Primarul interimar Ioan Doru Dăncuș, întâlnire cu cetățenii din cartierul Grivița

08 Februarie, 2024
O nouă întâlnire productivă am avut astăzi cu cetățenii din cartierul Grivița. Am discutat despre locurile de parcare de pe strada Minerilor, accesul dinspre Privighetorii, problema riveranilor de pe Ferăstrăului care nu mai pot parca în fața proprietăților. Toate sunt notate. Ce se poate, rezolvăm imediat. Ce necesită decizii ale comisiilor de specialitate, a Consiliului Local, vom susține acolo, cu colegii mei, șefi de servicii, doleanțele oamenilor.

Pe bună dreptate, cetățenii de aici cer reabilitarea străzilor Dealul Crucii și Privighetorii. Acestea vor fi asfaltate imediat ce finalizăm lucrările de modernizare a rețelei de apă și canalizare.

Probleme sunt și cu iluminatul public din curtea interioară a blocurilor de pe Minerilor, asta rezolvăm repede. Este necesară amenajarea curții interioare și a locului de joacă, de asta ne vom ocupa cât mai curând posibil, multe zone din oraș au probleme similare și va trebui să prioritizăm.

Săptămâna viitoare vin cu colegii mei din Primărie în cartierele Firiza, Ferneziu și Valea Borcutului. Ne vedem acolo să identificăm problemele cu care vă confruntați, să rezolvăm ce e urgent, să planificăm ce necesită investiții majore.
 
Vă ascultăm, vă răspundem la întrebări, vă ajutăm în limita posibilităților.

Luni, 5 februarie 2024:
- ora 15.00, în cartierul Firiza, la Școala nr.13
- ora 16.00, în cartierul Ferneziu, la Școala Mihail Sadoveanu
- ora 17.00, în cartierul Ferneziu, la Complex, pe strada Barajului

Marți, 06.02.2024:
- ora 15.00, în cartierul Valea Borcutului, la terenul de fotbal de pe str. Valea Borcutului
- ora 16.00 - în cartierul Valea Borcutului, la Biserica Sf. Mucenic Dimitrie de pe strada Victoriei, nr. 172
 
Se incarca...