Mesajul primarului Cătălin Cherecheș de Ziua Drapelului

26 Iunie, 2018
Astăzi, în zi de mare sărbătoare naţională ne închinăm cu respect în faţa tricolorului, unul dintre cele mai importante simboluri ale României. Noi, românii, avem obligația să prețuim Drapelul Naţional, acesta fiind crezul generaţilor întregi care s-au jertfit pentru apărarea țării.
 
De Ziua Drapelului Naţional al României trebuie să ne aducem aminte de cei care s-au jertfit pentru libertatea poporului român şi a ţării noastre, să îi amintim în rugăciunile noastre pe cei care au apărat tricolorul cu prețul vieții. Cele trei culori, unitatea sub care a luptat veacuri întregi poporul român semnifică iubirea de patrie, egalitate și credinţă în Dumnezeu.
 
În Anul Centenarului, acum mai mult ca niciodată, avem datoria morală de a face tot ce ne stă în putință pentru a păstra intacte valorile neamului nostru, integritatea ţării, în aceeași măsură contribuind la dezvoltarea continuă a României. De asemenea, zi de zi trebuie să le predăm copiilor noştri respectul pentru eroii care au scris istoria țării noastre, iubirea faţă de români şi România. Noi, românii adevărați trebuie să reconstruim România pe principii solide pentru că de noi depinde destinul ţării noastre!
Mă închin cu iubire şi respect în faţa Drapelului Naţional al României.

Cătălin Cherecheş
Primarul Municipiului Baia Mare
 
Se incarca...