Respect și mulțumiri seniorilor comunității băimărene

01 Octombrie, 2015
Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice este un nou prilej pentru noi, cei tineri, să le transmitem seniorilor băimăreni gândurile și mulțumirile noastre sincere, alături de cordiale urări de sănătate. Dragi seniori ai comunității băimărene, este momentul potrivit să vă mulțumesc, încă o dată, pentru exemplul pe care mi l-ați dat mie, primarul municipiului Baia Mare, dar și colegilor mei din administrația locală. Ne-ați oferit baza pe care să construim și să dezvoltăm pe mai departe orașul nostru. Pentru că dumneavoastră, seniorii municipiului Baia Mare, ați reușit, de cele mai multe ori prin puterea sacrificiului, să construiți acest oraș, să ne oferiți educația și climatul potrivit dezvoltării generațiilor tinere, iar acum este datoria noastră să continuăm munca dumneavoastră. Și pentru toate acestea meritați respectul nostru, al tuturor!
 
Am demonstrat în ultimii patru ani și un pic că împreună putem să facem lucruri la care alții nu au îndrăznit nici să viseze. Am impus ordinea și curățenia în orașul nostru. Am construit, am reabilitat și am modernizat creșe, grădinițe, școli și licee, dar nu am uitat să ne concentrăm atenția și asupra nevoilor seniorilor noștri. Am făcut pași importanți pentru dezvoltarea infrastructurii, economiei, culturii și artei, a turismului, dar mai avem mult de lucru. Viitorul le aparține celor care respectă trecutul, dar îndrăznesc să facă pași curajoși pentru generațiile care vor veni. Și aceștia suntem noi, băimărenii.
 
Doar împreună, seniori și tineri, putem să reușim în tot ceea ce ne propunem pentru comunitatea băimăreană și orașul pe care atât de mult îl iubim cu toții. Împreună suntem puternici. Împreună ne putem face auziți la nivel central și la nivel internațional. Împreună reparăm ceea ce alții au stricat. Împreună dezvoltăm pe toate palierele orașul nostru. Împreună facem ce trebuie pentru băimăreni, pentru orașul nostru, pentru viitorul copiilor noștri. Împreună suntem Baia Mare!
 
Cu prețuire,
 
Cătălin Cherecheș
Primarul Municipiului Baia Mare 
SCRIE UN COMENTARIU
Se incarca...