Primarul Cătălin Cherecheș : Continuăm investițiile destinate susținerii băimărenilor care au nevoie de locuințe: dăm în folosință 100 de apartamente moderne pentru tineri, urmează alte 200 până la finalul anului

28 Iulie, 2021
Autoritatea Publică Locală a Municipiului Baia Mare continuă seria investițiilor destinate creșterii numărului de locuințe puse la dispoziția băimărenilor care nu își permit să cumpere sau să contruiască o casă. Astfel, în perioada următoare, la inițiativa mea, aproximativ 100 de locuințe reabilitate și modernizate vor fi puse la dispoziția băimărenilor.
 
 
 
Unitățile locative în discuție sunt situate în imobilul de pe strada Melodiei 2, respectiv blocul R1 situat la intersecția Bulevardului Republicii cu strada Vasile Alecsandri.
 
 
Vom supune aprobării Consiliului Local reglementarea regimului acestor locuințe, precum și regulamente de atribuire foarte clar stabilite pentru că, vă spun cu riscul de a fi sancționat, aceste locuințe nu sunt locuințe pentru cei care se simt permanent discriminați, deși este vorba de favorizare adesea în cazul lor, ci sunt locuințe pentru băimăreni, pentru persoanele care au nevoie de o locuință, dar care nu au posibilitatea să achiziționeze o garsonieră sau un apartament.
 
 
 
Anul acesta Primăria Municipiului Baia Mare va da în folosință în total peste 300 de locuințe, o parte dintre acestea fiind destinate tinerilor și specialiștilor din sistemul de învățământ sau sănătate.
 
 
 
 
 
Dr. Ec .Cătălin Cherecheș 
Primarul Municipiului Baia Mare 
 
Se incarca...