Unii cu campania electorală, alții cu munca pentru cetățeni și pentru oraș

04 Septembrie, 2020

Primarul Cătălin Cherecheș a mai asfaltat o stradă, Victoriei, în doar două nopți

Mai prezent pe șantierele din Baia Mare, decât în acțiuni de campanie, primarul Cătălin Cherecheș continuă să reabiliteze și să modernizeze infrastructura rutieră în orașul nostru. În ultimii aproape 10 ani astfel de investiții s-au făcut în toate cartierele și zonele centrale, iar acum a venit rândul străzii Victoriei.
 
 
Ample lucrări de reabilitare s-au desfășurat aici, carosabilul vechi a fost frezat, apoi pregătit pentru turnarea noului covor asfaltic. Acum, după cum se vede per ansamblu din pozele făcute cu drona, strada Victoriei este aproape perfectă. In zonă urmează să mai fie trasate marcajele rutiere, pentru ca ulterior să putea admira această arteră intens circulată din orașul nostru.
 
Șantiere în lucru sunt momentan în mai multe zone din oraș, iar asfaltarea străzii Victoriei a durat doar două nopți în care s-a lucrat intens. Este de preferat astfel, arată primarul, mai ales că este vorba despre o zonă intens circulată în timpul zilei.
 
"În 2 nopți, am asfaltat strada Victoriei de la Podul Viilor și până în zona Buclă. La fel ca și în alte zone centrale, este mereu o provocare să intervenim pe o arteră intens circulată, însă am lucrat mai mult pe timpul nopți și atunci am reușit să finalizăm mult mai repede lucrarea. Cu siguranță pentru cetățenii care locuiesc în zonă a fost vorba de un deranj cu un final plăcut, le mulțumesc tuturor pentru înțelegere”, arată primarul Cătălin Cherecheș.
 
Se incarca...