Evenimente / Evenimente încheiate

Festivalul Filmului Rus

Municipiul Baia Mare găzduiește în perioada 9-11 noiembrie 2018 Festivalul Filmului Rus.
Evenimentul organizat de Ministerul Culturii din Federația Rusă, în colaborare cu Centrul Rus de Știință și Cultură din București, susținut de Uniunea Rutenilor Subcarpatici din România, în parteneriat cu Primăria Municipiului Baia Mare, face parte din Săptămâna Filmului Rus și este anual inclus în Zilele Culturii Ruse în România. 
Nota:
(0)

''100 baloane pentru România''- Maramureș Balloon Fiesta : 400 de piloți și echipaje din Europa celebrează eroii români

În perioada 3 - 7 octombrie 2018, Aerodromul Baia Mare al Aeroclubului României va găzdui cea de-a V-a ediție a Maramureș Balloon Fiesta, un proiect ambițios care pune România pe harta europeană a baloanelor cu aer cald. Intitulată „100 baloane pentru România”, ediția de anul acesta va fi dedicată Centenarului României. Astfel, 100 de baloane cu aer cald din întreaga Europă se vor reuni în Baia Mare pentru o întâlnire memorabilă, cu un onest și asumat mesaj despre pace și bucurie: „La mulți ani, România! Ne bucurăm că ești!”
Nota:
(0)

Programul evenimentului cultural ''Castane 2018''

Nota:
(0)

Anuala Artelor 2018 vernisată la Colonia Pictorilor

La finalul acestei săptămâni, 71 de artiști din țară și din străinătate se întorc la origini. Vernisajul expoziției Anuala Artelor 2018 va avea loc sâmbătă, 6 octombrie cu începere de la ora 19.00. Aceasta va fi găzduită de Galeria Hollosy din cadrul Coloniei Pictorilor. Evenimentul face parte din programul cultural-artistic organizat cu ocazia „Castane 2018”.
Nota:
(0)

Începe a XIII-a ediție al evenimentului cultural ''Foter Festival''

Foter Festivalul debutează astăzi, 10 septembrie în Baia Mare. Festivalul cultural și de divertisment al comunității maghiare din Baia Mare va avea deschiderea oficială vineri, 14 septembrie, însă până atunci sunt programate o serie de evenimente cuprinse în cadrul programului Capitala Tineretului din România. Acestea vor avea loc joi, 13 septembrie, zi din cadrul festivalului care este dedicată tineretului și artei.
Nota:
(0)

Începe a III-a ediție a Festivalului Internațional de Jazz&Blues ''NORTH WEST FEST''

Inima Centrului Istoric, Piața Cetății din Baia Mare, va găzdui la acest sfârșit de săptămână Festivalul Internațional de Jazz & blues, NORTH WEST FEST.
Nota:
(0)

Teatrul Ararat își redeschide porțile

În perioada 16 august - 30 august, vă așteptăm în fiecare joi, începând cu ora 20:00, în incinta Muzeului Satului, la spectacolele noastre, pentru a vă putea bucura de frumusețea și mirajul teatrului.
Nota:
(1)

Caravana Filmelor NexT se intoarce la Baia Mare

Caravana Filmelor NexT se intoarce la Baia Mare, noua Capitală a Tineretului din Romania! Te așteptăm pe Câmpul Tineretului, cu două seri de scurtmetraje românești inedite.
Nota:
(1)

Festivalul Très Court 2018 - Baia Mare 2-3 iunie

FILME DE FOARTE SCURT METRAJ, ediția a 20-a, Colonia Pictorilor, Str. Victoriei nr. 21, 2-3 iunie 2018
Nota:
(0)

PREȚUIESC FEMEIA! - Băimărencele au parte în 9 martie de Ștefan Bănică Junior și Holograf

Băimărencele sunt așteptate pe 9 Martie la un concert extraordinar organizat de primarul Cătălin Cherecheș și Consiliul Local. Ștefan Bănică și Holograf concertează vineri, 9 martie, de la ora 18.00 la Sala Polivalentă "Lascăr Pană" din Baia Mare.
Nota:
(0)
„Visit Maramureș ”este o aplicație bilingvă (română – engleză) care oferă vizitatorilor informații despre: obiective turistice, cazare și gastronomie, evenimente, trasee și informații turistice - Centre de informare turistică/ Salvamont Maramureș și harta Maramureșului.
 
Aplicația este disponibilă gratuit pe platformele IOS și Android, fiind gestionată de Consiliul Județean Maramureș

Operatorii care doresc să fie promovați gratuit în cadrul aplicației “ VISIT MARAMUREȘ” vor transmite pe e-mail, la adresele: marius.muresan@cjmaramures.ro sau adriana.danci@cjmaramures.ro următoarele documente :

     - date de contact (număr telefon, adresă-mail și adresa unității, pagină web);
     - certificatul de clasificare și anexa unității turistice;
     - trei fotografii relevante privind unitatea turistică cu drept de utilizare în scopul promovării (internet, tipărituri etc);
     - o scurtă descriere a unității și a serviciilor oferite potențialilor clienți.
 
Informații suplimentare la telefon 0262. 206. 113.
Localuri Restaurante, baruri, terase, cafenele...
Viața de noapte Cluburi, cazinouri
Relaxare Cinematografe, jocuri...
Locuri potrivite pentru activități de familie
Se incarca...