(6)

Lascăr Pană

S-a născut pe data de 14 septembrie 1934, Constanța. Înainte de a juca handbal Lascăr Pană a practicat fotbalul la echipa de juniori Competrol București, cu care a devenit campion național de juniori în 1952. În același an a ajuns la Bacău, unde a fost printre cei care au pus bazele handbalului în 7.
Vezi detalii
(8)

Iosif Szabo

S-a născut pe data de 17 ianuarie 1958, Vişeu de Sus. A jucat fotbal, pe postul de fundaş central la marcaj, la juniorii echipelor FC Baia Mare, CSS “Minerul” Baia Mare. La vârsta de 21 de ani a inceput practicarea culturismului. Nu a avut performanţe de excepţie însă a câştigat câteva etape de zonă ale Campionatului Naţional. La 25 de ani s-a dedicat carierei de antrenor. După ce a obţinut cu Vasile Ardel prima medalie de aur pentru culturismul românesc la Campionatele Europene i-a fost conferit titlul de antrenor emerit. În prezent este antrenorul lotului național de seniori.
Vezi detalii
(8)

Vasile Tomoioagă

S-a născut pe data de 16 ianuarie 1964, în Vişeu , judeţul Maramureş. A fost selecţionat de Federaţia Română de Canotaj şi a fost legitimat la CSS 1 şi Dinamo Bucureşti. Profesor de Educaţie Fizică, absolvent al IEFS.
Vezi detalii
Sondaj
Care este secțiunea dumneavoastră preferată?
Se incarca...