Mesajul primarului Cătălin Cherecheș la început de an școlar

10 Septembrie, 2018
 
Astăzi, când elevii pășesc din nou pentru prima dată în instituțiile de învățământ din municipiul Baia Mare, gândurile mele se îndreaptă spre ei, viitorul acestui oraș și a acestei țări dar și spre dascălii și părinții care le călăuzesc pașii spre dezvoltare. Fiecare început de an școlar reprezintă un moment de emoție atât pentru elevi sau liceeni, cât și pentru părinții acestora și dascălii care le vor îndruma pașii în tainele cunoașterii.
 
La început de an școlar le doresc elevilor dar și liceenilor din Baia Mare să aibă parte de satisfacții. Dascălilor din municipiul Baia Mare, cei care muncesc zi de zi pentru a le îndruma elevilor pașii spre taina educației, le doresc multă putere de muncă și realizări profesionale.
 
Cel mai important lucru pe care putem și trebuie să-l facem pentru comunitatea noastră ca să fie sănătoasă este educația. Și tocmai de aceea, în ultimii ani Administrația Publică Locală a Municipiului Baia Mare a investit masiv în modernizarea și reabilitarea școlilor, grădinițelor și liceelor, proiecte care trebuie continuate pentru a oferi fiecărui elev un mediu corespunzător pentru dezvoltare. La fiecare început de an școlar, din dorința ca fiecare elev să aibă instrumente unitare de studiu, le-am oferit micuților din clasa pregătitoare ghiozdane și rechizite gratuite. Proiectele noastre nu se opresc aici și îmi doresc ca, odată ele continuate, viitorul acestui oraș să aibă parte de acces egal la educație.
 
Investind în viitorul orașului nostru, clădim o comunitate sănătoasă!
 
 
Cu prețuire,
Cătălin Cherecheș,
Primarul Municipiului Baia Mare
 
Se incarca...