Ultimele noutăţi


Un ultim omagiu adus legendei handbalului românesc Lascăr Pană

18 Septembrie, 2017
Domn Profesor, vă mulțumesc pentru prietenia cu care m-ați onorat și pentru că v-ați oferit viața orașului nostru și sportului românesc. Rămâneți în inima mea și a băimărenilor. Știu că din stele, împreună cu tatăl meu, ne veți ocroti și ne veți da putere nouă, celor care vă vom duce dorul.
Citește mai departe

Festivalul Castanelor va avea loc în perioada 28 septembrie – 8 octombrie

14 Septembrie, 2017
În ultima ședință extraordinară a Consiliului Local, aleșii băimăreni au aprobat propunerea formulată de primarul Cătălin Cherecheș, aceea ca Festivalul Castanelor să se desfășoare în perioada 28 septembrie – 8 octombrie. Ediția din acest an al evenimentului va aduce în fața publicului nume internaționale din lumea muzicii, dar și o paletă largă de acțiuni dedicate tuturor vârstelor. Astfel, Goran Bregovic, Thomas Anders, ATB, Salvatore Ganacci, Andra, Delia, Alina Eremia, B.U.G. Mafia, What`s UP, Holograf și Lidia Buble sunt doar câteva dintre numele care vor susține concerte de calitate pe scena Festivalului Castanelor.
Citește mai departe

Exclusivitate - Programul Oficial al ediției a 25 -a a Festivalului Castanelor 2017

28 August, 2017
În perioada 21-24 septembrie 2017 va avea loc ediția 25 a Festivalului Castanelor, o manifestare cu tradiție a municipiului Baia Mare. Pe parcursul celor 4 zile de festival, la cele 2 scene amplasate pe raza municipiului, precum și în locațiile bine cunoscute de băimăreni vor avea loc evenimente deosebite, toate grupate sub umbrela Festivalului Castanelor.
Artisti precum Thomas Anders & Modern Talking Band, Goran Bregovic &Band, Andra, Delia, Smiley, Carla s Dreams sau Holograf vor concerta în septembrie 2017 în Baia Mare.
Citește mai departe

Măsuri suplimentare de asigurare a confortului termic

04 August, 2017
Măsuri suplimentare de asigurare a confortului termic având în vedere avertizarea de cod portocaliu de temperaturi extreme și disconfort termic emisă pentru intervalul 4-5 august 2017.
Citește mai departe

Un modest omagiu adus academicianului Augustin Buzura

12 Iulie, 2017
Am aflat cu profundă tristețe de trecerea în eternitate a academicianului Augustin Buzura, considerat a fi cea mai importantă conștiință actuală a poporului român.
Născut pe meleaguri maramureșene, în satul Berința pe care sufletește nu l-a părăsit niciodată, Augustin Buzura a fost și rămâne o personalitate remarcabilă a vieții publice, un model de demnitate și curaj pentru noi dar mai ales pentru generațiile viitoare.
Citește mai departe

Să primim cum se cuvine bucuria mântuirii, în pace și iubire

29 Aprilie, 2016
Cea mai mare sărbătoare a creștinătății ne aduce bucuria biruinței luminii lui Iisus Hristos aupra întunericului păcatului, speranța mântuirii. Sfintele Paști reprezintă comuniunea noastră în credință, tradiții, iubire și pace. 
Citește mai departe

Luni, 2 mai 2016, concert de Ziua Tineretului Băimărean

27 Aprilie, 2016
Luni, 2 mai 2016, de la ora 18.00 în Centrul Vechi are loc un concert organizat de primarul Cătălin Cherecheș și Consiliul Local al municipiului Baia Mare cu ocazia Zilei Tineretului. Pe scenă vor urca: Faydee, AMI, Carla’s Dreams și B.U.G. Mafia.
Citește mai departe

Duminică, 1 Mai, de la ora 18.00, Concert de muzică clasică în Centrul Vechi al municipiului Baia Mare

25 Aprilie, 2016
Primarul Cătălin Cherecheș și Consiliul Local al Municipiului Baia Mare organizează Concertul de muzică clasică "W.A. Mozart Requiem” susținut de Orchestra Operei Maghiare din Cluj Napoca și Corul de Cameră al Filarmonicii din Cluj Napoca. 
Citește mai departe

Actorul băimărean Pavel Ulici vine la Cinema City pentru premiera de gală a filmului Minte-mă frumos în Centrul Vechi

03 Aprilie, 2016
Pavel Ulici are 28 de ani, a absolvit Liceul de Arte de la Baia Mare, secția muzică/chitară clasică și apoi a absolvit UNATC în 2011. Primul său rol principal este cel din comedia “Minte-mă frumos în Centrul Vechi”, film care ruleaza din 1 aprilie și în Baia Mare, la Cinema City. Motiv pentru care actorul, însoțit de partenera lui din film, Nicoleta Hâncu, vor fi prezenți luni, 4 aprilie, de la ora 19,30, la Cinema City pentru a se întâlni cu publicul băimărean. Evenimentul este susținut de primarul Cătălin Cherecheș, Municipiul Baia Mare și Fundația Baia Mare 2021.
Citește mai departe

Primarul Cătălin Cherecheș și Municipiul Baia Mare organizează acțiunile Baia Mare curată și Baia Mare respiră

28 Martie, 2016
În perioada 29 martie - 4 iunie 2016, în toate cartierele și zonele centrale din orașul nostru vor avea loc ample acțiuni de curățenie și de toaletare a zonelor verzi, după următorul program:
Citește mai departe
Newsletter
Înregistrează-te cu adresa ta de e-mail pentru a primi periodic cele mai importante noutăți.
Programul audiențelor

Catalin Cherecheş  -  Primar


Joi 13 iulie 2017, orele 15:00-18:00

Noemi Erika Vida  -  Viceprimar

Marţi - ora 10:00

Lia Augustina Mureşan  -  Secretar

Joi - ora 10:00

Izabella Morth - Arhitect Şef

Joi - ora 13:00

Vasile Barbul  -  Director  general

Joi - ora 9:00

Gheorghe Perian  -  Director executiv Poliţia Locală

Luni - ora 14:00

Melania Mureşan - Director Direcţia de Venituri

Joi - ora 12:00

Eleonora Gheţe  -  Director Serviciul Public Ambient Urban

Marţi - ora 9:00
Se incarca...