Evenimente / Evenimente încheiate

Ziua Copilului ține 3 zile!

Activități inedite organizate în perioada 31 mai - 2 iunie de primarul Cătălin Cherecheș și Consiliul Local Baia Mare cu ocazia Zilei Copilului.
Nota:
(0)

ATELIER GRATUIT PENTRU PĂRINȚI, organizat de Centrul Social Multifuncțional Rivulus Pueris, în data de 9 aprilie 2019, ora 17.00

Atelierul este unul interactiv în care întrebările și răspunsurile sunt menite să aducă lumină în aspectele mai puțin vizibile ale relației cu copilul. Oricine poate să împărtășească experiențele proprii, să primească suportul grupului sau răspunsuri punctuale la problemele cu care se confruntă.
Nota:
(0)

Târgul de Turism al Maramureșului

În perioada 22-24 martie 2019, în incinta clădirii Millenium Business Center situată pe str. Vasile Lucaciu nr.2, are loc prima ediție a Târgului de Turism al Maramureșului.
Nota:
(3)

Baia Mare susține "Marșul pentru Viață"!

În Baia Mare, anul acesta, marșul la care sunt invitați să participe toți cei care doresc să-și exprime public atașamentul față de valoarea vieții, a maternității și a familiei, se va desfășura pe 23 martie sub motto-ul „Unic din prima secundă”.
Nota:
(2)

Programul Evenimentului Cultural ''Iarna Băimăreană'' 2018

Vă așteptăm să ne bucurăm împreună de ''Iarna Băimăreană''. Ne vedem cu toții în inima cetății la manifestările cultural-artistice. Împreună suntem Baia Mare !
Nota:
(0)

Programul Evenimentului ''Iarna Băimăreană'' din perioada 21 decembrie - 01 ianuarie

Haideți să ne bucurăm împreună de magia sărbătorilor de iarnă !
Nota:
(0)

Flori de gând - împotriva violenței - ediția a XIII-a

În cadrul programului Baia Mare - Capitala Tineretului din România 2018 – 2019, Municipiul Baia Mare împreună cu Direcția de Asistență Socială Baia Mare și Filiala Baia Mare a Asociației Femeilor Împotriva Violenței ARTEMIS organizează a XIII-a ediție a concursului de creație literară și artistică pentru liceeni și studenți „FLORI DE GÂND… ÎMPOTRIVA VIOLENŢEI”, în cadrul CAMPANIEI CELOR 16 ZILE DE ACTIVISM ÎMPOTRIVA VIOLENȚEI ASUPRA FEMEII. 
Nota:
(1)

Festivalul Filmului Rus

Municipiul Baia Mare găzduiește în perioada 9-11 noiembrie 2018 Festivalul Filmului Rus.
Evenimentul organizat de Ministerul Culturii din Federația Rusă, în colaborare cu Centrul Rus de Știință și Cultură din București, susținut de Uniunea Rutenilor Subcarpatici din România, în parteneriat cu Primăria Municipiului Baia Mare, face parte din Săptămâna Filmului Rus și este anual inclus în Zilele Culturii Ruse în România. 
Nota:
(0)

''100 baloane pentru România''- Maramureș Balloon Fiesta : 400 de piloți și echipaje din Europa celebrează eroii români

În perioada 3 - 7 octombrie 2018, Aerodromul Baia Mare al Aeroclubului României va găzdui cea de-a V-a ediție a Maramureș Balloon Fiesta, un proiect ambițios care pune România pe harta europeană a baloanelor cu aer cald. Intitulată „100 baloane pentru România”, ediția de anul acesta va fi dedicată Centenarului României. Astfel, 100 de baloane cu aer cald din întreaga Europă se vor reuni în Baia Mare pentru o întâlnire memorabilă, cu un onest și asumat mesaj despre pace și bucurie: „La mulți ani, România! Ne bucurăm că ești!”
Nota:
(0)

Programul evenimentului cultural ''Castane 2018''

Nota:
(0)
Consiliul Județean Maramureș implementează în prezent proiectul MOBI - Modern Border Infrastructure – Successful Carpathian Region - Infrastructură de graniță modernă pentru o regiune Carpatică de succes”, în cadrul căruia se va elabora Planul de Mobilitate Durabilă al județului Maramureș.
 
Se dorește completarea chestionarului de cât mai multe persoane, astfel încât să poată fi adunate informații relevante care să conducă la elaborarea unui plan de mobilitate corespunzător fundamentat, realist și implementabil, ce va contribui la o dezvoltare mai sustenabilă a județului și o mobilitate îmbunătățită a persoanelor și mărfurilor.
 
Chestionar poate fi completat pe link-ul: https://bit.ly/PMDMaramureș și este activ până la data de 12 decembrie 2021.
 
 
„Visit Maramureș ”este o aplicație bilingvă (română – engleză) care oferă vizitatorilor informații despre: obiective turistice, cazare și gastronomie, evenimente, trasee și informații turistice - Centre de informare turistică/ Salvamont Maramureș și harta Maramureșului.
 
Aplicația este disponibilă gratuit pe platformele IOS și Android, fiind gestionată de Consiliul Județean Maramureș

Operatorii care doresc să fie promovați gratuit în cadrul aplicației “ VISIT MARAMUREȘ” vor transmite pe e-mail, la adresele: marius.muresan@cjmaramures.ro sau adriana.danci@cjmaramures.ro următoarele documente :

     - date de contact (număr telefon, adresă-mail și adresa unității, pagină web);
     - certificatul de clasificare și anexa unității turistice;
     - trei fotografii relevante privind unitatea turistică cu drept de utilizare în scopul promovării (internet, tipărituri etc);
     - o scurtă descriere a unității și a serviciilor oferite potențialilor clienți.
 
Informații suplimentare la telefon 0262. 206. 113.
Localuri Restaurante, baruri, terase, cafenele...
Viața de noapte Cluburi, cazinouri
Relaxare Cinematografe, jocuri...
Locuri potrivite pentru activități de familie
Se incarca...