Administraţie

Împreună cu Răzvan Theordorescu în Centrul Istoric al Băii Mari

27 Octombrie, 2017
Am avut plăcerea să îi prezint academicianului Răzvan Theodorescu, care ne-a onorat cu vizita sa în Baia Mare și care va reveni la Inaugurarea Coloniei Pictorilor în 10-11 noiembrie, Centrul Istoric al Municipiului Baia Mare și Cinematograful Minerul. Acesta din urmă a fost recuperat de către municipalitate, cu mari eforturi, în anul 2015 și care în urma proiectului de reabilitare pe care l-am finalizat vom demara, anul viitor, lucrările pentru o sală de spectacole multifuncțională în care să se poată desfășura, în varianta de proiecte culturale selectate calitativ de către specialiști avizați, atât concerte de filarmonică și operă, punerea în scenă a unor piese de teatru, dar și vizionări de film, respectiv concerte de diverse genuri muzicale. Toate acestea din dorința de a ridica nivelul cultural al municipiului, pentru a oferi comunității evenimente de prestigiu și bine șlefuite estetic.

Pe lângă publicul avizat și iubitor de artă și cultură, ne dorim ca acest spațiu și evenimentele ce se vor desfășura să aibă un rol educativ major în rândul generației tinere.

Îi mulțumesc Excelenței Sale, domnului academician Răzvan Theodorescu, pentru sprijin, pentru încrederea acordată și pentru încurajare.
 
Se incarca...