Evenimente / Evenimente încheiate

Program ''CASTANE 2019'', 27 - 29 septembrie

Nota:
(0)

Clubul Sportiv GYMGEES în parteneriat cu Autoritatea Contractantă Municipiul Baia Mare te invită vara aceasta la evenimentul: OUTDOOR GYM ediția I

Ora de sport gratuită pentru toți băimărenii care vor să se mențină într-o formă fizică și psihică formidabilă, are loc în fiecare Vineri de la ora 19:30, în perioada 28 IUNIE - 9 AUGUST și este binevenit oricine, indiferent de vârstă, sex sau experiență sportivă. Vă așteptăm cu drag!
Nota:
(0)

În perioada 15 - 17 iunie 2019 au loc Zilele Culturale ale Municipiului Baia Mare

La inițiativa primarului Cătălin Cherecheş şi cu susținerea Consiliului Local, băimărenii şi turiştii vor avea parte de un amplu program cultural - artistic după cum urmează:
Nota:
(0)

Ziua Copilului ține 3 zile!

Activități inedite organizate în perioada 31 mai - 2 iunie de primarul Cătălin Cherecheș și Consiliul Local Baia Mare cu ocazia Zilei Copilului.
Nota:
(0)

ATELIER GRATUIT PENTRU PĂRINȚI, organizat de Centrul Social Multifuncțional Rivulus Pueris, în data de 9 aprilie 2019, ora 17.00

Atelierul este unul interactiv în care întrebările și răspunsurile sunt menite să aducă lumină în aspectele mai puțin vizibile ale relației cu copilul. Oricine poate să împărtășească experiențele proprii, să primească suportul grupului sau răspunsuri punctuale la problemele cu care se confruntă.
Nota:
(0)

Târgul de Turism al Maramureșului

În perioada 22-24 martie 2019, în incinta clădirii Millenium Business Center situată pe str. Vasile Lucaciu nr.2, are loc prima ediție a Târgului de Turism al Maramureșului.
Nota:
(3)

Baia Mare susține "Marșul pentru Viață"!

În Baia Mare, anul acesta, marșul la care sunt invitați să participe toți cei care doresc să-și exprime public atașamentul față de valoarea vieții, a maternității și a familiei, se va desfășura pe 23 martie sub motto-ul „Unic din prima secundă”.
Nota:
(2)

Programul Evenimentului Cultural ''Iarna Băimăreană'' 2018

Vă așteptăm să ne bucurăm împreună de ''Iarna Băimăreană''. Ne vedem cu toții în inima cetății la manifestările cultural-artistice. Împreună suntem Baia Mare !
Nota:
(0)

Programul Evenimentului ''Iarna Băimăreană'' din perioada 21 decembrie - 01 ianuarie

Haideți să ne bucurăm împreună de magia sărbătorilor de iarnă !
Nota:
(0)

Flori de gând - împotriva violenței - ediția a XIII-a

În cadrul programului Baia Mare - Capitala Tineretului din România 2018 – 2019, Municipiul Baia Mare împreună cu Direcția de Asistență Socială Baia Mare și Filiala Baia Mare a Asociației Femeilor Împotriva Violenței ARTEMIS organizează a XIII-a ediție a concursului de creație literară și artistică pentru liceeni și studenți „FLORI DE GÂND… ÎMPOTRIVA VIOLENŢEI”, în cadrul CAMPANIEI CELOR 16 ZILE DE ACTIVISM ÎMPOTRIVA VIOLENȚEI ASUPRA FEMEII. 
Nota:
(1)
„Visit Maramureș ”este o aplicație bilingvă (română – engleză) care oferă vizitatorilor informații despre: obiective turistice, cazare și gastronomie, evenimente, trasee și informații turistice - Centre de informare turistică/ Salvamont Maramureș și harta Maramureșului.
 
Aplicația este disponibilă gratuit pe platformele IOS și Android, fiind gestionată de Consiliul Județean Maramureș

Operatorii care doresc să fie promovați gratuit în cadrul aplicației “ VISIT MARAMUREȘ” vor transmite pe e-mail, la adresele: marius.muresan@cjmaramures.ro sau adriana.danci@cjmaramures.ro următoarele documente :

     - date de contact (număr telefon, adresă-mail și adresa unității, pagină web);
     - certificatul de clasificare și anexa unității turistice;
     - trei fotografii relevante privind unitatea turistică cu drept de utilizare în scopul promovării (internet, tipărituri etc);
     - o scurtă descriere a unității și a serviciilor oferite potențialilor clienți.
 
Informații suplimentare la telefon 0262. 206. 113.
Localuri Restaurante, baruri, terase, cafenele...
Viața de noapte Cluburi, cazinouri
Relaxare Cinematografe, jocuri...
Locuri potrivite pentru activități de familie
Se incarca...