Ultimele noutăţi


Administrația băimăreană a finalizat lucrările de reabilitare a carosabilului de pe strada Culturii

24 Octombrie, 2017
Timp de 3 luni de zile pe strada Culturii din Baia Mare s-au executat lucrări de reabilitare la rețeaua de apă și canalizare. Administrația publică locală a dorit, ca pentru confortul băimărenilor, să finalizeze în acest an și lucrările de asfaltare și marcajele rutiere.
Citește mai departe

Ziua Medicului Pensionar. Respect şi preţuire pentru cei care şi-au dedicat viaţa ajutorării semenilor

24 Octombrie, 2017
Cei care au purtat zeci de ani halate albe s-au întâlnit marţi, 17 octombrie, pentru a sărbători Ziua Medicului Pensionar. Alături de ei, la acest important eveniment, s-a aflat şi primarul municipiului Baia Mare. Vizibil emoţionat,Cătălin Cherecheş le-a mulţumit pentru toate activitatea şi eforturile depuse de-a lungul carierei.
Citește mai departe

Festivalul Castanelor 2017, la un final de excepţie

24 Octombrie, 2017
Cea de-a XXV-a ediţie a Festivalului Castanelor a avut toate ingredientele unui eveniment de excepţie, un eveniment pe care băimărenii îl vor ţine minte multă vreme. Timp de două week-enduri s-au desfăşurat eveniemnte şi spectacole pentru toate vârstele şi toate gusturile.
Citește mai departe

Proiect pentru ajutorarea familiilor vulnerabile din Baia Mare

24 Octombrie, 2017
Primarul municipiului Baia Mare, domnul Cătălin Cherecheş, a declarat:
"Mi-aş dori ca cei care se ocupă de acest proiect să nu folosească vulnerabilitatea pe care o au unii dintre oameni. Mi-aş dori foarte mult ca acest proiect să nu fie un exerciţiu despre cum unii fac bani şi alţii nu fac bani. Mi-aş dori selecţia să fie făcută în cel mai transparent mod. Mi-aş dori ca oamenii să nu fie păcăliţi. Mi-aş dori ca oamenii să nu fie minţiţi. Mi-aş dori ca peste 16 luni, peste doi ani de zile să vedem nişte rezultate în nişte familii care chiar au înţeles că se află într-o situaţie dificilă şi vor să-şi depăşească situaţia."
Citește mai departe

Consulul Germaniei, prezent în Baia Mare

24 Octombrie, 2017
Am avut onoarea şi bucuria să-l primim în Baia Mare vineri, 13 Octombrie, pe consulul Republicii Federale Germania din Timişoara, Excelenţa sa, Ralf Krautkrämer.
Citește mai departe

Eveniment unic - 10 mii de tineri împreună pentru Baia Mare!

24 Octombrie, 2017
"Baia Mare este oraşul tinerilor şi doar al tinerilor. Baia Mare este oraşul tinerilor și cu siguranţă că este şi al părinţilor şi al bunicilor noştri. Pentru noi, pentru Baia Mare, voi, tinerii, sunteţi cei importanţi şi Baia Mare trebuie să dea un exemplu pentru ca România să fie o ţară a tinerilor. De aici vreau, de pe Câmpia Tineretului, noi toţi, să dăm tonul în România şi să întoarcem faţa unora spre tineri. Să le arătăm că cel mai important lucru este să facă ceva pentru tineret. Astăzi noi ne dorim să fim Capitala Tineretului în România în 2018, dar ne dorim să fim de acum încolo pentru totdeauna un oraş al tinerilor. Şi dacă facem acest lucru şi avem aici de mai bine de 100 de ani Câmpia Tineretului vă propun să ne întâlnim o dată pe lună împreună cu artişti, cu DJ, cu tot felul de lucruri care să ne facă plăcere şi să arătăm că ne manifestăm şi ne simţim bine împreună pentru că voi trebuie să vă spuneţi opinia, voi trebuie să aveţi o voce care să fie auzită de către toţi" a declarat primarul municipiului Baia Mare, domnul Cătălin Cherecheş.
Citește mai departe

S-a făcut primul pas către realizarea noului ştrand al muncipiului Baia Mare

24 Octombrie, 2017
Băimărenii se vor bucura de o nouă oază de liniște și divertisment. În cel mult doi ani de zile, locuitorii municipiului se vor putea bucura de o investiţie de amploare, o zonă de agrement care va fi realizată pe amplasamentul vechiului ştrand din oraş. Este un angajament al primarului Cătălin Cherecheș.
Citește mai departe

Un ultim omagiu adus legendei handbalului românesc Lascăr Pană

18 Septembrie, 2017
Domn Profesor, vă mulțumesc pentru prietenia cu care m-ați onorat și pentru că v-ați oferit viața orașului nostru și sportului românesc. Rămâneți în inima mea și a băimărenilor. Știu că din stele, împreună cu tatăl meu, ne veți ocroti și ne veți da putere nouă, celor care vă vom duce dorul.
Citește mai departe

Festivalul Castanelor va avea loc în perioada 28 septembrie – 8 octombrie

14 Septembrie, 2017
În ultima ședință extraordinară a Consiliului Local, aleșii băimăreni au aprobat propunerea formulată de primarul Cătălin Cherecheș, aceea ca Festivalul Castanelor să se desfășoare în perioada 28 septembrie – 8 octombrie. Ediția din acest an al evenimentului va aduce în fața publicului nume internaționale din lumea muzicii, dar și o paletă largă de acțiuni dedicate tuturor vârstelor. Astfel, Goran Bregovic, Thomas Anders, ATB, Salvatore Ganacci, Andra, Delia, Alina Eremia, B.U.G. Mafia, What`s UP, Holograf și Lidia Buble sunt doar câteva dintre numele care vor susține concerte de calitate pe scena Festivalului Castanelor.
Citește mai departe
Newsletter
Înregistrează-te cu adresa ta de e-mail pentru a primi periodic cele mai importante noutăți.
Programul audiențelor

Catalin Cherecheş  -  Primar

-

Noemi Erika Vida  -  Viceprimar

Marţi - ora 12:00

Izabella Morth - Arhitect Şef

Luni - ora 14:00

Dorin Coste - Director General Direcția Generală de Acțiune Civică

Miercuri - ora 12:00

Lia Mureșan - Secretar Municipiu

Joi - ora 12:00

Marius Aoșan  -  Director Executiv Direcția Utilități Publice (salubrizare)

Joi - ora 13:00

Raluca Muntean  - Șef Birou Spații Verzi Amenajare Peisagistică

Joi - ora 13:00

Simona Nistorică   -  Șef Serviciu Administrare Drumuri (starea drumurilor)

Joi - ora 13:00
Se incarca...