Mesajul primarului Cătălin Cherecheş cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române

03 Aprilie, 2018
 
''Se împlinesc 168 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române, o structură vitală pentru siguranța națională, pentru siguranța comunităților locale, pentru asigurarea climatului de liniște și ordine publică. Mă alătur celor care în aceste momente aduc cuvinte de laudă românilor care poartă cu cinste și demnitate uniforma militară, în pofida lipsurilor care afectează și această tagmă. 
 
În numele meu şi al băimărenilor care sunt beneficiarii direcţi ai activităţii de zi cu zi a celor care lucrează neîncetat pentru a asigura liniştea şi ordinea publică a oraşului, transmit cele mai bune gânduri și urări tuturor angajaților Inspectoratului de Jandarmi Județean “Pintea Viteazul” Maramureș. Tuturor celor care aduc cinste României prin alegerea acestei meserii, le mulţumesc pentru că reprezintă întruchiparea unor valori care constituie coloana vertebrală a stabilităţii naţionale. 
 
Vă felicit pentru exemplul de moralitate şi cinste, pentru spiritul civic şi responsabilitatea cu care zi de zi, în pofida greutăţilor şi a sacrificiilor, vă faceţi datoria. Vă mulțumesc și sunt recunoscător pentru tot ceea ce reprezentați pentru comunitatea băimăreană, pentru județul Maramureș, pentru România'' 
 
Cu preţuire,
 
Cătălin Cherecheş
Primarul Municipiului Baia Mare
Se incarca...