(11)

Monica Muresan

S-a născut pe data de 7 august 1967 – Baia Mare. Legitimată la secţia de culturism CSM “Aurul” din anul 1992 (antrenor emerit Iosif Szabo). Alte sporturi practicate: atletism (1 an) şi handbal (8 ani). A jucat handbal la Tricotajul Baia Mare (campionatul judeţean) şi la Tricotextil Sighetu-Marmaţiei (Divizia B).
Vezi detalii
(7)

Vasile Tomoioagă

S-a născut pe data de 16 ianuarie 1964, în Vişeu , judeţul Maramureş. A fost selecţionat de Federaţia Română de Canotaj şi a fost legitimat la CSS 1 şi Dinamo Bucureşti. Profesor de Educaţie Fizică, absolvent al IEFS.
Vezi detalii
(8)

Iosif Szabo

S-a născut pe data de 17 ianuarie 1958, Vişeu de Sus. A jucat fotbal, pe postul de fundaş central la marcaj, la juniorii echipelor FC Baia Mare, CSS “Minerul” Baia Mare. La vârsta de 21 de ani a inceput practicarea culturismului. Nu a avut performanţe de excepţie însă a câştigat câteva etape de zonă ale Campionatului Naţional. La 25 de ani s-a dedicat carierei de antrenor. După ce a obţinut cu Vasile Ardel prima medalie de aur pentru culturismul românesc la Campionatele Europene i-a fost conferit titlul de antrenor emerit. În prezent este antrenorul lotului național de seniori.
Vezi detalii
Sondaj
Care este secțiunea dumneavoastră preferată?
Se incarca...