Primarul Cătălin Cherecheș: De Ziua Protecției Civile transmit prețuirea mea tuturor eroilor văzuți și nevăzuți din prima linie, care își dedică viața și activitatea pentru a proteja românii și România

28 Februarie, 2023

Perioadele tulburi pe care le parcurgem la nivel global ne îndeamnă și pe noi, românii, să privim cu o mai mare atenție înspre cei care, zi de zi, clipă de clipă, își dedică viața și activitatea protejării cetățenilor și a comunităților. Astăzi, de Ziua Protecției Civile, să fim alături în rugăciune și cu gândul bun spre cei care au ales meseriile cele mai onorabile, de a proteja cu viața lor viața, libertatea și viitorul nostru și al națiunii.
 
Privind în retrospectivă, țara noastră nu a dus niciodată lipsă de oameni curajoși, proactivi, adevărați eroi care se pun zi de zi în slujba binelui pentru cei din jurul lor. România duce lipsă doar de oameni politici capabili să susțină aceste eforturi ale eroilor din prima linie și să asigure, la nivelul lor, în conducerea guvernului și a țării, politicile necesare de a proteja suveranitatea, libertatea și siguranța țării noastre și a românilor.
 
Astăzi îi celebrăm pe toți eroii implicați în activități de protecție civilă, indiferent de instituția sub care activează, scopul comun fiind același: de a proteja cetățenii, comunitățile. Reconfirm la rândul meu cele mai unice și puternice sentimente de iubire pe care le port țării mele, poporului meu și celor care se află permanent în slujba cetățenilor și a națiunii.
 
Prețuire și respect tuturor celor din linia întâi, văzuți și nevăzuți, cunoscuți sau necunoscuți publicului larg, pompieri, medici, asistenți, salvamontiști, piloți, paramedici, dar și militari, polițiști, jandarmi sau personal contractual civil, absolut toți cei care activați în structuri care au în prim plan protecția cetățeanului și a comunităților, voi toți meritați întreaga noastră prețuire! Mulțumesc pentru toată grija și atenția, profesionalismul și dedicarea cu care vă achitați zi de zi de cea mai onorabilă datorie și misiune: protejarea românilor și a României!
 
Cu prețuire,
 
 
Cătălin Cherecheș
Primarul Municipiului Baia Mare
 
Se incarca...