Restaurant La Fontana

Categorie: restaurant,bar,terasa,pizzerie
Adresa: Str. Cloşca nr. 11
Telefon: 0362 402 777
(23)
Atunci când te pregăteşti de un eveniment important din viata ta şi vrei o petrecere de neuitat, trebuie să fii foarte atent la alegerea restaurantului şi a meniului care doreşti să se servească.

Restaurantul La Fontana pune la dispoziţie o sală de aproximativ 150 de locuri unde se pot organiza nunţi, botezuri, evenimente importante, iar pentru reuniunile mai restrânse, se poate opta pentru o sală mai mica de aproximativ 40 de locuri.

In ceea ce priveste meniul, preparatele specifice bucatariei italienesti sunt realizate de bucătari cu experientă in acest domeniu şi se poate opta pentru diferite tipuri de mâncăruri.

In cadrul restaurantului se poate servi mic dejun, gustări calde, gustări reci, pizza şi focaccia, piatti di formaggi misti, supe-creme, preparate din peste, pui, porc, vită, garnituri, salate, sosuri, dar şi deserturi delicioase.

Vă invităm să savuraţi bunataţiile realizate de ai noştri maeştrii bucătari.

Capacitate: 200 de locuri

Facilități
  • Aer Conditionat
  • Mese Festive
  • Ring de Dans
  • Internet
  • Sala de Conferinte
Contact
Adresa: Str. Cloşca nr. 11 Telefon: 0745 363 221, 0362 402 777 Fax: 0362 402 777 E-mail: rezervari@lafontana.ro Web: www.la-fontana.ro
SCRIE UN COMENTARIU
„Visit Maramureș ”este o aplicație bilingvă (română – engleză) care oferă vizitatorilor informații despre: obiective turistice, cazare și gastronomie, evenimente, trasee și informații turistice - Centre de informare turistică/ Salvamont Maramureș și harta Maramureșului.
 
Aplicația este disponibilă gratuit pe platformele IOS și Android, fiind gestionată de Consiliul Județean Maramureș

Operatorii care doresc să fie promovați gratuit în cadrul aplicației “ VISIT MARAMUREȘ” vor transmite pe e-mail, la adresele: marius.muresan@cjmaramures.ro sau adriana.danci@cjmaramures.ro următoarele documente :

     - date de contact (număr telefon, adresă-mail și adresa unității, pagină web);
     - certificatul de clasificare și anexa unității turistice;
     - trei fotografii relevante privind unitatea turistică cu drept de utilizare în scopul promovării (internet, tipărituri etc);
     - o scurtă descriere a unității și a serviciilor oferite potențialilor clienți.
 
Informații suplimentare la telefon 0262. 206. 113.
Se incarca...