Restaurant Budapesta

Categorie: restaurant
Adresa: Victoriei nr. 94
Zona: RFN
Telefon: 0262 219 897
Orar: Zilnic între orele 9:00 - 24:00
(7)
Inaugurat în 2003, Restaurantul Budapesta din Baia Mare, Str. Victoriei in complexul RFN, se doreste a fi un loc elegant pentru servirea unei mese copioase cu specific unguresc, fie ca este vorba de o intalnire de afaceri, o cina romantica, un eveniment deosebit sau atunci cand se simte nevoia unui festin culinar.

Servim clientilor nostri nu doar mancaruri delicioase, ci o intreaga cultura culinara transmisa din generatie in generatie. Preparatele noastre se bazeaza pe ingrediente proaspete, gatite cu mare grija, servite intr-o ambianta eleganta si discreta. Tinem la intimitatea clientilor nostri si de accea muzica este discreta, iar lumina de ambianta completeaza decorul artistic al localului.

O atmosfera discreta, o servire ireprosabila, preparate cu specific unguresti caracterizate de un gust deosebit intr-o prezentare artistica. Cu aceste argumente, Restaurantul Budapesta este un reper important in randul restaurantelor din Baia Mare.

Capacitate: 100

Contact
Adresa: Victoriei nr. 94 Telefon: 0730 609 929, 0262 219 897 E-mail: contact@restaurant-budapesta.ro Web: www.restaurant-budapesta.ro
SCRIE UN COMENTARIU
„Visit Maramureș ”este o aplicație bilingvă (română – engleză) care oferă vizitatorilor informații despre: obiective turistice, cazare și gastronomie, evenimente, trasee și informații turistice - Centre de informare turistică/ Salvamont Maramureș și harta Maramureșului.
 
Aplicația este disponibilă gratuit pe platformele IOS și Android, fiind gestionată de Consiliul Județean Maramureș

Operatorii care doresc să fie promovați gratuit în cadrul aplicației “ VISIT MARAMUREȘ” vor transmite pe e-mail, la adresele: marius.muresan@cjmaramures.ro sau adriana.danci@cjmaramures.ro următoarele documente :

     - date de contact (număr telefon, adresă-mail și adresa unității, pagină web);
     - certificatul de clasificare și anexa unității turistice;
     - trei fotografii relevante privind unitatea turistică cu drept de utilizare în scopul promovării (internet, tipărituri etc);
     - o scurtă descriere a unității și a serviciilor oferite potențialilor clienți.
 
Informații suplimentare la telefon 0262. 206. 113.
Se incarca...