Ultimele noutăţi


Primarul Cătălin Cherecheș demarează acțiunea Baia Mare – model de civilizație!

08 Februarie, 2018
Poliția Locală a demarat ample acțiuni în zonele cenușii ale municipiului.
Zilele trecute reprezentanții Poliției Locale Baia Mare au organizat mai multe acțiuni de identificare a persoanelor care locuiesc fără forme legale pe raza municipiului Baia Mare. Astfel, au fost verificate un număr mare de locuințe în zonele Pirită și Craica. De asemenea, au mai fost făcute verificari împreună cu reprezentanții Serviciului Public de Asistență Socială (SPAS) în zona Cuprom și Horea 46A, toate acestea fiind supervizate de Dorin Coste, director general al Direcției Generale de Acțiune Civică. Cătălin Cherecheș, primarul municipiului Baia Mare, își asumă acest proiect și în calitatea oficială, dar și în calitatea de băimărean autentic, dorindu-și să trăiască într-un oraș model din perspectiva civilizației și a ordinii publice.
Citește mai departe

Surpriză de proporţii ! Constantin Căliman, preşedintele Minaur Baia Mare

06 Februarie, 2018
Cel despre care se spune că “a inventat” handbalul feminin la Bucureşti şi a reuşit să ducă la cea mai înaltă performanţă CSM Bucureşti câştigând Liga Campionilor este curtat pentru a revigora handbalul băimărean. Este vorba despre Constantin Căliman care ar putea deveni preşedintele CS Minaur Baia Mare. 
Citește mai departe

Conducerea administratiei locale a municipiului Baia Mare a verificat prezenta angajaților din structurile componente

05 Februarie, 2018

Luni, 5 februarie 2018, conducerea administrației publice locale a municipiului Baia Mare a dispus efectuarea unei ample verificări inopinate a prezenței angajatilor din toate structurile componente ale autorității locale.
Citește mai departe

Primarul Cătălin Cherecheș a făcut un pas spre părinții eroi ai copiilor cu autism

21 Ianuarie, 2018
Întîlnire emoționantă, de suflet, dar cu bucurie, între părinții copiilor care suferă de autism și Cătălin Cherecheș, primarul municipiului Baia Mare. A fost un dialog sincer și deschis despre poveștile dureroase din unele familii băimărene în care cresc și trăiesc copii mai speciali decât mulți dintre noi.  
Citește mai departe

Peste 100 de tineri, lideri ai elevilor din România, au fost invitații primarului Cătălin Cherecheș

21 Ianuarie, 2018
Timp de 3 zile, municipiul Baia Mare a fost gazdă pentru Adunarea Generală a Consiliului Județean al Elevilor Maramureș, eveniment la care au participat reprezentanți ai Consiliilor Județene a Elevilor din mai multe zone ale țării. Cătălin Cherecheș, primarul municipiului Baia Mare a participat la unul dintre modulele întâlnirii și a vorbit tinerilor despre ce ar trebui să însemne activitatea lor în cadrul unor astfel de foruri ale tinerilor.
Citește mai departe

La inițiativa primarului Cătălin Cherecheș, Părintele Simion Mesaroș a devenit cetățean de onoare al Municipiului Baia Mare

18 Ianuarie, 2018
Biserica „Sfântul Anton” din Baia Mare a fost gazdă primitoare pentru conferirea titlului de Cețățean de Onoare al Municipiului Baia Mare părintelui Simion Mesaroș. Distincția a fost oferită în urma hotărârii Consiliului Local și a Primarului Municipiului Baia Mare „cu smerenie și recunoștință pentru dragostea dăruită comunității băimărene și pentru efortul depus în susținerea și promovarea curățeniei spirituale”, 
Citește mai departe

Primarul Cătălin Cherecheș coordonează acțiunile Comandamentului de iarnă

18 Ianuarie, 2018
În noaptea de 16 spre 17 ianuarie 2018 am avut parte de o nouă repriză de iarnă autentică. Au căzut precipitații sub formă de ninsoare într-o cantitate apreciabilă. Încă de la primele ore ale dimineții primarul Cătălin Cherecheș a luat primele măsuri în cadrul Comandamentului de iarnă pentru ca acțiunea de îndepărtare a zăpezii de pe străzile din municipiu să se desfășoare în condiții normale. 
Citește mai departe

S-a semnat acordul pentru Capitala Tineretului din România 2018-2019 de către municipiul Baia Mare

16 Ianuarie, 2018
 
Municipiul Baia Mare și Federația Organizațiilor Neguvernamentale de Tineret din Maramureș, împreună cu Guvernanța pentru Capitala Tineretului din România, formată din Consiliul Tineretului din România (CTR) – Mihai Dragoș, președinte, Federația Tinerilor din Cluj (FTR)- Tudor Ogner, președinte, Grupul PONT – Andras Farkas, manger proiect și secretar general programul “Capitala Tineretului din România” și Banca Comercială Română (BCR) – Sorin Cordovan, director regional, au semnat, luni, 15 ianuarie 2018, acordul de purtare a titlului Capitala Tineretului din România de către municipiul Baia Mare.
Citește mai departe

CS Minaur a câștigat Baia Mare Winter Cup 2018

14 Ianuarie, 2018
Cel mai puternic turneu de handbal al acestui început de an în România, Baia Mare Winter Cup 2018 a fost câștigat de CS Minaur.
Citește mai departe

TURNEU INTERNAȚIONAL DE TINERET - HANDBAL MASCULIN, BAIA MARE WINTER CUP, 12-14 ianuarie 2018

08 Ianuarie, 2018
În perioada 12-14 ianuarie, vă așteptăm la Sala Sporturilor ,,Lascăr Pană"  la Turneul Internațional de Tineret - Handbal Masculin ,,Baia Mare - Winter Cup". 
Citește mai departe
Program Casierii
Str. Gheorghe Şincai, Nr. 37
Luni - Miercuri   08:15 - 15:00
Joi                         08:15 - 16:00
Vineri                    08:15 - 14:00
Newsletter
Înregistrează-te cu adresa ta de e-mail pentru a primi periodic cele mai importante noutăți.
Programul audiențelor

Catalin Cherecheş  -  Primar

 
Joi 19.04.2018 - orele 14:00-16:00
Vineri 20.04.2018 - orele 13:00-16:00

Noemi Erika Vida  -  Viceprimar

Marţi - ora 12:00

Izabella Morth - Arhitect Şef

Luni - ora 14:00

Dorin Coste - Director General Direcția Generală de Acțiune Civică

Miercuri - ora 12:00

Lia Mureșan - Secretar Municipiu

Joi - ora 12:00

Marius Aoșan  -  Director Executiv Direcția Utilități Publice (salubrizare)

Joi - ora 13:00

Raluca Muntean  - Șef Birou Spații Verzi Amenajare Peisagistică

Joi - ora 13:00

Simona Nistorică   -  Șef Serviciu Administrare Drumuri (starea drumurilor)

Joi - ora 13:00
Se incarca...