Articole contin tag-ul: baia mare

Acoustic Night la No Limit Cafe cu Radu Iaszberenyi
Unde:No Limit Cafe Baia Mare
Tip/Categorie:Concert
Data:Vineri,21 iunie 2013,ora 21:00
Rezervări:0742 245 954
Preț intrare:Intrarea liberă
Acţiuni de identificare pe Craica, Pirită, Ferneziu şi la blocurile sociale ale municipalităţii
În urmă cu două săptămâni, Administraţia Publică Locală a Municipiului Baia Mare a efectuat demersurile necesare pentru evacuarea locatarilor din blocul social nr.4 de pe str. Melodiei, care a intrat în reabilitare. Primarul Cătălin Cherecheş a dispus ca, începând cu data de 6 mai, să fie organizate acţiuni de verificare şi identificare a tuturor locatarilor din zonele Craica, Pirită, Ferneziu şi la blocurile sociale de pe străzile Horea, Luminişului şi la locuinţele de necesitate amenajate în clădirea de birouri de la Cuprom. 
Addicted 2 House
Unde: Arena Club-Gold Plaza
Tip/Categorie: Party
Data:Sâmbătă,22 septembrie 2012,ora: 22:00
Rezervări: 0746 095 525
Adio Vacanță la Insomnia Club
Unde:Insomnia Club Baia Mare
Tip/Categorie:Party
Data:Sâmbătă,12 septembrie 2015,ora 22:00
Rezervări:0362 418 739
Preț intrare:Intrarea liberă
Administrația Publică Locală a Municipiului Baia Mare, prin societatea care se ocupă de deszăpezire, a intervenit pe toată raza orașului pentru eliminarea efectelor ninsorii
Încă de la prima oră a dimineții zilei de 22 decembrie, Administrația Publică Locală a Municipiului Baia Mare, prin societatea care se ocupă de gestionarea serviciilor de deszăpezire, a acționat pe raza orașului cu 21 de utilaje. Au fost utilizate 70 de tone de sare. 
Adrian Eftimie la Club Athos
Unde:Club Athos Baia Mare
Tip/Categorie:Party
Data:Luni,21 aprilie 2014,ora 22:00
Rezervări:0749 901 143,0741 060 445
Preț intrare:Intrarea liberă
Afacerea ta,de la idee la succes cu Diana Vitan
Unde:Millennium Business Center Baia Mare
Tip/Categorie:Seminar business
Data:Marți,5 martie 2013.ora 17:00
Preț Invitație:70 lei
Află programul sărbătorii Iarna Băimăreană 2013
Iarna Băimăreană 2013  a debutat cu manifestările organizate de 1 Decembrie – Ziua Naţională a României. Programul pregătit de primarul Cătălin Cherecheş şi Consiliul Local al Municipiului Baia Mare continuă însă pe tot parcursul lunii decembrie, după următorul program:
 
Află care sunt proiectele primarului Cătălin Cherecheș pentru Baia Mare, care vor fi puse în practică în 2013
În 2013 Municipiul Baia Mare va cunoaște o nouă etapă de dezvoltare pe mai multe paliere, prin prisma proiectelor pe care primarul Cătălin Cherecheș le va demara. După cum recunoaște însuși edilul băimărean, prioritatea numărul unu o reprezintă crearea de noi locuri de muncă, asta prin dezvoltarea unui parc industrial. 2013 este anul în care vor demara și lucrările din proiectul cu finanțare europeană, care prevăd extinderea și reabilitarea rețelelor de apă și canalizare pe raza orașului nostru, demers care va face din întreaga urbe un mare șantier în lucru. În ceea ce privește infrastructura rutieră, în 2013 aproximativ 6 milioane de euro vor fi investite în reabilitarea și modernizarea unor străzi și artere principale, dar și pentru centura Băii Mari. 
Află programul Toamnei Băimărene şi a Sărbătorii Castanelor, sponsorii şi partenerii media
Află direct de la sursă, respectiv de pe pagina Municipiului Baia Mare, programul sărbătorilor oraşului nostru, dar şi sponsorii şi partenerii media împreună cu care am pus la cale cele mai bune concerte, spectacole, târguri şi alte evenimente inedite. Programul poate suferi modificări, dar noi te vom ţine la curent în permanenţă cu toate schimbările de ultimă oră. 
Se incarca...