Vineri, sâmbătă și duminică, între orele 17.00-20.00, Minnie și Mickey vor fi din nou la Târgul Caritabil din Parcul Mara Baia Mare!

16 Decembrie, 2021
Anunț important pentru copiii din Baia Mare! Vineri - 17 decembrie, sâmbătă - 18 decembrie și duminică - 19 decembrie (dacă vremea va fi favorabilă și nu plouă), între orele 17.00 - 20.00, Minnie și Mickey Mouse vor fi prezenți în Parcul Mara, la Târgul Caritabil. Copiii sunt așteptați la diverse activități distractive, dansuri, baloane și multă magie!
 
 
Vă reamintim faptul că, încă din 5 decembrie 2021, Parcul Mara a devenit sediul central al faptelor bune, aici având loc Târgul Caritabil de Crăciun din Baia Mare.
Evenimentul este desfășurat și în acest an de Primăria Municipiului Baia Mare, prin Direcția de Asistență Socială. Zi de zi, până în 30 decembrie (excepție 24,25, 26 și 31 decembrie), băimărenii au oportunitatea de a petrece timp de calitate cu familia și prietenii, în condiții conforme cu normele epidemiologice, dar și de a achiziționa cadouri pentru cei dragi, făcând în același timp o faptă bună. Fiecare obiect achiziționat în cadrul târgului înseamnă un sprijin pentru persoanele cu dizabilități, dar și a victimelor violenței domestice.
 
 
Demersul Primăriei Baia Mare de a veni în sprijinul persoanelor vulnerabile prin organizarea acestui eveniment este susținut și de Asociația Profesională Neguvernamentală de Asistență Socială ASSOC, Asociația Caspev Baia Mare, Asociația Esperando, Asociația Rotaract Baia Mare, Asociația Autism Baia Mare, Asociația SolidarELE, care vor comercializa în scop umanitar diverse produse. Banii obținuți se vor utiliza pentru facilitarea accesului persoanelor cu dizabilități și a victimelor violenței domestice la servicii de specialitate.
 
Direcția de Asistență Socială Baia Mare
 
Se incarca...