Seniorii băimăreni, născuți în luna iulie, s-au sărbătorit alături de primarul Cătălin Cherecheș

31 Iulie, 2018
Seniorii băimăreni care și-au aniversat ziua de naștere în luna iulie au fost sărbătoriți sâmbătă, 28 iulie 2018, în cadrul unei petreceri organizată de Asociația Caspev. Ingredientele principale au fost muzica bună, bucatele alese și zâmbetul, toți sărbătoriții fiind întâmpinați cu felicitări și flori, dar și cu tradiționala urare de “La mulți ani!”. La eveniment a fost prezent și primarul Cătălin Cherecheș.
 
Cătălin Cherecheș, primarul municipiului Baia Mare, i-a felicitat personal pe toți seniori sărbătoriți în luna iulie și le-a mulțumit pentru exemplul de dăruire, de muncă și perseverență, pe care îl dau noii generații. Sărbătoriții lunii iulie au mărturisit că aceste petreceri sunt mai mult decât binevenite, pentru că le reamintesc de anii tinereții și le mai fac uitate grijile cotidiene.
 
Cătălin Cherecheș, primarul municipiului Baia Mare: „De fiecare dată particip cu bucurie şi onoare, la Caspev, la aceste zile speciale alături de cei care au construit orașul şi județul nostru. Le mulțumesc, încă o dată, pentru aportul adus şi le doresc să se simtă şi în continuare bine împreună la evenimentele pe care le organizează. Am avut bucuria și emoția să fiu alături de seniorii băimăreni născuți în luna iulie și să le urez cu tot dragul și toată considerația un sincer ”La mulți ani!”. A fost un moment de emoție pentru că și tatăl meu, în 27 iulie, ar fi împlinit o frumoasă vârstă, iar eu, tot în iulie, v-am simțit alături prin urările voastre și vă mulțumesc încă o dată. Totodată, m-am bucurat să fiu lângă dumneavoastră și în această lună și să trăim împreună clipe pline de învățătură. Gândurile, zâmbetul și exemplul pe care dumneavoastră îl oferiți, în primul rând celor tineri, îmi dau puterea și inspirația de care am nevoie pentru a continua proiectele cetății noastre''.
 
Seniorii de la Caspev şi-au făcut un obicei din a-i sărbătorii lunar pe cei care împlinesc o anumită vârstă, astfel de evenimente fiind deja un obicei mult așteptat de băimărenii care au ajuns la vârsta a treia.
 
“Este minunat pentru noi, cei de vârsta a treia. Așa ne mai întâlnim și noi și mai uităm de necazurile de zi cu zi și, pentru câteva clipe, suntem fericiți. De ziua noastră ne-am dorit un singur lucru – sănătate, dacă ai sănătate, restul vin toate” au considerat mare parte dintre cei care au participat la evenimentul de la CASPEV.
 

 
Se incarca...