Restaurant Oaza Italiană

Categorie: restaurant,pizzerie,bar,terasa
Adresa: Str. Culturii nr. 3
Zona: Bd Bucuresti
Telefon: 0262 216 302
Orar: Luni - Duminică 10:00 - 24:00
(4)
Atat restaurantul cat si barul nostru va sta la dispozitie de la ora 10 pana la 24, cu un bogat sortiment de specialitati culinare italienesti si romanesti, cu o gama variata de bauturi alcoolice, astfel clientii nostri pot încheia ziua într-un mod placut atat la restaurant cat si la barul hotelului.

Diversitatea meniurilor si servirea ireprosabila contribuie la confortul si relaxarea oaspetilor nostri. Puteti gusta din delicioasele preparate cu specific local romanesc si international sau puteti degusta savuroasele vinuri oferite de cele mai renumite podgorii romanesti.

Barul va ofera o gama variata de bauturi fine si cocktail-uri. Organizam mese festive, nunti, botezuri, banchete si alte manifestari, restaurantul avand o capacitate de 80 de locuri iar barul de 70 de locuri.

Capacitate: 200 de locuri

Facilități
  • Parcare
  • Aer Conditionat
  • TV
Contact
Adresa: Str. Culturii nr. 3 Telefon: 0262 216 302 Fax: 0262 216 302 Web: www.hotelrivulus.ro
SCRIE UN COMENTARIU
„Visit Maramureș ”este o aplicație bilingvă (română – engleză) care oferă vizitatorilor informații despre: obiective turistice, cazare și gastronomie, evenimente, trasee și informații turistice - Centre de informare turistică/ Salvamont Maramureș și harta Maramureșului.
 
Aplicația este disponibilă gratuit pe platformele IOS și Android, fiind gestionată de Consiliul Județean Maramureș

Operatorii care doresc să fie promovați gratuit în cadrul aplicației “ VISIT MARAMUREȘ” vor transmite pe e-mail, la adresele: marius.muresan@cjmaramures.ro sau adriana.danci@cjmaramures.ro următoarele documente :

     - date de contact (număr telefon, adresă-mail și adresa unității, pagină web);
     - certificatul de clasificare și anexa unității turistice;
     - trei fotografii relevante privind unitatea turistică cu drept de utilizare în scopul promovării (internet, tipărituri etc);
     - o scurtă descriere a unității și a serviciilor oferite potențialilor clienți.
 
Informații suplimentare la telefon 0262. 206. 113.
Se incarca...