Mesajul Primarului Cătălin Cherecheș privind organizarea și coordonarea procesului de vaccinare împotriva COVID-19

19 Ianuarie, 2021
Dragi băimăreni,

Începând cu data de 18 ianuarie 2021, a debutat etapa a II - a din campania de vaccinare împotriva COVID 19. Împreună cu colegii mei de la Direcția de Asistență Socială din subordinea Primăriei, ne dedicăm băimărenilor pentru a facilita procesul de programare și vaccinare. 
 
Municipiul Baia Mare a pus la dispoziția cetățenilor trei centre moderne de vaccinare și un număr unic de telefon, însă munca noastră este îngreunată de disfuncționalitățile întâmpinate la platforma națională de vaccinare, care a fost imposibil de accesat pe perioada zilei. Platforma a fost intens folosită, volumul cererilor a fost considerabil, iar disfuncționalitățile au generat neplăceri în rândul cetățenilor.

Reamintesc cu acest prilej, că programările la vaccinare sunt condiționate de numărul dozelor de vaccin aflate în stoc la momentul solicitărilor. La nivelul celor trei centre de vaccinare de pe raza Municipiului Baia Mare s-au alocat dozele necesare pentru patru zile, respectiv 240 de doze/centru.

Cu toate că situația de la nivel național afectează procesul de vaccinare, suntem pregătiți să răspundem proactiv nevoilor cetățenilor în momentul în care platforma națională de programare pentru vaccinare împotriva COVID 19 va funcționa într-un mod coerent. Vă punem la dispoziție un număr suplimentar de telefon, care să faciliteze fluxul de programări și unde vă puteți înscrie pentru vaccinare în cel mai scurt timp posibil.

Începând de azi, numerele de telefon la care vor răspunde colegii mei din cadrul Direcției de Asistență Socială, în intervalul orar 08:00 - 16:00, sunt următoarele: 0733 444 422 şi 0731 500 808.
 
Mă bucur să văd un interes crescut din partea dumneavoastră, a băimărenilor, pentru vaccinare! Vă asigur de tot suportul meu și al personalului medical și auxiliar pus la dispoziția băimărenilor de către Administrația Publică Locală.

Doar împreună putem să traversăm cu bine și această perioadă. Împreună protejăm Baia Mare!
 
 
Cătălin Cherecheș
Primarul Municipiului Baia Mare
 
Se incarca...