Biothecare Estetika

Categorie: Salon de înfrumusețare și relaxare
Adresa: Strada Victoriei, nr. 3, Baia Mare
Zona: Centrul vechi
Telefon: 0771048772
Orar: 10:00 - 20:00
(9)
Suntem un centru cu aparatura medicala pusa in folosul esteticii care ofera o gama de tratamente extraordinare cu un efect mult mai mare decat cel al tratamentelor traditionale.

Oferim tratamente de Fotoepilare, care elimina definitiv parul nedorit cu un sistem nedureros si eficient, tratamente faciale de ultima generatie cu microdemabraziune, acid glycolic, radiofrecventa unipolara si bipolara, mezoterapie virtuala, cu care tratam toate aspectele pielii pentru a o infrumuseta si a-i reda stralucirea si elasticitatea, tratamente corporale care se efectueaza atat manual cat si cu aparatura speciala pentru a obtine rezultate uimitoare pe care nu le poti atinge doar cu ajutorul tratamentelor traditionale. De asemenea avem o gama de produse cosmetice profesionale, foarte concentrate, creme anticelulitice foarte potente, ce sunt de ultima ora si care pana acum nu au mai fost folosite in Romania.

Personalul care lucreaza in acest centru este foarte bine pregatit, special acreditat in folosirea aparaturii de care noi dispunem.

Centrul Biothecare Estetika este locul in care dvs. puteti dispune de o gama completa de servicii, incepand de la cele enumerate mai sus, tratamente faciale, corporale si fototerapii, pana la masaj, coafura, manichiura si pedichiura. Pentru noi, satisfactia clientului este cea mai importanta, de aceea va vom oferi cele mai inalte standarde ale calitatii, incercand sa facem sedera dvs in centrul nostru una cat mai relaxanta si placuta, fiind tratati cu foarte mult profesionalism.

Cele 3 principii de baza din Centrele Biothecare Estetika sunt:

Primul principiu este cel al DIAGNOSTICULUI facial si corporal, care se executa utilizand tehnici speciale concepute atat pt analiza faciala cat si pentru antropometria corporala. Acest lucru va va ajuta pe dvs sa va concentrati special pe ceea ce ati dori sa imbunatatiti la aspectul fizic, dar ne va ajuta si pe noi sa va recomandam cele mai bune tratamente pentru a pentru a va atinge obiectivele.

Al doilea principiu este cel al TRATAMENTULUI PERSONALIZAT. Fiecare persoana este diferita si fiecare dorinta a clientului trebuie tratata altfel. De aceea noi personalizam tratamentele adaptandu-le cerintelor dvs, pentru a obtine eficienta maxima si satisfactie deplina.

Al treilea principiu este SUPORTUL MEDICAL. La sediul central, dispunem de o echipa estetico-medicala care analizeaza si supervizeaza evolutia si eficienta tuturor tratamentelor pentru a obtine cele mai bune rezultate.

Rezultatele serviciilor noastre se vad chiar de la prima sedinta, dovada fiind pozele pe care le facem tuturor clientilor la inceputul programelor de tratament, pentru a va oferi posibilitatea de a vedea cu ochii dvs schimbarile spectaculoase.

Toate serviciile pe care noi le oferim sunt la cele mai inalte standarde dar au preturi accesibile, avand o taxa unica pentru toate tratamentele. Astfel fiecare voucher cu mai multe sedinte poate fi personalizat in functie de necesitatile dvs.

Politica noastra e sa nu avem nici un client nemultumit si ne luam angajamentul sa va oferim servicii de calitate cu rezultate spectaculoase.
Facilități
  • Tratamente faciale şi corporale
  • Fotorejuvenare
  • Epilare definitivă femei
  • Epilare definitivă bărbaţi
  • Coafor
  • Bronzare
  • Albire dentară
  • Cosmetică
  • Manichiură - Pedichiură
Contact
Adresa: Strada Victoriei, nr. 3, Baia Mare Telefon: 0771 048 772 E-mail: contact@biothecareestetika.ro Web: www.biothecareestetika.ro

Va asteptam sa ne treceti pragul pentru a avea parte de o experienta de neuitat

Va oferim
2 tratamente la pret de 1*
la prima vizita in centrul nostru!
*pentru tratamente de o ora, individuale, diferite, cu tarif de 150 sau 70.


„Visit Maramureș ”este o aplicație bilingvă (română – engleză) care oferă vizitatorilor informații despre: obiective turistice, cazare și gastronomie, evenimente, trasee și informații turistice - Centre de informare turistică/ Salvamont Maramureș și harta Maramureșului.
 
Aplicația este disponibilă gratuit pe platformele IOS și Android, fiind gestionată de Consiliul Județean Maramureș

Operatorii care doresc să fie promovați gratuit în cadrul aplicației “ VISIT MARAMUREȘ” vor transmite pe e-mail, la adresele: marius.muresan@cjmaramures.ro sau adriana.danci@cjmaramures.ro următoarele documente :

     - date de contact (număr telefon, adresă-mail și adresa unității, pagină web);
     - certificatul de clasificare și anexa unității turistice;
     - trei fotografii relevante privind unitatea turistică cu drept de utilizare în scopul promovării (internet, tipărituri etc);
     - o scurtă descriere a unității și a serviciilor oferite potențialilor clienți.
 
Informații suplimentare la telefon 0262. 206. 113.
Se incarca...