În numele comunității băimărene, mulțumesc pentru implicare, profesionalism și colaborare: respect și prețuire pentru jandarmii maramureșeni!

03 Aprilie, 2022
 
 
Vremurile tulburi pe care le trăim ne îndeamnă, printre altele, să privim cu recunoștință și mulțumire spre românii în uniformă care prin activitatea lor sunt garanții siguranței, ordinii și a liniștii publice, aflându-se permanent în slujba noastră, a cetățenilor, a comunităților locale. Români curajoși, cu suflet de luptător, care își respectă jurământul depus pentru țară și oameni, adevărate exemple pentru noi toți!
 
Cu ocazia împlinirii a 172 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române, transmit tuturor jandarmilor băimăreni, maramureșeni și români gândurile mele de prețuire, alături de mulțumirile enunțate și în numele comunității băimărene, pentru valorile care stau la baza acestei meserii, dar și pentru activitatea și implicarea de care dați dovadă pentru binele majorității.
 
La nivelul municipiului Baia Mare avem parte de o relaționare excelentă între instituția administrației locale și Inspectoratul Județean de Jandarmi "Pintea Viteazul" Maramureș, fapt pentru care sunt recunoscător. Cu atât mai mult cu cât tranzităm o perioadă sensibilă din punct de vedere geopolitic, ne liniștește că avem în orașul nostru instituții și entități care colaborează în cele mai bune condiții din dorința comună de a sprijini cetățenii. Domnule colonel Petru Marcel Florișteanu, vă mulțumesc și vă felicit pentru modul în care conduceți Inspectoratul Județean de Jandarmi, pentru deschiderea și promptitudinea cu care interveniți de fiecare dată, fiind un bun exemplu pentru colegii dumneavoastră și pentru alți șefi de instituții din domeniu.
 
La acest moment aniversar, transmit tuturor jandarmilor și personalului contractual urări de sănătate și prosperitate, alături de întreaga mea disponibilitate pentru a continua colaborarea noastră în cele mai bune condiții, din dorința de a fi pe mai departe, alături și de celelalte instituții vitale din orașul nostru, un real sprijin pentru cetățeni și pentru comunitate. Bunul Dumnezeu să apere și să binecuvânteze toți jandarmii!
 

Cu prețuire,
Cătălin Cherecheș
Primarul Municipiului Baia Mare
 
Se incarca...