Articole contin tag-ul: baia mare

Anunț de interes public. În atenția băimărenilor persoane fizice și juridice: impozitele și taxele pentru semestrul II se pot plăti fără majorări de întârziere până la 30 septembrie 2015
Dragi contribuabili, dacă vă achitați integral impozitul pentru clădiri, terenuri și mijloace de transport, respectiv obligațiile de plată restante până la data de 30 septembrie 2015 inclusiv, nu veți fi nevoiți să plătiți majorări de întârziere. 
 
Anunț de interes public: Acțiuni de intervenție pentru eliminarea efectelor averselor de ninsoare
Administraţia Publică Locală a Municipiului Baia Mare a dispus acţiuni de intervenţie pentru eliminarea efectelor averselor de ninsoare căzute în noaptea şi dimineaţa zilei de 4 ianuarie 2015.Societatea care asigură serviciile de deszăpezire a acţionat din primele ore ale nopţii de 3 spre 4 ianuarie cu 23 de utilaje cu lamă şi sare. Au fost utilizate peste 600 tone de sare.
Anunț de interes public: Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană a Municipiului Baia Mare intră în dezbatere publică
Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană a Municipiului Baia Mare intră în dezbatere publică. Pe parcursul celei de a doua săptămâni a lunii septembrie, administrația publică locală va organiza consultări publice la care sunt invitați să participe cetățenii, reprezentanții societății civile, Consiliile Civice de cartier, dar și organizațiile non-guvernamentale.
Anunţ de interes public
Dragi băimăreni,
 
Contribuabili persoane fizice şi juridice, până luni, 30 septembrie 2013 inclusiv, puteţi să vă achitaţi taxele şi impozitele locale aferente semestrului II al anului. 
Apel pentru cultură
Am lansat astăzi, 7 septembrie 2015, un apel național pentru cultură, în contextul candidaturii Municipiului Baia Mare, dar și a altor 13 orașe din țară, pentru obținerea titlului de Capitală Europeană a Culturii 2021.
Apel public în atenţia conducerii HCM Baia Mare
În calitate de primar al municipiului Baia Mare fac următorul apel public în atenţia conducerii HCM Baia Mare, în contextul organizării turneului de calificare în grupele Ligii Campionilor, competiţii care vor avea loc în Baia Mare în perioada 14 – 15 septembrie 2013, la Sala Polivalentă Lascăr Pană, unde vor fi prezente, pe lângă echipa noastră de suflet, cele mai importante echipe de handbal feminin din Europa: Viborg HK, Team Tvis Holstebro şi Sercodak Dalfsen
Aplauze,Aplauze-teatru de revistă
Unde:Teatrul Municipal Baia Mare
Tip/Categorie:Teatru de revistă
Data:03 noiembrie 2012,ora 19:30
Special:Spectacol susţinut în cadrul Minifestivalului de Revistă
Army Party la Photo Cafe
Unde:Photo Cafe
Tip/Categorie:Party
Data:Sâmbătă,24 noiembrie,ora 22:00
Rezervări:0730 746 867
Arpi & Zip Band la Mystique Pub
Unde:Mystique Pub Baia Mare
Tip/Categorie:Concert
Data:Vineri,01 august 2014,ora 22:00
Rezervări:0748 125 115
Preț intrare:Intrarea liberă
Art On Workshop
Unde: Casa Tineretului Baia Mare
Tip/Categorie: Atelier de creaţie
Data:Sâmbătă şi Duminică,22,23 septembrie 2012, ora 16:00
Se incarca...