Buonissimo

Categorie: cofetarie, gelaterie, pizzerie
Adresa: Str. Scolii nr. 3A
Zona: Scolii
Telefon: 0262 221 015
Orar: Luni - Sambata 10:00 - 22:00, Duminica 13:00 - 22:00
(25)
Bunonissimo a fost gândit ca un concept nou în ceea ce înseamnă a lua masa în oraş, unde se pot reuni toate generaţiile.

Buonissimo îi răsfaţă pe cei care apreciază o mâncare bine gătită şi îi satisface pe deplin pe gurmanzi, dar stârneşte pofte amatorilor de prăjituri şi îngheţată.

Buonissimo dă tonul bunului gust, printr-un spaţiu luminos şi generos oferă băimărenilor un loc special prin design şi calitatea superioară a bunătăţiilor...

Cofetaria Buonissimo vă aşteaptă cu prăjituri de casă, troturi, produse în laborator propriu din ingrediente naturale şioriginale

Gelateria Buonissimo vă invită să savuraţi îngheţata artizanală de cea mai bună calitate, produsă din ingrediente naturale în laborator propriu.

Pizzeria Buonissimo vă oferă pizza pe vatră, reţete tradiţionale, paste şi salate, meniuri speciale, mâncăruri regionale
Contact
Telefon: 0262 221 015, 0722 315 054, 0724 353 610, 0724 353 615 E-mail: info@buonissimo.ro Web: www.buonissimo.ro
SCRIE UN COMENTARIU
Consiliul Județean Maramureș implementează în prezent proiectul MOBI - Modern Border Infrastructure – Successful Carpathian Region - Infrastructură de graniță modernă pentru o regiune Carpatică de succes”, în cadrul căruia se va elabora Planul de Mobilitate Durabilă al județului Maramureș.
 
Se dorește completarea chestionarului de cât mai multe persoane, astfel încât să poată fi adunate informații relevante care să conducă la elaborarea unui plan de mobilitate corespunzător fundamentat, realist și implementabil, ce va contribui la o dezvoltare mai sustenabilă a județului și o mobilitate îmbunătățită a persoanelor și mărfurilor.
 
Chestionar poate fi completat pe link-ul: https://bit.ly/PMDMaramureș și este activ până la data de 12 decembrie 2021.
 
 
„Visit Maramureș ”este o aplicație bilingvă (română – engleză) care oferă vizitatorilor informații despre: obiective turistice, cazare și gastronomie, evenimente, trasee și informații turistice - Centre de informare turistică/ Salvamont Maramureș și harta Maramureșului.
 
Aplicația este disponibilă gratuit pe platformele IOS și Android, fiind gestionată de Consiliul Județean Maramureș

Operatorii care doresc să fie promovați gratuit în cadrul aplicației “ VISIT MARAMUREȘ” vor transmite pe e-mail, la adresele: marius.muresan@cjmaramures.ro sau adriana.danci@cjmaramures.ro următoarele documente :

     - date de contact (număr telefon, adresă-mail și adresa unității, pagină web);
     - certificatul de clasificare și anexa unității turistice;
     - trei fotografii relevante privind unitatea turistică cu drept de utilizare în scopul promovării (internet, tipărituri etc);
     - o scurtă descriere a unității și a serviciilor oferite potențialilor clienți.
 
Informații suplimentare la telefon 0262. 206. 113.
Se incarca...