La Gourmet Restaurant

Categorie: restaurant,bar,terasa,pizzerie
Adresa: Str. Dura nr. 4
(12)
Fiecare parte din Maramureș, în funcție de condițiile climatice, solul, produsele fabricate și relațiile culturale, au format o anumită cultură gastronomică și bucătărie locală. Cu toate că fundația gastronomică este una comună, fiecare regiune are propriile sale comori gastronomice și astfel caracteristicile bucătăriei maramureșene, de exemplu, Baia Mare.
Viziunea noastră este de a oferi experiențe memorabile in arta culinara oaspeților care ne vor onora cu vizitele lor și promisiunea că vom oferi în mod constant cele mai rafinate gusturi pentru a-i determina sa revina in restaurantul nostru.
Contact
Adresa: Str. Dura nr. 4, Baia Mare Jud. Maramureş, România
SCRIE UN COMENTARIU
„Visit Maramureș ”este o aplicație bilingvă (română – engleză) care oferă vizitatorilor informații despre: obiective turistice, cazare și gastronomie, evenimente, trasee și informații turistice - Centre de informare turistică/ Salvamont Maramureș și harta Maramureșului.
 
Aplicația este disponibilă gratuit pe platformele IOS și Android, fiind gestionată de Consiliul Județean Maramureș

Operatorii care doresc să fie promovați gratuit în cadrul aplicației “ VISIT MARAMUREȘ” vor transmite pe e-mail, la adresele: marius.muresan@cjmaramures.ro sau adriana.danci@cjmaramures.ro următoarele documente :

     - date de contact (număr telefon, adresă-mail și adresa unității, pagină web);
     - certificatul de clasificare și anexa unității turistice;
     - trei fotografii relevante privind unitatea turistică cu drept de utilizare în scopul promovării (internet, tipărituri etc);
     - o scurtă descriere a unității și a serviciilor oferite potențialilor clienți.
 
Informații suplimentare la telefon 0262. 206. 113.
Se incarca...