Ziua Pompierilor din România un bun prilej pentru a transmite salvatorilor băimăreni respectul și prețuirea noastră

13 Septembrie, 2021
Comunitatea băimăreană este privilegiată din multe puncte de vedere, însă de departe una dintre avantajele pe care le avem noi, băimărenii, este că avem echipe profesioniste de intervenție, apreciate la nivel național. Astăzi îi sărbătorim pe salvatorii care se luptă cu flăcările și cu alte situații de urgență, cu ocazia Zilei Pompierilor din România. Este un bun prilej pentru a transmite respectul și prețuirea noastră pentru cei care se află în prima linie de intervenție pentru salvarea vieților omenești.
 
Dispuși mereu să intervină pentru a salva vieți, prezenți la datorie, fie că sunt în timpul programului de lucru sau în timpul liber. Ei sunt eroii noștri în fiecare zi. Super - oameni, neobosiți în folosul semenilor lor!
 
Ceea ce faceți voi, dragi pompieri, pentru comunitatea băimăreană și nu numai este un exemplu de sacrificiu suprem, o dovadă de implicare și iubire a locului și a oamenilor pentru care vă mulțumim. Această meserie onorabilă vine cu multe sacrificii, uneori nici conducătorii noștri nu prețuiesc pe măsura efortului activitatea voastră, chiar și așa vă prezentați zilnic și vă desfășurați munca asumată cu multă demnitate și foarte mult curaj.

Respect și onoare! La mulți ani pompierilor din Baia Mare, Maramureș și România!

Cu prețuire,
Dr.Ec. Cătălin Cherecheș
Primarul Municipiului Baia Mare 
Se incarca...