Noemi Lung

(9)
S-a născut pe data de 16 mai 1968, Baia Mare. A început practicarea înotului la 8 ani.
Pe parcursul carierei sportive, în care l-a avut antrenor pe regretatul Gheorghe Demeca, a cucerit peste 400 de medalii la competiţiile interne si internaţionale.

Noemi Lung este stabilită în S.U.A. din aprilie 1990, a fost antrenor la secţia de nataţie a Universităţii Atlantic din Florida, iar de anul trecut este preşedintele Comisiei tehnice a Asociaţiei antrenorilor profesionişti de înot din Statele Unite.

Din luna decembrie a anului 1995 este căsătorită cu fostul handbalist Cristian Zaharia. În acelaşi an a absolvit Facultatea de Pedagogie de la Florida Atlantic University din Boca Raton.

Palmares

• Jocurile Olimpice de la Seul/Coreea de Sud (1988) – medalie de argint la 400 m mixt şi bronz la 200 m mixt.,
• Campionatul Mondial de la Madrid/Spania (1986) – medalie de bronz la 400 m mixt.
• Campionatul European de la Strasbourg/Franta (1987) – medalie de aur la 400 m mixt, argint la 200 m mixt şi cu ştafeta 4 x 200 m liber.
• Campionatul Mondial Universitar de la Zagreb/Iugoslavia (1987) – 5 medalii de aur (200 m liber, 400 m liber, 800 m liber, 200 m mixt şi 400 m mixt) şi 2 de bronz (200 m fluture şi cu ştafeta 4 x 200 m liber). Noemi Lung mai are în palmares o mulţime de medalii la campionatele balcanice şi naţionale de junioare şi senioare.


„Visit Maramureș ”este o aplicație bilingvă (română – engleză) care oferă vizitatorilor informații despre: obiective turistice, cazare și gastronomie, evenimente, trasee și informații turistice - Centre de informare turistică/ Salvamont Maramureș și harta Maramureșului.
 
Aplicația este disponibilă gratuit pe platformele IOS și Android, fiind gestionată de Consiliul Județean Maramureș

Operatorii care doresc să fie promovați gratuit în cadrul aplicației “ VISIT MARAMUREȘ” vor transmite pe e-mail, la adresele: marius.muresan@cjmaramures.ro sau adriana.danci@cjmaramures.ro următoarele documente :

     - date de contact (număr telefon, adresă-mail și adresa unității, pagină web);
     - certificatul de clasificare și anexa unității turistice;
     - trei fotografii relevante privind unitatea turistică cu drept de utilizare în scopul promovării (internet, tipărituri etc);
     - o scurtă descriere a unității și a serviciilor oferite potențialilor clienți.
 
Informații suplimentare la telefon 0262. 206. 113.
Se incarca...