Buna Vestire – prilej de bucurie pentru credincioși, zi aniversară pentru polițiștii români

25 Martie, 2021
Momentul în care Sfântul Arhanghel Gavriil i se arătă Fecioarei Maria, vestind împlinirea făgăduinţelor şi venirea lui Iisus Hristos, îl sărbătorim anual, de Buna Vestire. Să primim cu bucurie această frumoasă veste și să ne întoarcem cu recunoştinţă şi către cei care au un dublu motiv de sărbătoare.

Transmit un mesaj de sinceră apreciere şi gratitudine din partea cetăţenilor municipiului Baia Mare tuturor angajaţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Maramureş, cu ocazia Zilei Poliţiei Române. Ştiu că celor care și-au ales această onorabilă meserie nu le este uşor. Sunt conştient că de cele mai multe ori își asumă riscuri majore pentru a ne proteja, dar prezenţa şi prestaţia în slujba binelui public ne dă tuturor puterea de a munci şi de a construi.

Am încrederea că, în pofida greutăților impuse de pandemie, a subfinanțării acestei instituții importante, polițiștii vor fi mereu de partea cetățeanului și prezenți la datorie. Tuturor celor care poartă cu onor uniforma de polițist, le doresc succes în activitate, numeroase împliniri profesionale şi personale. La mulţi ani!
 
 
Dr. Ec Cătălin Cherecheş
Primarul Municipiului Baia Mare
 
Se incarca...