Ultimele noutăţi


Un modest omagiu adus academicianului Augustin Buzura

12 Iulie, 2017
Am aflat cu profundă tristețe de trecerea în eternitate a academicianului Augustin Buzura, considerat a fi cea mai importantă conștiință actuală a poporului român.
Născut pe meleaguri maramureșene, în satul Berința pe care sufletește nu l-a părăsit niciodată, Augustin Buzura a fost și rămâne o personalitate remarcabilă a vieții publice, un model de demnitate și curaj pentru noi dar mai ales pentru generațiile viitoare.
Citește mai departe

Să primim cum se cuvine bucuria mântuirii, în pace și iubire

29 Aprilie, 2016
Cea mai mare sărbătoare a creștinătății ne aduce bucuria biruinței luminii lui Iisus Hristos aupra întunericului păcatului, speranța mântuirii. Sfintele Paști reprezintă comuniunea noastră în credință, tradiții, iubire și pace. 
Citește mai departe

Luni, 2 mai 2016, concert de Ziua Tineretului Băimărean

27 Aprilie, 2016
Luni, 2 mai 2016, de la ora 18.00 în Centrul Vechi are loc un concert organizat de primarul Cătălin Cherecheș și Consiliul Local al municipiului Baia Mare cu ocazia Zilei Tineretului. Pe scenă vor urca: Faydee, AMI, Carla’s Dreams și B.U.G. Mafia.
Citește mai departe

Duminică, 1 Mai, de la ora 18.00, Concert de muzică clasică în Centrul Vechi al municipiului Baia Mare

25 Aprilie, 2016
Primarul Cătălin Cherecheș și Consiliul Local al Municipiului Baia Mare organizează Concertul de muzică clasică "W.A. Mozart Requiem” susținut de Orchestra Operei Maghiare din Cluj Napoca și Corul de Cameră al Filarmonicii din Cluj Napoca. 
Citește mai departe

Actorul băimărean Pavel Ulici vine la Cinema City pentru premiera de gală a filmului Minte-mă frumos în Centrul Vechi

03 Aprilie, 2016
Pavel Ulici are 28 de ani, a absolvit Liceul de Arte de la Baia Mare, secția muzică/chitară clasică și apoi a absolvit UNATC în 2011. Primul său rol principal este cel din comedia “Minte-mă frumos în Centrul Vechi”, film care ruleaza din 1 aprilie și în Baia Mare, la Cinema City. Motiv pentru care actorul, însoțit de partenera lui din film, Nicoleta Hâncu, vor fi prezenți luni, 4 aprilie, de la ora 19,30, la Cinema City pentru a se întâlni cu publicul băimărean. Evenimentul este susținut de primarul Cătălin Cherecheș, Municipiul Baia Mare și Fundația Baia Mare 2021.
Citește mai departe

Primarul Cătălin Cherecheș și Municipiul Baia Mare organizează acțiunile Baia Mare curată și Baia Mare respiră

28 Martie, 2016
În perioada 29 martie - 4 iunie 2016, în toate cartierele și zonele centrale din orașul nostru vor avea loc ample acțiuni de curățenie și de toaletare a zonelor verzi, după următorul program:
Citește mai departe

Respect pentru cei care poartă cu demnitate uniforma de polițist

25 Martie, 2016
Anual, de Buna Vestire, în România se aniversează Ziua Poliției. În numele comunității băimărene îmi revine onoarea de a aduce astăzi mulțumiri celor care poartă cu demnitate uniforma de polițist și cinstesc valorile care stau la baza acestei frumoase meserii. 
Citește mai departe

Reprezentant al Ambasadei SUA în România, prezent în municipiul Baia Mare

23 Martie, 2016
Miercuri, 23 martie 2016, primarul Cătălin Cherecheș a primit vizita atașatului politic al Ambasadei Statelor Unite ale Americii la București, Matthew Jones, cu care a discutat aspecte economice, sociale și politice locale. Vizita reprezentantului Ambasadei SUA face parte dintr-o serie de călătorii prin România care au ca scop o mai bună cunoaștere a țării, dar și a liderilor locali și regionali din administrație și politică.
Citește mai departe

Primarul Cătălin Cherecheș și Garda Ecologică demarează: Baia Mare curată. Acțiunea începe cu ecologizarea zonei Baraj - Firiza în data de 12 martie

11 Martie, 2016
Băimărenii sunt invitați să își demonstreze spiritul civic și iubirea față de oraș și comunitatea noastră în perioada 12 martie - 2 mai 2016. 
Citește mai departe

În Baia Mare poate să renască TVR Cultural

05 Martie, 2016
Primarul Cătălin Cherecheș, susținut de Consiliul Local, va face demersurile necesare pentru încheierea unei asocieri între Municipiul Baia Mare și Televiziunea Română (TVR) în vederea reînființării postului de televiziune TVR Cultural, cu sediul în Baia Mare. 
Citește mai departe
Newsletter
Înregistrează-te cu adresa ta de e-mail pentru a primi periodic cele mai importante noutăți.
Programul audiențelor

Catalin Cherecheş  -  Primar


Joi 13 iulie 2017, orele 15:00-18:00

Noemi Erika Vida  -  Viceprimar

Marţi - ora 10:00

Lia Augustina Mureşan  -  Secretar

Joi - ora 10:00

Izabella Morth - Arhitect Şef

Joi - ora 13:00

Vasile Barbul  -  Director  general

Joi - ora 9:00

Gheorghe Perian  -  Director executiv Poliţia Locală

Luni - ora 14:00

Melania Mureşan - Director Direcţia de Venituri

Joi - ora 12:00

Eleonora Gheţe  -  Director Serviciul Public Ambient Urban

Marţi - ora 9:00
Se incarca...