În Ziua Unirii Principatelor Române să ne amintim că UNITATEA ESTE FORȚA NOASTRĂ!

24 Ianuarie, 2024
Să fim CURAJOȘI în toate aspectele vieții noastre. Să ÎNDRĂZNIM SĂ GÂNDIM LIBER. Să fim dispuși SĂ FACEM TOTUL pentru noi și pentru ai noștri, BĂIMĂRENI, MARAMUREȘENI, ROMÂNI!
 
Să nu ne fie rușine că SUNTEM PATRIOȚI, dimpotrivă! Să ne aducem aminte de românii care au împlinit Unirea: cu MINTEA AGERĂ, conduși de IUBIRE PENTRU NEAMUL NOSTRU, au avut un vis și CURAJUL DE A FACE CEEA CE PĂREA IMPOSIBIL.
 
Alexandru Ioan Cuza a fost promotorul, dar UNIREA a reprezentat un EFORT COLECTIV. Astfel, înaintașii noștri au consolidat IDENTITATEA noastră NAȚIONALĂ, promovând valorile unității și a independenței. Așa ne-am câștigat și RESPECTUL și sprijinul statelor europene. Să ținem minte că DOAR RESPECTÂND ȘI IUBIND ROMÂNII ȘI ROMÂNIA ne vor respecta și cei din jurul nostru!
 
Să ne lăsăm INSPIRAȚI de curajul și viziunea liderilor de altădată. Să REAFIRMĂM ANGAJAMENTUL nostru față de valorile unității, demnității și progresului. Cu această moștenire nobilă, SĂ CONTINUĂM SĂ CLĂDIM VIITORUL, noi toți, ÎMPREUNĂ. Să SIMȚIM, să TRĂIM și să IUBIM ROMÂNII și ROMÂNIA!
 
 
Ioan Doru Dăncuș
Primarul interimar al municipiului Baia Mare 
Se incarca...