Restaurant Pronto

Categorie: restaurant
Adresa: Str. Victoriei, nr.146
Zona: Telefon: 0262 275 841
Orar: În fiecare zi de la 7:00 - 21:00
(8)
Pronto este un restaurant învăţat să onoreze cu profesionalism cererile clienţilor săi.

În cele două decenii de activitate, conștiinciozitatea staff-ului nostru a fost sporită de încrederea acordată de clienţi, dar mai ales de dorinţa de a ne menţine calitatea serviciilor într-o atmosferă care să mulţumească atât prin tradiţie, cât și prin noutate.

Dacă exigenţele dumneavoastră constau în calitate, profesionalism și seriozitate, atunci veţi descoperi că aţi ajuns în locul potrivit.

Capacitate: 300 de locuri

Facilități
  • Aer Conditionat
  • Parcare
  • Intalniri Afaceri
  • Sala Conferinte
  • Terasa
Contact
Adresa: Str. Victoriei, nr.146 Telefon: 0262 275 841, 0744 697 744, 0752 077 060 Fax: 0262 275 841 Web: www.restaurantpronto.ro
SCRIE UN COMENTARIU
Consiliul Județean Maramureș implementează în prezent proiectul MOBI - Modern Border Infrastructure – Successful Carpathian Region - Infrastructură de graniță modernă pentru o regiune Carpatică de succes”, în cadrul căruia se va elabora Planul de Mobilitate Durabilă al județului Maramureș.
 
Se dorește completarea chestionarului de cât mai multe persoane, astfel încât să poată fi adunate informații relevante care să conducă la elaborarea unui plan de mobilitate corespunzător fundamentat, realist și implementabil, ce va contribui la o dezvoltare mai sustenabilă a județului și o mobilitate îmbunătățită a persoanelor și mărfurilor.
 
Chestionar poate fi completat pe link-ul: https://bit.ly/PMDMaramureș și este activ până la data de 12 decembrie 2021.
 
 
„Visit Maramureș ”este o aplicație bilingvă (română – engleză) care oferă vizitatorilor informații despre: obiective turistice, cazare și gastronomie, evenimente, trasee și informații turistice - Centre de informare turistică/ Salvamont Maramureș și harta Maramureșului.
 
Aplicația este disponibilă gratuit pe platformele IOS și Android, fiind gestionată de Consiliul Județean Maramureș

Operatorii care doresc să fie promovați gratuit în cadrul aplicației “ VISIT MARAMUREȘ” vor transmite pe e-mail, la adresele: marius.muresan@cjmaramures.ro sau adriana.danci@cjmaramures.ro următoarele documente :

     - date de contact (număr telefon, adresă-mail și adresa unității, pagină web);
     - certificatul de clasificare și anexa unității turistice;
     - trei fotografii relevante privind unitatea turistică cu drept de utilizare în scopul promovării (internet, tipărituri etc);
     - o scurtă descriere a unității și a serviciilor oferite potențialilor clienți.
 
Informații suplimentare la telefon 0262. 206. 113.
Se incarca...