Trenulețul din Parcul Municipal va fi gratuit toată luna iunie!
Multe alte surprize de Ziua Copilului - 1 iunie, pe Câmpul Tineretului și în Parcul Municipal ''Regina Maria''

29 Mai, 2023
 
Program Ziua Copilului - 1 iunie 2023, Câmpul Tineretului și Parcul Municipal Regina Maria:
 
Ora 10:00 - Activități pentru copii: pictură pe față, baloane modelabile, baloane de săpun, animație, dansuri, moment de magie, cu participarea mascotelor Minnie, Mickey, Minion si Pisoi care vor întreține atmosfera prin dans și jocuri interactive alături de copii

Ora 11:00 - ”Fabrica de Campioni”- aniversare 1 an – activități sportive desfășurate de Clubul Sportiv Marta Baia Mare
 
Ora 13:00 - Jocuri de minihandbal și fotbal pentru copii desfășurate de Clubul Sportiv Dr. Browns
 
Ora 15:00
     - Spectacol de magie cu magicianul Andrei Babici
     - Meci demonstrativ al echipei de fotbal ”Minerul Baia Mare”, grupa U11-Clubul Sportiv Minaur Baia Mare
 
Ora 17:00 - Spectacol de teatru pentru copii ”Făt frumos cel mofturos și un zmeu întors pe dos”
 
Ora 18.00 - Reprezentație de skateboarding a Asociației Club Sportiv Extrem Rivulus. Invitat Patric Iluț, liderul clasamentului mondial la categoria sub 16 ani! Locație Skate Park Baia Mare
 
Ora 18:30 - Spectacol de teatru pentru copii ”Făt frumos cel mofturos și un zmeu întors pe dos”
 
Gonflabile: în data de 1 iunie 2023, între orele 10.00 - 12.00 (acces gratuit), 12.00 - 14.00 (pauză), 14.00-19.00 (acces gratuit)
 
Parc de distracții: în data de 1 iunie 2023, între orele 10.00 - 12.00 (acces gratuit), 12.00 - 14.00 (pauză), 14.00 - 19.00 (acces gratuit)
 
• Trenulețul din Parcul Municipal Regina Maria (acces gratuit), în perioada 1 - 30 iunie 2023!
 
• Toți copiii care participă la activitățile din programul de 1 iunie primesc și baloane!

"Ziua Copilului este o oportunitate minunată de a reflecta asupra importanței pe care copiii o au în dezvoltarea și prosperitatea orașului nostru. Ei sunt cea mai de preț comoară a comunității, iar noi, cei din administrația locală avem datoria să gândim activitatea noastră avându-i în prim plan.
Sufletele lor pline de inocență și curiozitate ne inspiră și ne motivează să facem tot ceea ce ne stă în putere pentru a le oferi un mediu sigur și care să le stimuleze creativitatea, în care să crească și să dezvolte armonios.
 
Copiii sunt viitorul nostru, iar noi suntem datori să le oferim cele mai bune resurse și oportunități pentru a le dezvolta potențialul. Ne străduim să facem asta zi de zi în Baia Mare, iar acum, de ziua lor, am pregătit
activități și acțiuni care să îi bucure.
 
Copiii sunt motivația noastră supremă în a depăși obstacolele și a ne strădui să construim un oraș mai bun, mai incluziv și mai prietenos pentru toți. Fiecare zâmbet și fiecare pas al lor reprezintă o rază de speranță și o promisiune a unui viitor mai bun.
 
De 1 iunie, vă invit să celebrăm nu doar Ziua Copilului, ci și promisiunea pe care o facem față de viitorul lor. În fiecare zi să ne amintim că ei, copiii, sunt darul nostru cel mai prețios.
 
Dragi copii, vă mulțumesc că ne inspirați și că faceți comunitatea noastră mai frumoasă.Vă doresc tuturor un 1 iunie plin de veselie, iubire și fericire!" - Cătălin Cherecheș, primarul municipiului Baia Mare.
 
 
Se incarca...