Muzeul ''Florean''

Categorie: muzeu
Adresa: Str. Victoriei nr. 146
Telefon: 0262 299696
Orar: cmc@cmc.ro
(12)
Ideea unei colecţii private de artă care să fie prezentată publicului este una nonconformistă şi a vizat achiziţia a numeroase creaţii –, pornind de la cele ce ţin de cultura clasică, şi ajungând până la cele moderne.

Totul a început în urma cu aproximativ 11 ani, iar pe parcurs s-au strâns nenumărate obiecte de artă. Vizitatorii vor găsi picturi fascinante, fotografii nonconformiste, gravuri, sculpturi, dar şi lucrări grafitti. Muzeul Florean îmbină toate tipurile de creaţii culturale, inclusiv muzica.

O activitate foarte importantă a acestui muzeu se axeaza pe promovarea tinerelor talente, lucrările acestora fiind promovate atât în spaţiile expoziţionale ale instituţiei, cât şi pe paginile WEB de profil.
Contact
Adresa: Str. Victoriei nr. 146 Telefon: 0262 299696 E-mail: mirceabochis@adslexpress.ro Web: muzeulflorean.mm.ro
Consiliul Județean Maramureș implementează în prezent proiectul MOBI - Modern Border Infrastructure – Successful Carpathian Region - Infrastructură de graniță modernă pentru o regiune Carpatică de succes”, în cadrul căruia se va elabora Planul de Mobilitate Durabilă al județului Maramureș.
 
Se dorește completarea chestionarului de cât mai multe persoane, astfel încât să poată fi adunate informații relevante care să conducă la elaborarea unui plan de mobilitate corespunzător fundamentat, realist și implementabil, ce va contribui la o dezvoltare mai sustenabilă a județului și o mobilitate îmbunătățită a persoanelor și mărfurilor.
 
Chestionar poate fi completat pe link-ul: https://bit.ly/PMDMaramureș și este activ până la data de 12 decembrie 2021.
 
 
„Visit Maramureș ”este o aplicație bilingvă (română – engleză) care oferă vizitatorilor informații despre: obiective turistice, cazare și gastronomie, evenimente, trasee și informații turistice - Centre de informare turistică/ Salvamont Maramureș și harta Maramureșului.
 
Aplicația este disponibilă gratuit pe platformele IOS și Android, fiind gestionată de Consiliul Județean Maramureș

Operatorii care doresc să fie promovați gratuit în cadrul aplicației “ VISIT MARAMUREȘ” vor transmite pe e-mail, la adresele: marius.muresan@cjmaramures.ro sau adriana.danci@cjmaramures.ro următoarele documente :

     - date de contact (număr telefon, adresă-mail și adresa unității, pagină web);
     - certificatul de clasificare și anexa unității turistice;
     - trei fotografii relevante privind unitatea turistică cu drept de utilizare în scopul promovării (internet, tipărituri etc);
     - o scurtă descriere a unității și a serviciilor oferite potențialilor clienți.
 
Informații suplimentare la telefon 0262. 206. 113.
Se incarca...