Muzeul ''Florean''

Categorie: muzeu
Adresa: Str. Victoriei nr. 146
Telefon: 0262 299696
Orar: cmc@cmc.ro
(12)
Ideea unei colecţii private de artă care să fie prezentată publicului este una nonconformistă şi a vizat achiziţia a numeroase creaţii –, pornind de la cele ce ţin de cultura clasică, şi ajungând până la cele moderne.

Totul a început în urma cu aproximativ 11 ani, iar pe parcurs s-au strâns nenumărate obiecte de artă. Vizitatorii vor găsi picturi fascinante, fotografii nonconformiste, gravuri, sculpturi, dar şi lucrări grafitti. Muzeul Florean îmbină toate tipurile de creaţii culturale, inclusiv muzica.

O activitate foarte importantă a acestui muzeu se axeaza pe promovarea tinerelor talente, lucrările acestora fiind promovate atât în spaţiile expoziţionale ale instituţiei, cât şi pe paginile WEB de profil.
Contact
Adresa: Str. Victoriei nr. 146 Telefon: 0262 299696 E-mail: mirceabochis@adslexpress.ro Web: muzeulflorean.mm.ro
„Visit Maramureș ”este o aplicație bilingvă (română – engleză) care oferă vizitatorilor informații despre: obiective turistice, cazare și gastronomie, evenimente, trasee și informații turistice - Centre de informare turistică/ Salvamont Maramureș și harta Maramureșului.
 
Aplicația este disponibilă gratuit pe platformele IOS și Android, fiind gestionată de Consiliul Județean Maramureș

Operatorii care doresc să fie promovați gratuit în cadrul aplicației “ VISIT MARAMUREȘ” vor transmite pe e-mail, la adresele: marius.muresan@cjmaramures.ro sau adriana.danci@cjmaramures.ro următoarele documente :

     - date de contact (număr telefon, adresă-mail și adresa unității, pagină web);
     - certificatul de clasificare și anexa unității turistice;
     - trei fotografii relevante privind unitatea turistică cu drept de utilizare în scopul promovării (internet, tipărituri etc);
     - o scurtă descriere a unității și a serviciilor oferite potențialilor clienți.
 
Informații suplimentare la telefon 0262. 206. 113.
Se incarca...