turnul Ştefan
În prezenţa reprezentanţilor mass media, a administraţiei publice locale, a proiectanţilor şi constructorilor, primarul Cătălin Cherecheş a dat start lucrărilor din cadrul proiectului finanţat din fonduri europene, care prevăd reabilitarea şi promovarea identităţii culturale şi istorice a Pieţei Cetăţii şi a Turnului Ştefan.
A fost semnat contractul de execuţie. Încep lucrările la reamenajarea Pieţei Obor
Lucrările la amenajarea Pieţei Obor vor debuta în cel mai scurt timp, urmând să fie finalizate la începutul verii. După elaborarea proiectului şi după ce acesta a fost scos la licitaţie, a fost semnat şi contractul de execuţie. Piaţa va fi amenajată pe o suprafaţă de 12.464 de metri pătraţi, iar valoarea licitată a proiectului este de 5.245.718 lei, cu TVA inclus. 
A fost semnat contractul de lucrări pentru reabilitarea Colegiului Naţional Gheorghe Şincai
Astăzi, 1 octombrie 2014, a fost semnat contractul de lucrări care prevede reabilitarea vechiului corp al Colegiului Naţional Gheorghe Şincai, dar şi a corpului construit în anii 70. Lucrările de reabilitare şi modernizare ale vechiului corp de clădire a Colegiului Naţional „Gheorghe Şincai” se ridică la valoarea de 9.940.000 de lei, fără TVA, iar perioada de execuţie este de 12 luni.
 
A fost semnat contractul de lucrări, începe reabilitarea şi modernizarea străzii Electrolizei
Lucrările de reabilitare şi modernizare ale străzii Electrolizei vor fi demarate în această toamnă după ce vineri, 22 august 2014, a ost semnat contractul de lucrări. Primarul Cătălin Cherecheş a declarat că proiectul este unul extrem de important, atât pentru dezvoltarea zonei economice adiacente străzii Electrolizei, cât şi pentru crearea legăturii dintre cartierul Vasile Alecsandri şi viitoarea centură a Băii Mari.
A fost semnat un nou contract de lucrări pentru extinderea reţelelor de apă şi canalizare, în valoare de 57 de milioane de lei
Luni, 28 iulie 2014, a fost semnat un nou contract de lucrări pentru extinderea şi reabilitarea reţelelor de apă şi canalizare în judeţul Maramureş. Contractul MM-CL-14 presupune reabilitarea şi extinderea reţelelor de distribuţie a apei potabile şi a apelor uzate menajere din Baia Mare, Sighetu Marmaţiei, Vişeu de Sus, Seini, Tăuţii Măgherăuş, Baia Sprie şi Târgu Lăpuş. 
A treia aniversare Route 66 Cafe & Pub
Unde:Route 66 Baia Mare
Tip/Categorie:Party
Data:Sâmbătă,07 decembrie 2013,ora 21:00
Rezervări:0736 676 883
Preț intrare:Intrarea liberă
A venit vremea să ne apărăm valorile şi tradiţia. Să votăm pentru Maramureş, ultimul leagăn nealterat al identităţii noastre naţionale!
Abasc Music la Log Out
Unde:Log Out Baia Mare
Tip/Categorie:Party
Data:Sâmbătă,16 mai 2015,ora 22:00
Rezervări:0725 605 605
Preț intrare:Intrarea liberă
Acțiunea Cătălin Cherecheș mută primăria în cartierul tău continuă săptămâna aceasta în Ferneziu și Firiza
Începând din această săptămână, se reia acțiunea "Cătălin Cherecheș mută primăria în cartierul tău”, demarată în luna martie. Programul acțiunilor și al audiențelor poate fi urmărit și pe site-ul www.baiamare.ro, secțiunea de noutăți.
Se incarca...