Să ne amintim în această zi sfântă a Adormirii Maicii Domnului de iubirea, bunătatea și compasiunea Împărătesei Îngerilor. Aceste virtuți să ne călăuzească în viață, în relația cu cei din jurul nostru, să trăim în armonie și pace

15 August, 2023
 
Să găsim în inimile noastre lumina credinței și a speranței. Să continuăm să cultivăm generozitatea și sprijinul reciproc în comunitatea noastră, recunoscută pe plan național și internațional pentru aceste valori.

Spiritul devotamentului și rugăciunile Maicii Domnului să ne călăuzească mereu pe calea dreaptă. În fiecare moment, nu doar astăzi, să ne unim eforturile pentru a construi o comunitate mai iubitoare și înțeleaptă.

Adormirea Maicii Domnului să ne inspire să ne îngrijim mai mult de cei din jurul nostru. Prin faptele noastre, să aducem pace și binecuvântare în fiecare casă, în fiecare suflet. Să fim în această sfântă zi o singură voce unită în rugăciune, pentru pace și armonie în Baia Mare, Maramureș, România și în lume!

Să ne rugăm cu pioșenie bunului Dumnezeu și Maicii a cărei lacrimi și bunătate aduc vindecare celor aflați în suferință. Vocea noastră să fie îndemn pentru toți cei din jurul nostru, să fim exemplu de bunătate, iubire de semeni, credință și speranță.

Bunul Dumnezeu să ne binecuvânteze! Maica Domnului să ne protejeze!
 
 
Dr. Ec. Cătălin Cherecheş,
Primarul Municipiului Baia Mare 
Se incarca...