Evenimente / Evenimente încheiate

Anuala Artelor 2018 vernisată la Colonia Pictorilor

La finalul acestei săptămâni, 71 de artiști din țară și din străinătate se întorc la origini. Vernisajul expoziției Anuala Artelor 2018 va avea loc sâmbătă, 6 octombrie cu începere de la ora 19.00. Aceasta va fi găzduită de Galeria Hollosy din cadrul Coloniei Pictorilor. Evenimentul face parte din programul cultural-artistic organizat cu ocazia „Castane 2018”.
Nota:
(0)

Începe a XIII-a ediție al evenimentului cultural ''Foter Festival''

Foter Festivalul debutează astăzi, 10 septembrie în Baia Mare. Festivalul cultural și de divertisment al comunității maghiare din Baia Mare va avea deschiderea oficială vineri, 14 septembrie, însă până atunci sunt programate o serie de evenimente cuprinse în cadrul programului Capitala Tineretului din România. Acestea vor avea loc joi, 13 septembrie, zi din cadrul festivalului care este dedicată tineretului și artei.
Nota:
(0)

Începe a III-a ediție a Festivalului Internațional de Jazz&Blues ''NORTH WEST FEST''

Inima Centrului Istoric, Piața Cetății din Baia Mare, va găzdui la acest sfârșit de săptămână Festivalul Internațional de Jazz & blues, NORTH WEST FEST.
Nota:
(0)

Teatrul Ararat își redeschide porțile

În perioada 16 august - 30 august, vă așteptăm în fiecare joi, începând cu ora 20:00, în incinta Muzeului Satului, la spectacolele noastre, pentru a vă putea bucura de frumusețea și mirajul teatrului.
Nota:
(1)

Caravana Filmelor NexT se intoarce la Baia Mare

Caravana Filmelor NexT se intoarce la Baia Mare, noua Capitală a Tineretului din Romania! Te așteptăm pe Câmpul Tineretului, cu două seri de scurtmetraje românești inedite.
Nota:
(1)

Festivalul Très Court 2018 - Baia Mare 2-3 iunie

FILME DE FOARTE SCURT METRAJ, ediția a 20-a, Colonia Pictorilor, Str. Victoriei nr. 21, 2-3 iunie 2018
Nota:
(0)

PREȚUIESC FEMEIA! - Băimărencele au parte în 9 martie de Ștefan Bănică Junior și Holograf

Băimărencele sunt așteptate pe 9 Martie la un concert extraordinar organizat de primarul Cătălin Cherecheș și Consiliul Local. Ștefan Bănică și Holograf concertează vineri, 9 martie, de la ora 18.00 la Sala Polivalentă "Lascăr Pană" din Baia Mare.
Nota:
(0)

TURNEU INTERNAȚIONAL DE TINERET - HANDBAL MASCULIN, BAIA MARE WINTER CUP, 12-14 ianuarie 2018

În perioada 12-14 ianuarie, vă așteptăm la Sala Sporturilor ,,Lascăr Pană"  la Turneul Internațional de Tineret - Handbal Masculin ,,Baia Mare - Winter Cup". 
Nota:
(0)

Revelionul Băimărenilor - Concert 3 Sud Est - 31 Decembrie 2017, ora 23.00, pe scena din Piața Libertății

Băimărenii sunt așteptați să petreacă împreună Revelionul, în Centrul Vechi, Piața Libertății, alături de formația 3 Sud Est!
Nota:
(0)

Concert Ștefan Hrușcă și Narcisa Suciu, 21 - 23 decembrie, pe scena din P-ța Libertății

Încă 3 zile de spectacole sub egida Crăciun în Baia Mare
Nota:
(0)
Consiliul Județean Maramureș implementează în prezent proiectul MOBI - Modern Border Infrastructure – Successful Carpathian Region - Infrastructură de graniță modernă pentru o regiune Carpatică de succes”, în cadrul căruia se va elabora Planul de Mobilitate Durabilă al județului Maramureș.
 
Se dorește completarea chestionarului de cât mai multe persoane, astfel încât să poată fi adunate informații relevante care să conducă la elaborarea unui plan de mobilitate corespunzător fundamentat, realist și implementabil, ce va contribui la o dezvoltare mai sustenabilă a județului și o mobilitate îmbunătățită a persoanelor și mărfurilor.
 
Chestionar poate fi completat pe link-ul: https://bit.ly/PMDMaramureș și este activ până la data de 12 decembrie 2021.
 
 
„Visit Maramureș ”este o aplicație bilingvă (română – engleză) care oferă vizitatorilor informații despre: obiective turistice, cazare și gastronomie, evenimente, trasee și informații turistice - Centre de informare turistică/ Salvamont Maramureș și harta Maramureșului.
 
Aplicația este disponibilă gratuit pe platformele IOS și Android, fiind gestionată de Consiliul Județean Maramureș

Operatorii care doresc să fie promovați gratuit în cadrul aplicației “ VISIT MARAMUREȘ” vor transmite pe e-mail, la adresele: marius.muresan@cjmaramures.ro sau adriana.danci@cjmaramures.ro următoarele documente :

     - date de contact (număr telefon, adresă-mail și adresa unității, pagină web);
     - certificatul de clasificare și anexa unității turistice;
     - trei fotografii relevante privind unitatea turistică cu drept de utilizare în scopul promovării (internet, tipărituri etc);
     - o scurtă descriere a unității și a serviciilor oferite potențialilor clienți.
 
Informații suplimentare la telefon 0262. 206. 113.
Localuri Restaurante, baruri, terase, cafenele...
Viața de noapte Cluburi, cazinouri
Relaxare Cinematografe, jocuri...
Locuri potrivite pentru activități de familie
Se incarca...