Mesajul primarului Cătălin Cherecheș cu ocazia începerii anului școlar: ''Investim masiv în educație!''

11 Septembrie, 2023
Dragi elevi, părinți și dascăli
 
Începuturile sunt întotdeauna momente speciale în viața noastră. La început de an școlar vă transmit să aveți încredere și vă asigur că în mine și colegii mei din administrație aveți și veți avea de fiecare dată sprijin. Municipiul Baia Mare, sub îndrumarea mea, investește masiv în educație, acest domeniu fiind prioritar.
 
La început de an școlar, pentru al nouălea an la rând, fiecare elev care pornește în această nouă aventură a cunoașterii, clasa zero, primește un ghiozdan și rechizite din partea administrației publice locale. Anul acesta aproape 1300 de copii primesc acest sprijin din partea noastră. Aceasta este doar una dintre modalitățile prin care dorim să venim în sprijinul vostru, al copiilor, dar și al părinților, care se implică cu drag, în pofida situației adesea nu tocmai ușoare, în educația tinerei generații.
 
Pe lângă dotarea școlilor cu resurse necesare, ne-am dedicat și modernizării infrastructurii școlare, pentru a oferi tuturor copiilor și tinerilor un mediu propice în care să învețe și să se dezvolte în cele mai bune condiții.
 
Dragi dascăli, suntem recunoscători pentru munca voastră dedicată și pentru că vă implicați în formarea copiilor. Prețuiți părinți, vă mulțumim pentru sprijinul vostru continuu.
 
Dragi elevi, țineți minte: cheia succesului este pasiunea, învățarea și munca asiduă. Fiecare zi la școală este o șansă nouă de a vă descoperi talentele și de a vă împlini visurile. Noi toți suntem aici să vă susținem în fiecare pas al drumului vostru!
 
Împreună suntem o comunitate și putem realiza lucruri mari. Cu încredere și prietenie, vă doresc tuturor un nou an școlar plin de succese și realizări!
 
Cu prețuire,
Cătălin Cherecheș
Primarul Municipiului Baia Mare 
Se incarca...