Restaurantul Marul de Aur

Categorie: restaurant
Adresa: Str. Victoriei, nr.152
Zona: Victoriei
Telefon: 0262 422 914
Orar: Zilnic între orele 08:00 - 24:00
(32)
Restaurantul Marul de Aur din Baia Mare este un restaurant de traditie, organizatoare si gazda de nunti, botezuri, diverse petreceri, cu un meniu bogat de mancaruri traditionale romanesti si nu numai, la cele mai bune preturi.

Situat intr-o zona frumoasa si linistita, la iesire din orasul Baia Mare catre Satu Mare, pe strada Victoriei nr. 152, aproape de cartierul Valea Borcutului, va asteapta atat in restaurantul cu program de noapte in regim de club, unde in fiecare seara de la ora 22.00 pana la ora 02.00 puteti sa va simtiti bine alaturi de formatia de muzica de petrecere a restaurantului, cat si in sala de nunti de mare capacitate cu ocazia diferitelor evenimente pe care doriti sa le organizati, nunti, botezuri, mese festive, banchete, baluri, spectacole, etc...

Capacitate: 420 de locuri

Facilități
  • Aer Conditionat
  • Parcare
  • Ring de Dans
  • Scaune Tapitate
Contact
Adresa: Str. Victoriei, nr.152 Telefon: 0262 422 914, 074 909 4131 Web: www.marul-deaur.ro
SCRIE UN COMENTARIU
„Visit Maramureș ”este o aplicație bilingvă (română – engleză) care oferă vizitatorilor informații despre: obiective turistice, cazare și gastronomie, evenimente, trasee și informații turistice - Centre de informare turistică/ Salvamont Maramureș și harta Maramureșului.
 
Aplicația este disponibilă gratuit pe platformele IOS și Android, fiind gestionată de Consiliul Județean Maramureș

Operatorii care doresc să fie promovați gratuit în cadrul aplicației “ VISIT MARAMUREȘ” vor transmite pe e-mail, la adresele: marius.muresan@cjmaramures.ro sau adriana.danci@cjmaramures.ro următoarele documente :

     - date de contact (număr telefon, adresă-mail și adresa unității, pagină web);
     - certificatul de clasificare și anexa unității turistice;
     - trei fotografii relevante privind unitatea turistică cu drept de utilizare în scopul promovării (internet, tipărituri etc);
     - o scurtă descriere a unității și a serviciilor oferite potențialilor clienți.
 
Informații suplimentare la telefon 0262. 206. 113.
Se incarca...