Altex

Categorie: Electronice, Electrocasnice și IT
Adresa: Str. Victoriei nr. 73, et 2
Zona: În incinta Gold Plaza
Telefon: 0801 025 839
Orar: Luni - Duminică 10:00 - 22:00,
(29)
ALTEX este liderul pietei de electronice, electrocasnice, IT&C si multimedia din Romania, cu peste 50 de magazine deschise in toate orasele din tara. ALTEX ofera clientilor sai o gama de produse perfect adaptata nevoilor clientilor, la cele mai mici preturi, punandu-le la dispozitie sisteme de finantare generoase si flexibile, cu cea mai mica dobanda si cele mai mici rate. Acest sistem faciliteaza accesul tuturor categoriilor de consumatori la produse si echipamente de inalta calitate necesare confortului zilnic

ALTEX colaboreaza cu un numar insemnat de furnizori, in portofoliul sau fiind inclusa o gama extinsa de produse apartinand unor marci, precum Philips, Panasonic, Sony, Thomson, Daewoo, Whirlpool, Arctic, Bosch, Siemens, Electrolux, Zanussi, Ariston, Indesit, Rowenta, Tefal, Braun etc.

De asemenea, ALTEX comercializeaza pe piata din Romania 2 marci proprii: Teletech (televizoare LCD) si Myria (sisteme IT, laptop-uri si monitoare LCD, televizoare LCD si plasme, boxe PC 5.1, 2.1 , camere web, mouse-uri, tastaturi, volane si gamepad pt PC) si este distribuitor exclusiv al marcilor Cata, Sanyo, Rotel.
Contact
Adresa: Str. Victoriei nr. 73, et 2 Telefon: 0801 025 839 E-mail: relatiiclienti@altex.ro Web: www.altex.ro

20% reducere la laptopuri Samsung

Reduceri care îți deschid apetitul pentru tehnologie!


SCRIE UN COMENTARIU
Sondaj
Care este secțiunea dumneavoastră preferată?
Se incarca...