Consultări ale Primarului interimar Ioan Doru Dăncuș cu seniorii de onoare ai municipiului Baia Mare pe proiectul de buget pentru 2024

13 Februarie, 2024
 
"Consultările pe proiectul de buget și investițiile pentru 2024 în municipiul Baia Mare reprezintă un demers extrem de important. Pe lângă discuțiile cu aleșii locali, prezentarea publică în care am prezentat bugetul și lista de investiții pentru 2024 (Vezi conferința de presă), dezbateri cu diverse grupuri și medii relevante ale comunității sunt importante. Una dintre cele mai prețioase consultări pentru mine, ca om de administrație, primar interimar, este cea cu seniorii de onoare ai orașului nostru.
 
Am convocat zilele trecute Consiliul de Onoare din care fac parte oameni care au pus umărul la construirea și dezvoltarea municipiului Baia Mare. Profesioniști în domeniile în care au activat și oameni apreciați și recunoscuți în comunitate.
 
Doamna Gyöngyike Böndi, fost prefect, printre altele, domnul Cristian Anghel, fostul primar al orașului nostru. Doamnele Rodica Brad și Rodica Pandi care rămân în istoria nescrisă a Băii Mari ca femeile care au reușit să țină piept prin profesionalismul lor multor aleși locali și politicieni care nu tot timpul au avut cele mai bune intenții pentru orașul nostru.
 
Domnul Ștefan Lupșa, vocea și reprezentantul cel mai de seamă al tuturor seniorilor din Baia Mare, consilier local care luptă cu o energie fantastică pentru comunitatea noastră.
 
Aurelian Brâncuși, Angela Buciu, Oksana Florescu, Traian Moldovan, Constantin Mureșan, Pop Sidor, Preda Nicolae, Simion Mesaroș, Iacob Tătaru, Arpad Virag, Pop Ioan, Ludovica Pîrvu, Dumitru Vraciu, Aurel Pantea, nume sonore care au avut și încă mai au un cuvânt de spus în domeniile în care activează.
 
Le mulțumesc tuturor din suflet pentru interesul și atenția acordate comunității noastre, pentru că au ales să rămână în continuare alături de băimăreni prin activitatea în acest for onorific.
 
Am avut-o alături de noi și pe doamna Crina Fiorela Chilat, subprefectul județului Maramureș. Îi mulțumesc pentru implicarea, profesionalismul și susținerea pe care le dovedește mereu în relația cu administrația publică locală și cu comunitatea băimăreană.
 
Rolul doamnelor în administrație este vital, iar prezența doamnei Chilat în administrația județeană reprezintă un mare câștig pentru maramureșeni, implicit pentru băimăreni. Mi-aș dori enorm ca exemplul domniei sale să fie preluat și de alte doamne. Știu sigur că sunt multe femei capabile în Baia Mare și în Maramureș. Le încurajez să iasă în față și să pună umărul la dezvoltarea comunității locale și a județului nostru! ", primarul interimar Ioan Doru Dancuș
Se incarca...