Oacky

Categorie: loc de joaca
Adresa: Simion Bărnuțiu nr 14
Zona: Centrul Vechi
Telefon: 0721 978 704
Orar:
(4)
Înfiinţat în anul 2010, Oacky Playground a fost creat din dorinţa de a pune la dispoziţia familiilor cu copii din Baia Mare un loc de poveste, unde atât copiii, cât şi părinţii sa poată petrece clipe minunate, într-o ambianţă plăcută.

Situat în centrul vechi al oraşului, pe strada Simion Bărnuţiu nr 14, oferă copiilor o lume de vis, sute de jucării şi jocuri accesibile, distracţia fiind mereu supravegheată de personalul nostru tânăr, specializat, mereu cu zâmbetul pe buze şi pregătit în permanenţă să îndeplinească atât dorinţele copiilor, cât şi pe cele ale părinţilor. Iar pentru că nimic nu se compară cu zâmbetul de pe feţele micuţilor la joacă, am creat pentru dumnevoastră şi un spaţiu destinat părinţilor, pentru a putea fi mereu aproape de ei şi chiar de a vă implica în jocurile lor.

Pe langa activitatile speciale alaturi de HOBBY STUDIO copii pot participa la concursuri de jocuri pe Playstation, Wii sau XBox.

Locul de joacă este dotat cu piscină cu bile, topogan, tunel, trambulină, coş de baschet, poartă de fotbal, mingi, aparat de baloane de săpun, stroboscop, kinekt, airhockey, mese şi scăunele, dar şi băi separate pentru copii, colorate, dotate la randul lor cu obiecte sanitare in miniatură, speciale pentru cei mici. Pregatim deasemenea pentru micutii dvs. un spectacular MINIDISCO si AEROBIC.
Contact
Adresa: Simion Bărnuțiu nr 14 Telefon: 0721 978 704, 0752 005 996 Web: www.oacky.ro
SCRIE UN COMENTARIU
„Visit Maramureș ”este o aplicație bilingvă (română – engleză) care oferă vizitatorilor informații despre: obiective turistice, cazare și gastronomie, evenimente, trasee și informații turistice - Centre de informare turistică/ Salvamont Maramureș și harta Maramureșului.
 
Aplicația este disponibilă gratuit pe platformele IOS și Android, fiind gestionată de Consiliul Județean Maramureș

Operatorii care doresc să fie promovați gratuit în cadrul aplicației “ VISIT MARAMUREȘ” vor transmite pe e-mail, la adresele: marius.muresan@cjmaramures.ro sau adriana.danci@cjmaramures.ro următoarele documente :

     - date de contact (număr telefon, adresă-mail și adresa unității, pagină web);
     - certificatul de clasificare și anexa unității turistice;
     - trei fotografii relevante privind unitatea turistică cu drept de utilizare în scopul promovării (internet, tipărituri etc);
     - o scurtă descriere a unității și a serviciilor oferite potențialilor clienți.
 
Informații suplimentare la telefon 0262. 206. 113.
Se incarca...